Мережевий програвач SMSL M3 Black
Мережевий програвач SMSL M3 Black Мережевий програвач SMSL M3 Black

ЦАП та підсилювач для навушників SMSL M3 Black

  • ID товару: 8064

Новий товар

SMSL M3 – доступний портативно-стаціонарний ЦАП/підсилювач для навушників, що пропонує користувачеві лаконічний дизайн, належні експлуатаційні якості, а також нове звучання в порівнянні зі стоковими можливостями більшості смартфонів та ПК. Не обійшлося і без гуманного цінника візитної картки виробника SMSL.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

3 458 грн.

4 940 грн.

-30%

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: SMSL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

SMSL M3 виконаний у традиційному для настільних аудіопристроїв форм-факторі прямокутника, з корпусом із металу, встановленого на добротні ніжки із композитного матеріалу. Схема управління представлена класичною ручкою - енкодером, що регулює коефіцієнт підсилення та клавішею включення, яка також відповідає за вибір джерела аудіо. Цікавою опцією послужило наявність світлодіодів, що повідомляють про частоту дискретизації композиції, що транслюється. Набір вхідних інтерфейсів представлений цифровими коаксіальним та оптичним, а також двома USB-портами, один з яких передбачений для Power-банку у разі портативного використання М3. Серед вихідних роз'ємів користувачеві доступні стандартна RCA-пара (line out) та звичний 6,3 мм порт для підключення навушників. Внутрішня складова девайса має 24 бітний ЦАП Cirrus Logic CS4398, операційний підсилювач LMH6643 і асинхронний USB-контролер від Texas Instruments з індексом TAS1020B, що безпосередньо відповідають за транспорт цифрового сигналу з ПК.

На відміну від штатного технічного потенціалу більшості смартфонів і недорогих ПК, вибраний продукт від компанії з Піднебесної демонструє більш доросле звучання, яке характеризується кращим опрацюванням ділянок АЧХ, бажаною деталізацією, природною побудовою уявної сцени і більш живою та емоційною манерою подачі ау. Аналізуючи специфіку презентації окремо взятих ділянок АЧХ, важливо відзначити щільний, енергійний та бас, що читається; ясні, співучі та експресивні середні частоти та яскраві, дзвінкі та контрольовані ВЧ, які, до речі, не відрізняються зайвою різкістю та сипкістю. У цілому нині стилістику звучання М3 раціонально називати забарвленої чи музичної, оскільки цей пристрій і намагається претендувати в ролі референсного ланки звучить ланцюга.

Крім головної складової, у картонній упаковці покупець виявить два USB-кабелі: для підключення підсилювача до ПК та портативного джерела відповідно. Приємним доповненням стала наявність перехідника з 3.5 міні на стандартний аудіо джек.

M3 by SMSL – привабливе музичне рішення, що поєднує в концепції своєї сутності добротні матеріали збирання, інтуїтивність експлуатації та насичене ультимативне звучання. Взявши до уваги всі перераховані вище переваги, стає можливим констатування факту, що в нинішню еру розвитку технологій за осудні кошти слухачеві доступний чималий спектр цікавих профільних продуктів.

Характеристики

  • Модель M3 Black
  • Тип ЦАП, Підсилювач для навушників
  • Тип установки Полочковий
  • Чіп Cirrus Logic CS4398 CZZ
  • Вихідна потужність на навушники 108 мВт
  • Вхід USB; Коаксіальний (Coax); Оптичний (Toslink)
  • Виходи 1 х 6.3 мм jack; 1 х RCA
  • Лінійний вихід Є
  • Додатково: Операційний підсилювач LMH6643
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендSMSL
МодельM3 Black
ТипПідсилювач для навушників
Вихідна потужність на навушники108 мВт
ВходиUSB; Коаксіальний (Coax); Оптичний (Toslink)
Виходи1 x 6.3 мм jack; 1 х RCA
Лінійний вихідЄ
КолірЧорний
ДодатковоОпераційний підсилювач LMH6643

Напишіть відгук

ЦАП та підсилювач для навушників SMSL M3 Black

SMSL M3 – доступний портативно-стаціонарний ЦАП/підсилювач для навушників, що пропонує користувачеві лаконічний дизайн, належні експлуатаційні якості, а також нове звучання в порівнянні зі стоковими можливостями більшості смартфонів та ПК. Не обійшлося і без гуманного цінника візитної картки виробника SMSL.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ