Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black
Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black

Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black

  • ID товару: 35067

Новий товар

Knowledge Zenith ZEX Pro – гібридні IEM з насиченим збалансованим звуком, виразним дизайном та зручною посадкою. Вважаються чи не найуспішнішою моделлю лінійки внутрішньоканальних навушників від KZ станом на кінець 2022 року.

Більше деталей

1 950 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Knowledge Zenith

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

На відміну від багатьох побратимів виробництва Knowledge Zenith, ZEX Pro представлені у квазікастомному форм-факторі. Тобто, за основу чаші взято зліпок вушної раковини середньостатистичного слухача, що сприяє комфорту носіння девайса, а також приросту його шумоізоляційних властивостей. Але, як би там не було, приміряння навушників завжди бажане, адже сучасні IEM-и – це вже не ті мініатюрні "крапельки", популярні раніше.

Що стосується матеріалів виготовлення корпусів, то тут картина звичніша: самі чаші виконані з темного напівпрозорого пластику, тоді як фейсплейти - з матового металевого сплаву на основі алюмінію. До речі, напівпрозорий пластик надає можливість особисто ознайомитись із "внутрішнім світом" навушника, попутно переконавшись у кількості драйверів.

Кабель

Важливо згадати і про новий комплектний знімний кабель у суцільній силіконовій оболонці, провідники якого виготовлені з посрібленої міді. Даний провід, за словами виробника, більш витривалий і майже не схильний до "мікрофонного" ефекту. Примітно, що кабель оснащений 2-пін QDC конекторами, 3.5-мм, L-подібним аудіоджеком та базовим гарнітурним модулем з однією клавішею.

Звук

Усередині кожного навушника працюють три випромінювачі: динамічний вуфер, електростатичний мідрендж і арматурний твітер, чим сьогодні зовсім не здивуєш, адже про електростати не чув хіба що лінивий. Тому говорячи про KZ ZEX Pro, більший інтерес викликає оригінальне налаштування драйверів, виконане не без участі команди аудіооглядачів, відомих під ніком Crinacle.

Отже, цього разу слухачеві пропонується досить інтелігентна манера аудіомовлення, заснована на помірно V-подібній АЧХ, натуралістичних тембрах, акценті на мікроконтрастах та масштабній стереокартині, що в комплексі забезпечує чисте, насичене та аналітичне звучання, якому, однак, вистачає живості. Така подача найкраще підійде для розкриття музичного потенціалу складних композицій, хоч і проста популярна музика звучатиме більш ніж гідно.

 
Характеристики
БрендKnowledge Zenith
МодельZEX Pro
Частотний діапазон20 Гц - 40 кГц
Довжина шнура1.2 м
Імпеданс25 Ом
Чутливість104 дБ
Матеріал корпусуМетал
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіКутовий конектор, Знімний кабель
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаГібридні
Призначення навушниківДля телефону

Напишіть відгук

Навушники Knowledge Zenith ZEX Pro Mic Black

Knowledge Zenith ZEX Pro – гібридні IEM з насиченим збалансованим звуком, виразним дизайном та зручною посадкою. Вважаються чи не найуспішнішою моделлю лінійки внутрішньоканальних навушників від KZ станом на кінець 2022 року.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ