Сабвуфер Yamaha NS-SW500
Сабвуфер Yamaha NS-SW500 Сабвуфер Yamaha NS-SW500

Сабвуфер Yamaha NS-SW500

  • ID товару: 2595

Новий товар

Поличні акустичні системи з чудовим звуком, які можна використовувати навіть як основні колонки

Більше деталей

21 318 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовні корпус NS-SW500 нагадує усічену піраміду, на одну з бічних граней якої винесено порт фазоінвертора. Головка має 25-сантиметровий дифузор, виготовлений за фірмовою технологією Yamaha. В його основі лежить целюлозна маса, яка для надання додаткової жорсткості посилена карбоновим та деревним волокном. Живиться драйвер від вбудованого аналогового підсилювача, що видає до 250 Вт. Традиційно для цієї марки у схемі є сервосистема Advanced YST, що стежить за лінійністю ходу дифузора. Не забули і про перемикач режимів (Music/Cinema), що оптимізує частотну характеристику певних фонограм. У плані комутаційних можливостей це один із найбільш розвинених екземплярів у тесті. Крім лінійних та акустичних входів, на задній панелі NS-SW500 є окремий термінал LFE, а також інтерфейс для синхронізації сабвуфера зі звуковими проекторами Yamaha.

У режимі Music баси набувають достатньої точності і сили, поєднуючи ці якості в дивовижному балансі. Основний діапазон відтворюється майже бездоганно, із ретельно опрацьованою структурою та задемпфованими післязвуччями. Але в самому низу робочої лінії часом все ж таки відчувається м'якість, дещо знижує загальну достовірність відтворення.

Перемикання тумблера на положення Cinema помітно перетворює характер звучання. Загалом воно стає трохи розслабленим, але водночас і більш могутнім. Зросла енергетика дозволяє максимально масштабно (нехай і не з ідеальною точністю) відтворювати будь-які театральні ефекти.

Напишіть відгук

Сабвуфер Yamaha NS-SW500

Поличні акустичні системи з чудовим звуком, які можна використовувати навіть як основні колонки

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ