Портативна колонка Sonos Roam
Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam Портативна колонка Sonos Roam

Портативна колонка Sonos Roam

  • ID товару: 24868

Новий товар

Sonos Roam – це портативна вологозахищена колонка з Bluetooth, Airplay2, Wi-Fi, Google Assistant та Amazon Alexa. Насолоджуйтесь музикою з Sonos Roam і керуйте голосом у складі мультирум-системи, коли ви підключені до Wi-Fi. Крім того, використовуйте Bluetooth на природі або під час пробіжки, а заряду акумулятора вистачить на цілий день.

Більше деталей

11 990 грн.

10 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sonos

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Портативна вологозахищена колонка Sonos Roam з Bluetooth, Airplay2, Wi-Fi

Sonos Roam – це портативна вологозахищена колонка з Bluetooth, Airplay2, Wi-Fi, Google Assistant та Amazon Alexa. Насолоджуйтесь музикою з Sonos Roam і керуйте голосом у складі мультирум-системи, коли ви підключені до Wi-Fi. Крім того, використовуйте Bluetooth на природі або під час пробіжки, а заряду акумулятора вистачить на цілий день.

Sonos Roam поставляється в акуратній коробці з мінімальною комплектацією, сама колонка захована у повстяний чохол. Вологи та пилу динамік не боїться, заявлений захист IP67 (захист від пилу та бризок, а також здатність витримати занурення у прісну воду на глибину до 1 метра протягом півгодини).

Чотири невеликі силіконові ніжки по периметру спинки Sonos Roam дають зрозуміти, що колонка може стояти як вертикально, так і горизонтально, сприяє корпус трикутної форми зі згладженими кутами. У горизонтальному режимі акцентований логотип виробника на закриває динамік металевих ґрат.

Ліворуч від логотипу - світлодіод, що відображає стан підключення, на протилежному боці - аналогічний індикатор живлення. Кнопка включення розташована на протилежній від динаміка стороні, поряд із роз'ємом USB Type-C. Наявність сучасного порту для зарядки – це певний плюс.

На кнопці живлення варто відзначити, що для повного вимкнення пристрою потрібно затиснути її на 5 секунд. Разове натискання переведе Sonos Roam в режим очікування, з якого її виведе натискання на будь-яку з клавіш. Вони розташовані на ближньому до логотипу Sonos бічному майданчику з покриттям з м'якого силікону. Ці чотири кнопки – пауза/відтворення, дві кнопки регулювання гучності та клавіша керування голосовим помічником – повністю керують відтворенням та додатковими функціями пристрою.

Управління також може здійснюватися за допомогою заздалегідь налаштованого голосового асистента: Google Assistant і Alexa.

Динаміки в Sonos Roam не найбільші, чого слід очікувати від такого невеликого корпусу, але насправді система поводиться цілком добре. Максимальна гучність знадобиться більше на відкритому повітрі, якщо дозволяє навколишнє оточення, наприклад, в домашніх умовах такий рівень однозначно надмірний. Для тих, кому потрібно ще більше звуку, є опція з'єднання з другим пристроєм Sonos одним натисканням і стереосистема, що вийшла, якісно прокачає ще більше вашого простору.

Додаткова фішка - це цікава технологія Auto-Trueplay, яка підлаштовує звук під навколишнє середовище, робить його збалансованим під конкретний сценарій та обстановку. Звук перебудовується досить швидко. Це такий додатковий цікавий бонус для аудіофілів.

Від одного заряду ваша колонка Sonos Roam пропрацює до 10 години. У комплекті йде кабель для заряджання USB-С – USB-A (1.2 м) та документація. Але також опціонально можна придбати бездротову зарядку Qi і просто ставити колонку на неї, за процес відповідає майданчик без кнопок.

Чому варто вибрати Sonos Roam?

Слухайте все, що є важливим для вас. Колонка Sonos Roam відтворює всі найпопулярніші потокові сервіси, інтернет-радіо на запит, ваші улюблені подкасти та аудіокниги, вашу колекцію завантажень - все, що ви любите слухати. Підтримується 72 музичні сервіси.

Бездротова домашня аудіосистема, яка поступово покращується. Легко підключіть динаміки Sonos Roam у різних кімнатах через Wi-Fi, щоб створити домашню звукову систему, яка об'єднає кожну кімнату та всіх разом. Регулярні оновлення програмного забезпечення означають, що продукт постійно вдосконалюється.

Готовий голосовий контроль у майбутньому. Використовуйте вбудований голосовий помічник Amazon Alexa для керування музикою та пристроями без допомоги рук.

Стильний дизайн та портативність. Компактний розмір (всього 430 г) та універсальний дизайн Sonos Roam робить цей динамік ідеальним для приміщень з обмеженим простором. Пластиковий корпус має гарне матове покриття.


особливості:

  1. Підтримка Bluetooth, Airplay2, Wi-Fi, Google Assistant та Amazon Alexa.
  2. Вологозахист стандарту IP67, який передбачає, що Sonos Roam не зламається, якщо ви впустите або опустите її у воду на 30 хв (на глибину до 1 метра).
  3. Режим очікування із наднизьким споживанням - до 10 днів.
  4. АКБ потужністю 18Wh дозволяє слухати музику протягом 10 годин від одного заряду.
  5. Опціональна бездротова Qi-заряджання.
  6. Якість та об'єм звуку, який не очікуєш від колонки такого скромного розміру. Два підсилювачі в класі Н – по одному для кожного динаміка.
  7. Система автоматичного підстроювання звучання під зовнішні умови прослуховування – Auto-Trueplay.
  8. Захист від пилу та бризів допоможе бути з музикою навіть у дальній подорожі.
  9. Форма корпусу дозволяє отримати чудовий звук, незалежно від того, розташована колонка Sonos Roam вертикально або горизонтально.
  10. Можливість налаштування високих, низьких частот та тон-компенсації (оптимізація звучання на невеликій гучності).
  11. Управління із програми або за допомогою кнопок: Play/Pause, Skip/Replay, Volume +/-, відключення мікрофона, живлення.

Характеристики:

  • Тип: портативна колонка
  • Спосіб підключення: комбінований
  • Призначення: для спорту, для дому, для подорожей
  • Підсилювачі: 2 цифрових
  • Клас підсилювача: Н
  • Роз'єми: порт USB Type-C для заряджання
  • Версія Bluetooth: 5.0
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ac (2.4 ГГц або 5 ГГц)
  • Підтримка Airplay2: є (для iOs 11.4 та новіше)
  • Голосові помічники: Google Assistant та Amazon Alexa
  • Об'єм пам'яті: 1 ГБ SDRAM, 4 ГБ NV
  • Особливості: система автопідстроювання Auto-Trueplay, підтримка 72 музичних сервісів, бездротова Qi-зарядка (опціонально), можливість створення домашньої звукової системи
  • Комплектація: портативна колонка Sonos Roam, кабель для заряджання USB-С - USB-A (1.2 м), документація
  • Управління: кнопки, голосовий помічник, програма Sonos
  • Процесор: 4-х ядерний 1.4 ГГц A-53
  • Вологозахист: IP67
  • Матеріал корпусу: пластик, метал, силікон
  • Заряджання: порт USB Type-C 15 Вт, 5 В/3 А (блок живлення не входить у комплект)
  • Акумулятор: Li-ion, 18 Вт/год
  • Час автономної роботи: до 10 год. (від 1 заряду)
  • У режимі очікування (з наднизьким споживанням): до 10 днів
  • Робоча температура: від 5 °C до 35 °C
  • Розміри (В x Ш x Г): 168 мм x 62 мм x 60 мм
  • Вага: 0.43 кг
  • Колір чорний

 
Характеристики
БрендSonos
МодельRoam
ТипПортативна акустика
Тип колонкипортативна
Управліннякнопки, голосовий помічник, програма Sonos
Bluetooth5.0
Призначеннядля дому, для спорту, для подорожей
Приміткиголосові помічники Google Assistant та Amazon Alexa
Час роботидо 10 год
Матеріал корпусупластик, метал, силікон
Комплектаціяпортативна колонка Sonos Roam, кабель для заряджання USB-С - USB-A (1.2 м), документація
Роз'ємипорт USB Type-C для заряджання
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм168 мм x 62 мм x 60 мм
Додатковозаряджання через порт USB Type-C 15 Вт, 5 В/3 А (блок живлення не входить до комплекту)
Тип підключеннякомбінований
Особливостісистема автопідстроювання Auto-Trueplay, підтримка 72 музичних сервісів, бездротова Qi-зарядка (опціонально), можливість створення домашньої звукової системи
Діапазон бездротових частот2.4 ГГц чи 5 ГГц
Об `єм1 ГБ SDRAM, 4 ГБ NV
ВагаВага: 0.43 кг
Робоча температуравід 5 °C до 35 °C
Тип підсилювача2 цифрових Н-класу
Wifi802.11 b/g/n/ac
AirPlayдля iOs 11.4 та новіший
ВологозахистЄ
Ступінь захистуIP67
ФункціїUSB, AirPlay, Мультірум, Bluetooth
Процесор4-х ядерний 1.4 ГГц A-53

Напишіть відгук

Портативна колонка Sonos Roam

Sonos Roam – це портативна вологозахищена колонка з Bluetooth, Airplay2, Wi-Fi, Google Assistant та Amazon Alexa. Насолоджуйтесь музикою з Sonos Roam і керуйте голосом у складі мультирум-системи, коли ви підключені до Wi-Fi. Крім того, використовуйте Bluetooth на природі або під час пробіжки, а заряду акумулятора вистачить на цілий день.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ