Підсилювач для навушників PRO-JECT Head Box SE II BLACK
Підсилювач для навушників PRO-JECT Head Box SE II BLACK Підсилювач для навушників PRO-JECT Head Box SE II BLACK

Підсилювач потужності Pro-Ject PRE BOX S

  • ID товару: 3449

Новий товар

Попередній підсилювач, діапазон частот 5 Гц - 20 кГц (± 0,5 дБ), відношення сигнал/шум: 100 дБ, посилення: 8.5 дБ, КНІ: 0,001%, 2 лінійні входи, габарити: 103 х 36 х 103 мм : 0,63 до

Більше деталей

12 360 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Модель Pro-Ject Pre Box S належить до початкової лінійки S Line. Підсилювач відрізняється традиційним для Pro-Ject лаконічним дизайном та бездоганною якістю складання.

Повністю металевий антивібраційний корпус Pre Box S забезпечує надійний захист від електромагнітних шумів та перешкод. У центрі передньої панелі, що виступає за межі корпусу, розташована ручка гучності з високоякісним моторизованим потенціометром. Ліворуч встановлено клавішу включення живлення та переведення в режим standby, над якою знаходиться відповідний їй мініатюрний світлодіод синього кольору. Праворуч розміщена кнопка селектора входів та два LED-індикатори, що сигналізують про те, яке із джерел сигналу обрано. Комплектний пульт дистанційного керування відрізняється компактними розмірами і дозволяє вмикати/вимикати апарат, регулювати гучність і вибирати потрібний вхід.

Топологія схем цього мініатюрного пристрою виконана відповідно до принципу dual mono, що забезпечує мінімальний вплив ланцюгів каналів один на одного. У друкованій платі застосовується поверхневий монтаж, що сприяє найкоротшому шляху проходження сигналу. Використовуються якісні комплектуючі преміум-класу, зокрема мікросхеми з низьким рівнем шуму. Низький вихідний імпеданс дозволяє уникнути втрат під час підключення до Pro-Ject Pre Box S довгих кабелів.

Апарат оснащений двома лінійними входами RCA та одним виходом (RCA). На борту також є гніздо для підключення зовнішнього адаптера живлення (18 В). 12-вольтний тригерний роз'єм Trigger Amp дозволяє керувати включенням або вимкненням приєднаних до даної моделі компонентів, наприклад, таких, як стереофонічний кінцевик Amp Box S або моноблочний підсилювач потужності Amp Box S Mono. Роз'єм Trigger Switch служить для синхронізації з доступним як опція пристроєм Pro-Ject Switch Box S, який, по суті, є панеллю з додатковими входами для розширення можливостей комутації підсилювача і з'єднується з ним за допомогою тригерного та міжблочного кабелю. При цьому стає доступним перемикання входів Switch Box S за допомогою кнопки селектора Pre Box S.

Pro-Ject Pre Box S має низький рівень спотворень. Коефіцієнт гармонік становить лише 0,001%. У зв'язці з фірмовими підсилювачами потужності вона дозволяє отримати чисте нейтральне звучання з правильним тональним балансом та увагою до деталей. Підсилювач також відмінно покаже себе під час роботи з компонентами сторонніх виробників.

особливості:

  • топологія схем відповідає принципу подвійне моно;
  • екранований суцільнометалевий корпус;
  • можливість під'єднання пристрою Switch Box S для збільшення кількості входів.

Загальне

Тип підсилювача: Попередній підсилювач
Схемотехніка: напівпровідниковий
Країна (Головний офіс): Австрія
Діапазон частот: 20 Гц – 20000 Гц (± 3 дБ)
Співвідношення сигнал/шум: 100 дБ
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНІ), %: 0,001

Входи/виходи

Входи: 2 х лінійний (RCA)
Виходи: 1 х лінійний (RCA)

Додатково

Блок живлення: зовнішній
Споживана потужність: менше 1 Вт (Standby)
Габарити (ШхВхГ): 103 х 36 х 103 мм
Вага: Вага: 0.63 кг

Напишіть відгук

Підсилювач потужності Pro-Ject PRE BOX S

Попередній підсилювач, діапазон частот 5 Гц - 20 кГц (± 0,5 дБ), відношення сигнал/шум: 100 дБ, посилення: 8.5 дБ, КНІ: 0,001%, 2 лінійні входи, габарити: 103 х 36 х 103 мм : 0,63 до

Напишіть відгук

24 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ