Сабвуфер бездротовий Harman/Kardon Enchant Subwoofer
Сабвуфер бездротовий Harman/Kardon Enchant Subwoofer Сабвуфер бездротовий Harman/Kardon Enchant Subwoofer Сабвуфер бездротовий Harman/Kardon Enchant Subwoofer

Сабвуфер бездротовий Harman/Kardon Enchant Subwoofer

  • ID товару: 6791

Новий товар

Бездротовий сабвуфер для використання із саундбарами Enchant, 10” драйвер, фазоінвертор, підсилювач у класі D, максимальна потужність 400 Вт, діапазон частот: 35 – 160 Гц, габарити 296 x 400 х 296 мм, вага 14,9 кг.

Більше деталей

45 864 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Harman/Kardon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротовий сабвуфер Harman Kardon Enchant Subwoofer призначений для використання спільно з фірмовими саундбарами Enchant 1300 та Enchant 800. Сабвуфер має привабливий дизайн та порівняно невеликі розміри, а завдяки продуманим пропорціям корпусу добре вписується у житловий інтер'єр. Harman Kardon Enchant Subwoofer виконаний у демпфованому корпусі з MDF, а акуратно округленими кутами та приємним зовнішнім оздобленням. Додаткові внутрішні стяжки підвищують жорсткість корпусу і він не резонує навіть за високої гучності. Бездротовий зв'язок із саундбаром полегшує розміщення сабвуфера в кімнаті. Єдине, про що необхідно подбати – наявність поблизу Harman Kardon Enchant Subwoofer електричної розетки.

Сабвуфер має низькочастотний динамік 10 дюймів, підключений до підсилювача потужністю 400 Вт. Тонне узгодження басовика та підсилювача забезпечує відтворення сфокусованих та динамічних низьких частот у широкому діапазоні. Для створення оптимальних умов роботи випромінювача він навантажений фазоінвертор. Вихідний отвір порту виведено на задню панель, а його форма забезпечує зниження акустичних шумів та резонансів.

Потужний підсилювач та точно розрахований корпус забезпечують Harman Kardon Enchant Subwoofer високий звуковий тиск у кімнаті прослуховування, а також високу пікову гучність без чутних спотворень. У сабвуфері немає жодних налаштувань звуку, тому що всі регулювання виробляються зі штатного пульта саундбару. Частотний діапазон Harman Kardon Enchant Subwoofer складає 35 - 160 Гц, що є більш ніж достатнім для впевненої басової підтримки фільмів та музики.

Варто відзначити, що загалом саундбари Harman Kardon серії Enchant непогано справляються із відтворенням низьких частот. Однак додатковий сабвуфер, точно узгоджений з основною АС, дозволить підняти якість їхнього звучання на новий рівень. Harman Kardon Enchant Subwoofer дуже простий у використанні та надійний у роботі, і стане чудовим доповненням для домашніх кінотеатрів на базі саундбарів Harman Kardon Enchant.


Особливості активного сабвуфера Harman Kardon Enchant Subwoofer

  • Бездротовий сабвуфер для використання із саундбарами Enchant
  • НЧ-динамік 10 дюймів
  • Елегантний зовнішній вигляд

Характеристики активного сабвуфера Harman Kardon Enchant Subwoofer

Потужність підсилювача 400 Вт (максимальна)
Динамік 10 дюймів
Матеріал корпусу MDF
Діапазон частот 35 - 160 Гц (-3 дБ)
Тип корпусу фазоінвертор
Входи бездротова передача сигналу із саундбарів серії Enchant
Звуковий тиск 200 Вт
Коефіцієнт гармонік менше 1%
Габарити (ШхВхГ) 296 x 400 х 296 мм
Вага 14,9 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер бездротовий Harman/Kardon Enchant Subwoofer

Бездротовий сабвуфер для використання із саундбарами Enchant, 10” драйвер, фазоінвертор, підсилювач у класі D, максимальна потужність 400 Вт, діапазон частот: 35 – 160 Гц, габарити 296 x 400 х 296 мм, вага 14,9 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ