Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash
Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash

Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash

  • ID товару: 11222
  • Артикул: PB2000PBL

PB2000PBL

Новий товар

Сабвуфер SVS PB-2000 black ash відрізняє від конкурентів високу потужність програвання музичних файлів. Пристрій дозволяє користувачеві настроювати параметри прослуховування під себе. Для цього виробник представив можливість окремо регулювати частоту кросовера та задавати потрібну фазу.

Більше деталей

60 840 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: SVS

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Гарний закритий сабвуфер – чудова річ. Компанія SVS випускає сабвуфери різних конструкцій, і модель SVS SB-2000 Pro входить до її новітньої 2000-ї серії. Він оснащений 12-дюймовим басовиком та підсилювачем з номінальною потужністю 550 Вт (її пікове значення становить 1500 Вт). Компактні закриті сабвуфери зазвичай виконані у вигляді куба, ширина якого практично відповідає діаметру НЧ-динаміка. Розміри SVS SB-2000 Pro становлять 37 х 37 х 37 см, тому він досить простий у розміщенні.

Коли сабвуфер у закритому корпусі оснащений потужним підсилювачем та якісним динаміком, ви можете розраховувати отримати глибокий та чистий бас. Але лише у разі правильного керування такою системою. Для вирішення цього завдання SVS SB-2000 оснащений потужним DSP, яким можна керувати через програми для iOS або Android. У ньому є всі налаштування, необхідні для найкращого звучання басів сабвуфера.

Особливості та характеристики
SB-2000 Pro (вартість у Росії на 07.2020 ~ 115 000₽) найкраще підходить для тих випадків, коли потрібно компактний сабвуфер з максимально глибоким та ударним басом. Оскільки використання кількох сабвуферів у системі зазвичай дає відчутні переваги, невеликий розмір та прийнятна ціна цієї моделі роблять її добрим вибором і для «багатосабвуферних» комплектів.

Розпаковка SB-2000 Pro проста завдяки його скромним розмірам. Він важить 17,5 кг, що опосередковано свідчить про якість конструкції, але з його установкою цілком впорається одна людина. SVS супроводжує свої моделі докладною інструкцією з встановлення та налаштування, що дуже зручно. Завдяки цьому навіть не дуже досвідчений користувач легко впорається з цією роботою.

Якість обробки SVS SB-2000 також дуже висока. Свого часу мене вразив чорний рояльний лак на сабвуфері JL Audio, і ось тепер, гладячи своє відображення в моделі SVS, повинен визнати, що воно тут не гірше. Крім того, у нового саба закруглені краї і, що найголовніше, тканинний гриль, який насправді виглядає набагато краще, ніж використовуються SVS металеві захисні сітки.

У моделі SB-2000 Pro використовуються всі переваги версії SB-2000, але з'явився DSP з керуванням за допомогою мобільних пристроїв, тканинний гриль, новий 12-дюймовий НЧ-динамік та на 10% потужніший підсилювач. У результаті вийшов сабвуфер, здатний відтворювати глибокі низькі частоти, необхідних домашнього кінотеатру (та й музики деяких жанрів), разом із щільністю і точністю басів для правильної передачі будь-яких музичних творів. Можна сказати, що по-справжньому глибокі та пропрацьовані баси завжди необхідні в системі, якщо ви хочете отримати достовірне відтворення музики і кінофільмів.

Налаштування та прослуховування
Як би добре не виглядали параметри сабвуфера на папері, вони говорять лише про його потенційні можливості. Наприклад, якщо ви зазвичай не слухаєте музику дуже голосно, то вам може не знадобитися дуже висока вихідна потужність, але потрібен буде апарат, здатний звучати глибоко та насичено на невеликій гучності.

Я включав SB-2000 Pro в системі з Denon AVR-X8500H, який має автоматичне калібрування звучання Audyssey XT32, у тому числі керування басами. Я встановив фільтр на 80 Гц і увімкнув саб у моїй домашній системі 5.1.2. В цілому сабвуфер дуже простий у настоянці і його звучання буде таким, як ви можете очікувати від апарату, випущеного спеціалізованою компанією. Мабуть, з цієї причини SVS не говорить занадто багато параметрів своїх сабвуферів, і на наш погляд це цілком виправдано.

Моя "звичайна" система (та, якою я користуюся, коли не роблю огляди) складається з трьох сабвуферів, встановлених один на інший, у кожному з яких використовується пара протилежно спрямованих 12-басовиків. Це приблизно еквівалентно шести таким сабвуферам, як SB-2000 Pro. Що може зробити один сабвуфер із 12-дюймовим низькочастотником проти такої артилерії? Виявляється, чимало. Тому що, якщо ви правильно його налаштуєте, SB-2000 Pro здатний відтворювати такий самий чистий, щільний, глибокий бас… але, звичайно, не на тому рівні гучності (закони фізики ніхто не скасовував).

Звучання сабвуфера в кімнаті зазвичай посилюється на найнижчих частотах завдяки ефекту, що називається «кімнатним посиленням», тобто через резонанс. Залежно від розміру вашої кімнати та положення сабвуфера в ній ви можете отримати значне посилення на найнижчих частотах, і в додатку SVS, що управляє, є спеціальна функція для компенсації цього. Коли ви використовуєте еквалайзер для налаштування вашого сабвуфера, а не намагаєтеся відрегулювати його звучання шляхом перетягування з місця на місце, вам потрібно контролювати його роботу саме там, де будуть слухачі. Завдяки управлінню звучанням SB-2000 Pro через додаток та DSP, завдання його розміщення в кімнаті значно спрощується порівняно з тими моделями, де цих функцій немає.

Прослуховування SVS SB-2000 Pro показало, що він працює у найкращих традиціях SVS і має ударний та точний звук. Його баси гармонійно доповнювали музику, фільми, телешоу та відеоігри. Для багатьох систем єдиними питаннями, що стосуються того, чи підійде SB-2000 Pro, будуть розміри кімнати і необхідний піковий рівень гучності. Якщо ваша кімната середніх розмірів (не величезна), і вам не потрібен референсний рівень гучності (як на концерті або в кінозалі), цей апарат буде повністю на своєму місці. Але якщо вам з часом буде потрібний більший звуковий натиск, ви завжди зможете додати в систему ще один SB-2000 - це краще, ніж купувати більший сабвуфер з точки зору зручності розміщення та налаштування.

Під час тестування сабвуфера я подивився у своїй системі такі фільми, як Hunt for Red October, Ready Player One, Mortal Kombat Legends, Mad Max Fury Road та деякі інші, насичені спецефектами. Також я слухав багато музики різних жанрів і маю відзначити, що сабвуфер SVS дуже точно передає електронну музику з потужним інфра-басом. Наявність DSP не призводить до чутних спотворень чи обмежень у звуку, але дозволяє максимально ефективно використовувати зв'язок «басовик + підсилювач».

Коротка примітка щодо сабвуферів

Так як я вже згадував про можливість використання в системі кількох шабів, давайте приділимо цьому питанню трохи більше уваги. Насправді, подібне рішення є чудовим способом підвищити віддачу на басах і загальну якість звуку, знизивши спотворення. Більше того, використання кількох сабвуферів дозволить зменшити вплив кімнатних резонансів, якщо саби встановлені у досить високу стійку. І при цьому за площею така конструкція займатиме не більше місця, ніж один сабвуфер.

В установці сабвуферів один на інший (у вигляді стека) насправді немає нічого нового, і такий підхід успішно використовується як у високоякісних стереосистемах, так і в домашніх кінотеатрах. І якщо вам потрібно багато дуже глибокого басу для великої кімнати, то, з урахуванням DSP-управління, простого налаштування та приємного зовнішнього вигляду, набагато розумніше, наприклад, використовувати три SB-2000 Pro замість одного JL Audio E112 приблизно за ту ж суму.

У будь-якому випадку, стійка з добрих закритих сабвуфер звучить дуже потужно і точно, і SB-2000 Pro є чудовим прикладом цього.

Більшості людей, які дивляться кіно та слухають музику у своїй вітальні, потрібний один гарний сабвуфер для завершеності аудіосистеми. Такий щоб відтворював нижні октави, недоступні для колонок, і в той же час залишався практично непомітним. Якщо це саме те, що вам потрібно, то SB-2000 буде відмінним вибором. SVS є провідним брендом у цій «Грі Сабвуферів», і її продукція, як правило, відрізняється надійністю, зручністю у використанні та якісним звуком. Що ж стосується функціональності, то ви не знайдете подібних можливостей у інших моделей в цій ціновій категорії - позначення Pro тут не просто маркетинговий прийом. Використовуючи вимірювальний мікрофон, ви дійсно зможете налаштувати SB-2000 Pro з професійною точністю. Враховуючи все вищевикладене, ця модель є найкращою у 2020 році в сегменті компактних закритих сабвуфером з 12-дюймовими динаміками.

Характеристики:

  • Тип: активний сабвуфер
  • Оздоблення: шпон
  • Акустичне оформлення: із фазоінвертором
  • Вага (для акустики – за штуку, для комплекту – за комплект), кг: 30
  • Колір пилозахисної сітки: чорний
  • Пульт д/в: ні
  • Серія: 2000
  • Країна (головний офіс): США
  • Гарантія: 1 рік
  • Висота, мм: 531
  • Ширина, мм: 439
  • Глибина, мм: 559
  • Мінімальна потужність, що рекомендується, Вт: 500
  • Максимальна потужність, Вт: 1100
  • Лінійних виходів RCA: 1
  • Розмір НЧ динаміка, в дюймах: 12
  • Мінімальна частота, Гц: 18
  • Опір, Ом: інше
  • Матеріал НЧ динаміка: полімер
  • Активна/пасивна: Активна
  • Регулювання частоти зрізу: плавне
  • Регулювання фази: є
  • Автоналаштування: ні
  • Бездротова: ні
  • Кількість динаміків: 1
  • Максимальна частота, Гц: 150
  • Частота поділу кросовера: 50-160 Гц
  • Високорівневий вхід: ні
  • Кількість аналогових входів XLR: ні
  • Neutrik Speakon: ні
  • Кількість лінійних входів RCA: 1
 
Характеристики
БрендSVS
МодельPB-2000 Pro Black Ash
ТипСабвуфер
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм531х439х559 мм

Напишіть відгук

Сабвуфер SVS PB-2000 Pro Black Ash

Сабвуфер SVS PB-2000 black ash відрізняє від конкурентів високу потужність програвання музичних файлів. Пристрій дозволяє користувачеві настроювати параметри прослуховування під себе. Для цього виробник представив можливість окремо регулювати частоту кросовера та задавати потрібну фазу.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ