Yamaha A-S501
Yamaha A-S501 Yamaha A-S501

Знятий з виробництва

Стерео підсилювач Yamaha A-S501 чорний

  • ID товару: 1274
  • Артикул: YZM92320

YZM92320

Новий товар

Вражаюча якість звучання, великий набір функцій та елегантний зовнішній вигляд. Інтегральний підсилювач, що вигідно відрізняється наявністю цифрових входів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вражаюча якість звучання, великий набір функцій та елегантний зовнішній вигляд. Інтегральний підсилювач, що вигідно відрізняється наявністю цифрових входів.

  • Симетрична конструкція із прямою передачею сигналів від входу до виходу
  • Основа ART (Anti-Resonance and Tough) Base
  • Силовий трансформатор у спеціальному виконанні
  • Висока вихідна потужність 120 Вт x 2 (макс.), 85 Вт x 2 (RMS)
  • Висока вихідна потужність: 95 Вт x 2 (максимальна), 60 Вт x 2 (середньоквадратична)
  • Режим Pure Direct для підвищення чистоти звуку
  • Позолочені клеми для акустичних систем, роз'єми типу RCA та коаксіальний вхід
  • Плавне регулювання тонкомпенсації
  • Цифрові аудіовходи для телевізора та програвача дисків Blu-ray
  • Можливість підключення бездротового Bluetooth-адаптера YBA-11
  • Функція автоматичного вимкнення

Схемне рішення, яке підвищує якість звучання на основі концепції ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology)

Схемне рішення ToP-ART та опорна основа ART Base забезпечують оптимальне звучання. Коли обробка та передача аудіосигналу прості та здійснюються безпосередньо, зменшується ймовірність негативного впливу на сигнал шумів та спотворень. Створена фірмою Yamaha технологія проектування підсилювачів, що отримала назву ToP-ART, має на увазі симетричну конструкцію з прямою передачею сигналів від входу до виходу, де лівий та правий канали організовані за прямою симетричною схемою для максимально можливої чистоти сигналу. Крім того, нижнє шасі ART (Anti-Resonance and Tough) Base та масивна центральна перемичка завдяки високій жорсткості забезпечують надійну опору та гасіння вібрацій. Ці удосконалення конструкції від Yamaha сприяють отриманню насиченого та по-справжньому музичного звучання.

yamaha1

Високоякісні комплектуючі для покращення звучання

Силовий трансформатор та блокові конденсатори у спеціальних виконаннях, реле двох прямих сигнальних трактів виходів на акустичні системи, одноточкова система заземлення, штамповані з витяжкою алюмінієві радіатори та інші комплектуючі вищої якості забезпечують відповідність жорстким вимогам до аудіосигналу без зайвих . По суті, якість кожного окремого компонента та характер його взаємодії з іншими формують якість звучання загалом. В апаратурі Yamaha застосовуються тільки якісні комплектуючі, що пройшли ретельний відбір і тестування.

yamaha2

Фірмова якість звучання від Yamaha як результат багатого досвіду, дотримання традицій і високого професіоналізму

Компанія Yamaha з її більш ніж 125-річною історією виробництва музичних інструментів має солідну репутацію і як виробник висококласної аудіоапаратури. Підсилювач A-S501 створений із використанням накопиченого фірмою багатого досвіду та високого професіоналізму її співробітників. Розроблена на основі концепції «Natural Sound» («Природний звук»), що має на увазі відтворення будь-якої музики так, як вона звучить у реальності, і скрупульозно продумана від розробки схемного рішення до формування базової моделі звучання, ця модель, незважаючи на «бюджетність», забезпечує високоякісний та музично насичений звук.


Pure Direct для чистого звуку

СВ режимі Pure Direct сигнали проходять найкоротшим можливим трактом, обходячи буферний підсилювач, а також регулятори тембру, тонкомпенсації та балансу, за рахунок чого практично виключається погіршення якості сигналу і забезпечується максимально чистий звук.

yamaha3

Регулятор тонкомпенсації

Модель A-S501 має і новий аналоговий регулятор тонкомпенсації на передній панелі: електронна схема, що використовується в ньому, дозволяє за бажанням налаштовувати ефект тонкомпенсації для поліпшення якості звучання. Цей регулятор незалежно від загального регулятора гучності задає баланс низьких та високих частот, забезпечуючи повноцінний тональний діапазон і тим самим компенсуючи природну втрату слухового сприйняття якоїсь частини тієї чи іншої тембрової складової малої гучності.

yamaha4

Позолочені роз'єми

Позолочені роз'єми гарантують високоякісне з'єднання, що запобігає втраті сигналу. A-S501 має позолочені клеми для акустичних систем та вхідні роз'єми.

yamaha4

Цифрові аудіовходи для телевізора та програвача дисків Blu-ray

Підсилювач оснащений цифровими аудіовходами оптичного та коаксіального типів. Оптичний роз'єм призначений для прийому аудіосигналу від телевізора, а коаксіальний від програвача дисків Blu-ray. Сигнал залишається в цифровій області, і це забезпечує чисте, оригінальне динамічне звучання від будь-якого джерела: від спортивних та інших програм до кінофільмів і концертів.

yamaha4

Роз'єм для бездротового Bluetooth-адаптера YBA-11

За наявності адаптера YBA-11 ви зможете здійснювати бездротове потокове відтворення музики з Bluetooth-сумісного мобільного телефону, планшета або ПК з використанням вбудованого в підсилювач приймача аудіосигналів. При цьому завдяки наявності цифрового з'єднання та алгоритму аудіокодування aptX® забезпечується оптимальна якість звуку. Для спрощення живлення адаптера передбачено його підключення до постійного виходу на задній панелі підсилювача.

yamaha4

Можливість вибору акустичних систем A, B або A+B та клеми для підключення двох пар АС

Ви можете підключити два окремі комплекти акустичних систем, встановлених у різних кімнатах, або перемикати їх, або включати одночасно. Для підключення передбачено чотири клеми, і можна перемикатися між двома парами клем для вибору необхідного джерела звуку.

yamaha4

Роз'єм для сабвуфера

Передбачено роз'єм для підключення сабвуфера, що дозволяє посилити низькочастотну складову звучання аудіосистеми, щоб зробити загальне звучання потужнішим та якіснішим.


Роз'єм для підключення програвача грампластинок зі звукознімачом типу MM

Ви можете підключити програвач вінілових платівок з головкою звукознімача типу MM (з рухомим магнітом). Це дозволить вам використовувати підсилювач із його новітніми технічними можливостями для прослуховування не лише компакт-дисків, але й аналогових записів.


Простий, але ретельно продуманий дизайн

Завдяки унікальному - простому і одночасно естетичному - дизайну, безпосередньо успадкованому від інших висококласних аудіокомпонентів Yamaha, цей підсилювач, як і його попередники, відрізняється інтуїтивно зрозумілим компонуванням кнопок та рукояток. Алюмінієва передня панель має елегантне текстурне оздоблення у вигляді тонких «волосяних» ліній. Не менш презентабельні органи управління ідентичні тим, що використовуються на наших «топових» моделях.

yamaha4

Простий та зрозумілий пульт дистанційного керування

Проста та зрозуміла конструкція пульта дистанційного керування дозволяє виконувати всі необхідні операції однією рукою (наприклад, регулювати гучність або задавати порядок відтворення треків). Пульт, як і підсилювач, має витончене оздоблення у вигляді тонких «волосяних» ліній. З пульта можна керувати CD-програвачем Yamaha.

yamaha4

Поворотний селектор входів зі світлодіодними індикаторами

Цей поворотний перемикач дозволяє швидко та легко вибирати джерела вхідного сигналу. Його розкішне «волосяне» оздоблення забезпечує приємні тактильні відчуття. Світлодіодні індикатори вказують на джерела сигналу, які вибираються, які завдяки цьому можна легко перемикати навіть у темряві.


Функція автоматичного перемикання в режим очікування

Підсилювач має функцію керування живленням, яка навіть при включеному живленні визначає, що апарат не використовувався тривалий час (приблизно 8 годин) і ініціює його автоматичне перемикання в режим очікування. Тому навіть якщо ви забудете вимкнути апарат, споживання електроенергії буде зведено до мінімуму.


Напишіть відгук

Стерео підсилювач Yamaha A-S501 чорний

Вражаюча якість звучання, великий набір функцій та елегантний зовнішній вигляд. Інтегральний підсилювач, що вигідно відрізняється наявністю цифрових входів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ