Акустична система Opera QUINTA SE
Акустична система Opera QUINTA SE Акустична система Opera QUINTA SE Акустична система Opera QUINTA SE Акустична система Opera QUINTA SE Акустична система Opera QUINTA SE

Акустична система Opera Loudspeaker Grand Mezza

  • ID товару: 3656

Новий товар

3-х смугова акустика підлоги з фронтально розташованим фазоінвертором. Вихідна потужність: 120Вт; Розміри (ВхШхГ): 100х20х32, 5; Вага: 40кг.

Більше деталей

84 000 грн.

30 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Opera Loudspeaker

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Grand Mezza модифікації 2012 року, незважаючи на великий успіх своєї попередниці, була сконструйована заново. Нова Grand Mezza отримала нову конструкцію корпусу з посиленою передньою панеллю та заново сконструйований кросовер. Більш витончені габаритні розміри (200x1000x325 мм), порівняно з Seconda та Quinta, дозволяють розміщувати Grand Mezza навіть у невеликих приміщеннях.

Grand Mezza має 3-смугову конструкцію з фронтальним розташуванням фазоінвертора. НЧ-секція побудована на двох динаміках на замовлення від компанії Seas c дифузором з поліпропілену, діаметром 127 мм. СЧ-секція одному динаміці аналогічної конструкції. Всі динаміки змонтовані на литому кошику, що відрізняється підвищеною жорсткістю. ВЧ-секція організована на голівці на замовлення від компанії Scanspeak (модифікований D26) з шовковою діафрагмою і подвійною магнітною системою з охолодженням феромагнітної рідиною. Робочий діапазон частот цього випромінювача розширено до 25 кГц, крім того, амплітуда переміщення діафрагми становить 1 мм, що вдвічі більше, ніж у інших ВЧ-випромінювачів. Це позитивно впливає на широту динамічного діапазону акустичної системи. Резонансна частота динаміка становить 860 Гц, що у поєднанні з товщиною передньої панелі 30 мм робить твітер практично не чутливим до вібрацій, створюваних іншими динаміками системи. Другий розділовий фільтр має частоти зрізу на частотах 200 Гц і 2000 Гц. Всі елементи роздільного фільтра проходять ретельний відбір та тестування на заводі Opera на точність передачі музичного сигналу та побудови звукової сцени. Grand Mezza, як і решта моделей серії, відрізняється стабільним імпедансом: при номінальному значенні 4 Ом цей параметр не опускається нижче 3,9 Ом у всьому діапазоні робочих частот.

Всередині корпус ізольований поліуретановими ущільнювачами для створення чіткішого і чіткішого звучання. Для підвищення акустичної інертності корпус має внутрішні стяжки та розпірки. ВЧ-секція працює на ізольований об'єм у верхній частині АС.

Корпус колонки виконаний з MDF товщиною 30 мм, має округлені кути передньої панелі для кращої звукової дисперсії, як і на моделі Malibran, і покритий високоякісною шкірою. Для підключення АС Opera Grand Mezza до підсилювача на задній панелі розміщено блок роз'ємів із двома парами позолочених гвинтових клем.

Країна Італія
Тип акустики Підлогова
Тип сабвуферу Пасивний
Потужність (Вт) 100-150
Кількість смуг 3
Матеріал корпусу МДФ
Оздоблення корпусу Вініл
Опір 4
Чутливість 89 дБ
Поріг діапазону НЧ 35 Гц
Поріг діапазону ВЧ 25 кГц
Діаметр ВЧ динаміка 25 мм
Діаметр СЧ динаміка 127 мм
Діаметр НЧ динаміка 127 мм
Ширина (мм) 200
Висота (мм) 1000
Глибина (мм) 325
Вага, кг) 40

Напишіть відгук

Акустична система Opera Loudspeaker Grand Mezza

3-х смугова акустика підлоги з фронтально розташованим фазоінвертором. Вихідна потужність: 120Вт; Розміри (ВхШхГ): 100х20х32, 5; Вага: 40кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ