Інтегрований стерео підсилювач NAD C328BEE
Інтегрований стерео підсилювач NAD C328BEE Інтегрований стерео підсилювач NAD C328BEE

Знятий з виробництва

Інтегрований стерео підсилювач NAD C328BEE

  • ID товару: 16504

Новий товар

NAD C328BEE - Інтегральний гібридний цифровий підсилювач з Bluetooth та входами на ЦАП. Апарат оснащений підсилювачем для навушників та має вхід фоно-коректора для головок типу MM, який вдихне новим життям у Ваш вініл. C 328 розвиває потужність 2 х 50 Вт на навантаженні 4 - 8 Ом, у нього вбудований ЦАП із чотирма цифровими входами.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: NAD

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Коли справа доходить до підсилювачів серії Classic, жодна функція не втрачає уваги. Малошумні схеми, точне регулювання гучності та точний баланс каналів - все це ключові характеристики C 328. З додатковою перевагою правильних характеристик вхідного та вихідного імпедансу, а також високого допустимого навантаження та стабільності при складних навантаженнях на гучномовці C 328 найкращий вибір для аудіофілів будувати системи своєї мрії. C 328 також включає фонограму MM з точно точним вирівнюванням RIAA, високим запасом по перевантаженню, надзвичайно низьким рівнем шуму і інноваційною схемою для придушення інфразвукового шуму, який присутній на всіх LP - все без впливу на басові характеристики.

Лінійні входи C 328 можуть працювати з усіма видами аналогових компонентів джерела. Він пропонує ідеальні атрибути вхідного імпедансу з лінійними буферними підсилювачами з наднизьким рівнем шуму, щоб запобігти будь-якому звуковому погіршенню, спричиненому неправильним завантаженням вихідного пристрою. C 328 має окремий підсилювач для навушників з низьким вихідним імпедансом і дуже високою вихідною напругою, якого насправді достатньо для підключення навіть навушників студійного монітора з високим імпедансом. Лінійні виходи з низьким імпедансом можуть підключатися до сабвуферу для подальшого розширення можливостей C 328.

Завдяки підтримці Bluetooth ви можете миттєво підключатися та слухати будь-яку музичну службу за вашим вибором, а також транслювати музику та списки відтворення бездротовою мережею, збережені прямо на вашому смартфоні, планшеті або комп'ютері. Крім того, завдяки високопродуктивним цифровим схемам потокова передача Bluetooth ніколи не звучала так добре, як з C 328.

Блок живлення C 328 здатний забезпечити понад 100 Вт вихідного аудіосигналу за потреби. C 328 може працювати з будь-якою напругою змінного струму від 100 до 240 і забезпечує чисте живлення постійного струму для всіх своїх різних ступенів. Це надзвичайно ефективне джерело живлення також забезпечує практично ідеальне регулювання напруги у широкому діапазоні умов та забезпечує надійну основу без шуму для підсилювальних каскадів.

C 328 використовує налаштовану версію перевіреного вихідного каскаду Hypex UcD. Це враховує величезну потужність із майже незмірними спотвореннями та шумом у чутному діапазоні. Кожна деталь цього дизайну була ретельно оброблена та ідеально виконана, щоб забезпечити максимальну продуктивність. Прекрасний стартовий підсилювач для аудіофілів та любителів музики, C 328 забезпечить бездоганну гнучкість NAD та неймовірну потужність.

Функціональні особливості NAD C328BEE:

  • Динамічна потужність IHF 50 Вт на навантаженні 8 Ом/4 Ом (номінальна вихідна потужність 50 Вт на канал)
  • Гніздо для підключення навушників
  • Релейне перемикання вхідних джерел
  • Сильноточний тороїдальний трансформатор Holmgren
  • 7 лінійних входів, включаючи 2 входи/виходи
  • 3.5 мм вхід для мультимедійних плеєрів
  • Повністю дискретні схеми
  • Укорочений тракт сигналу від входу до виходу
  • Усі гнізда позолочені
  • Регулятори НЧ та ВЧ з можливістю їх відключення
  • Вихід підсилювача / вхід підсилювача
  • ІЧ вхід та вихід
  • Вихід тригера з напругою 12 В
 
Характеристики
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
Вихід на сабвуферЄ
Країна виробникВеликобританія
Пульт ДУЄ
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Інтегрований стерео підсилювач NAD C328BEE

NAD C328BEE - Інтегральний гібридний цифровий підсилювач з Bluetooth та входами на ЦАП. Апарат оснащений підсилювачем для навушників та має вхід фоно-коректора для головок типу MM, який вдихне новим життям у Ваш вініл. C 328 розвиває потужність 2 х 50 Вт на навантаженні 4 - 8 Ом, у нього вбудований ЦАП із чотирма цифровими входами.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ