Стереопідсилювач Technics SU-G700EE-S
Стереопідсилювач Technics SU-G700EE-S Стереопідсилювач Technics SU-G700EE-S Стереопідсилювач Technics SU-G700EE-S

Стереопідсилювач Technics SU-G700EE-S Silver

  • ID товару: 21694
  • Артикул: SU-G700EES

SU-G700EES

Новий товар

Використовуючи технології референсного класу, підсилювач JENO Engine передає та обробляє цифрові аудіосигнали з мінімальними спотвореннями на всіх щаблях обробки. Технологія калібрування фази в залежності від навантаження на динамік (LAPC) забезпечує ідеальний коефіцієнт посилення та фазові характеристики для динаміків будь-яких типів.

Більше деталей

99 940 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Technics

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Високоякісні аудіотехнології референсного класу

Використовуючи технології референсного класу, підсилювач JENO Engine передає та обробляє цифрові аудіосигнали з мінімальними спотвореннями на всіх щаблях обробки. Технологія калібрування фази в залежності від навантаження на динамік (LAPC) забезпечує ідеальний коефіцієнт посилення та фазові характеристики для динаміків будь-яких типів. Нове імпульсне джерело електроживлення з малими спотвореннями забезпечує точні параметри електроживлення, пригнічуючи коливання частоти модуляції, викликані змінами навантаження.

Цифрові підсилювачі JENO Engine для усунення спотворень та оптимізації формування шуму

Для достовірної передачі великих об'ємів аудіоданих на навушники без втрат у підсилювальному блоці SU-G700 використовуються цифрові підсилювачі сигналу JENO Engine, в яких використовуються технології систем референсного класу. Для вирішення властивих звичайним цифровим підсилювачам проблем погіршення якості звуку внаслідок спотворень у SU-G700 застосовується особливий контур зменшення спотворень на всьому діапазоні частот, що чує. Крім того, для широтно-імпульсної модуляції (ШІМ), що має важливе значення для якості звуку, використовується унікальний прецизійний модуль перетворення. Застосування власних напрацювань нашої компанії для оптимізації таких параметрів як швидкість формування звуку, ступінь та квантування дозволяє перетворювати аудіодані високої роздільної здатності в широкому динамічному діапазоні на сигнали ШІМ без втрат. Ці технології дозволяють відтворювати звук природно, з повною деталізацією, виділяючи найдрібніші нюанси.

Технологія калібрування фази в залежності від навантаження (LAPC)

Імпеданс динаміка змінюється щоразу при зміні частоти, тому потрібно підсилювач потужності, що дозволяє подавати на динамік електроживлення, не змінюючи характеристик самого динаміка. У той самий час звичайні цифрові підсилювачі, підключені до динамікам через фільтр нижніх частот на вихідний щаблі, ще залежать від імпедансу динаміків. Крім того, незважаючи на те, що негативний зворотний зв'язок дозволив нам покращити амплітудні характеристики звичайних підсилювачів, фазові характеристики поліпшення не піддавалися. Все це призвело наших фахівців до рішення створити адаптивний алгоритм оптимізації імпедансу, що регулює імпульсний відгук через цифрову обробку сигналу, вимірюючи частотні амплітудно-фазові характеристики підсилювача з підключеними динаміками. Ця нова технологія дозволила згладити частотні характеристики амплітуди та фази, чого раніше не вдавалося досягти в підсилювачах, видаючи на виході багатий, виражений у просторі звук.

Високошвидкісне тихе гібридне джерело електроживлення

При підключенні до звичайного імпульсного джерела живлення частота модуляції змінюється в міру коливань навантаження регулювання часу подачі імпульсу з метою стабілізації вихідної напруги. Ці коливання частоти модуляції негативно позначаються якості звуку. Нове джерело електроживлення зменшує шум, що негативно впливає на якість звуку, регулюючи частоту модуляції. На останньому ступені імпульсного джерела електроживлення також розміщений лінійний регулятор, що стабілізує вихідну напругу і використовує фірмові електролітичні конденсатори високої роздільної здатності.
Крім того, резонансне джерело живлення, що застосовується в даний час, дозволяє знизити рівень шуму. Шумопоглинаючі компоненти, такі як конденсатори, ретельно підбиралися. Було вжито всіх заходів для зниження шуму та забезпечення чистоти відтворення.

Трихузлове компонування

"У вбудованих підсилювачах використовується безліч контурів, що обробляють як мікросигнали зі входів, так і високоточні сигнали - наприклад, вихідні сигнали та сигнали електроживлення. Пристрій SU-G700 розділений на три вузли з перегородками, що відокремлюють один від одного контури одного рівня сигналу і запобігають взаємним перешкодам. між контурами, що тим самим сприяє підвищенню якості звуку. Крім того, така конструкція підвищує міцність рами і не допускає вібрації електричних компонентів, а разом з нею і погіршення якості звуку.

Акумуляторне джерело живлення тактового генератора

Найкращий варіант для такого чутливого контуру, як контур тактового генератора нових підсилювачів, — повністю ізолювати контур живлення генератора від будь-яких шумів і коливань в мережі живлення. Компанія Technics має значні напрацювання в області ізольованого акумуляторного електроживлення, що відрізняється наднизьким шумом на сходах перед підсилювачем.

Низькосумний PHONO вхід звукового сигналу

Низького рівня шуму на вході PHONO звукового сигналу вдається досягти за допомогою диференціального паралельного з'єднання низькошумного польового транзистора першого ступеня. Крім того, чотирирівневе регулювання коефіцієнта посилення дозволяє вибрати найкраще його значення в залежності від сигналу на виході звукознімача, що забезпечує оптимальне відтворення високоякісних аналогових записів для середовища прослуховування.

Підсилювач класу AA для навушників

У пристрої SU-G700 використовується підсилювач класу AA для навушників із виділеними контурами посилення напруги та сили струму аудіосигналу. У першому контурі використовується високоякісний операційний підсилювач, у другому операційний підсилювач з можливістю подачі високого струму. Високий ШИМ сигнал на виході JENO Engine точно перетворюється на аналоговий, забезпечуючи чисту передачу аудіо на навушники. Це дозволяє відтворювати музику з малими спотвореннями і широкому діапазоні частот незалежно від імпедансу навантаження навушників.

Міцний алюмінієвий корпус

Міцна подвійна рама складається з внутрішньої та зовнішньої (обидві зі сталевих пластин). Така конструкція зменшує вібрацію і шум, що негативно позначаються на чистоті звуку.
Для закріплення важких компонентів та переміщення центру ваги вниз для кращої стійкості внутрішня рама виконана із пластини товщиною 1.2 мм. Нижня поверхня корпусу виконана із сталевої пластини товщиною 2 мм, що підвищує поглинання вібрації та додатково знижує центр ваги. Передня панель виконана з алюмінієвої пластини завтовшки 7 мм, стійкої до електромагнітних шумів.


Технічні характеристики:

Цифрові технології

  • Цифрові підсилювачі JENO Engine для усунення спотворень та оптимізації формування шуму
    Технологія калібрування фази в залежності від навантаження (LAPC)
    Високошвидкісне тихе гібридне джерело електроживлення
    Акумуляторне джерело живлення тактового генератора
    Міцна металева подвійна рама

Технологія передачі сигналу без шуму

  • Архітектура цифрового шумоподавлення
    Система оптимальної активації контурів

Безкомпромісний дизайн Technics

  • Міцний корпус
    Трихузлове компонування

Вихідна потужність за стандартами Федеральної торгової комісії США (FTC)

  • 70 Вт + 70 Вт (1 кГц, коеф. нелін. позов. 0.5%, 8 Ом, 20 кГц ФНЧ)
    140 Вт + 140 Вт (1 кГц, коеф. нелін. позов. 0.5%, 4 Ом, 20 кГц ФНЧ)

Вхідна чутливість/вхідний імпеданс

  • LINE 200 mV / 22 kΩ, PHONO (MM) 2.5 mV / 47 Kω

Діапазон частот

  • ЛІНІЙНИЙ ВИХІД 5 Гц-80 кГц (-3 дБ, 8 Ом),
    ЗВУК (MM) 20 Гц-20 кГц (RIAA-ВІДКЛОНЕННЯ ±1 дБ, 8 Ом),
    ЦИФРОВИЙ ВИХІД 5 Гц-90 кГц (-3 дБ, 8 Ом)

Імпеданс навантаження

  • 4-16 Ом

Аналоговий вхід

  • ЛІНІЙНИЙ ВХІД - 2 шт. (ЛІНІЙНИЙ ВХІД 1, ЛІНІЙНИЙ ВХІД 2/ВХІД ЖИВЛЕННЯ), ЗВУК (MM) - 1 шт.

Цифровий вхід

  • Коаксіальний цифровий роз'єм – 2 шт., оптичний цифровий роз'єм – 2 шт., USB-B (ПК)

Аналоговий вихід

  • ВИХІД PRE - 1 шт., ЛІНІЙНИЙ ВИХІД - 1 шт. (ТІЛЬКИ АНАЛОГОВИЙ ДЖЕРЕЛО)

Вихід для навушників

  • Так

USB-DAC (USB-B)

  • USB аудіоклас 2.0, асинхронний режим

Підтримувані кодеки

  • DSD

    • Так 2.8224 МГц, 5.6448 МГц, 11.2896 МГц
  • PCM

    • Так 2.8224 МГц, 5.6448 МГц, 11.2896 МГц

Джерело живлення

  • 120 У перем. струму, 60 Гц

споживана потужність

  • 85 Вт

Габаритні розміри (Ш х В х Г)

  • 430 × 148 × 428 мм

Вага

  • Прибл. 12.3 кг

Аксесуари

  • ПДК, Кабель змінного струму, Посібник користувача
 
Характеристики
БрендTechnics
МодельSU-G700EE-S
ТипСтереопідсилювач
ВходиЛІНІЙНИЙ ВХІД - 2 шт. (ЛІНІЙНИЙ ВХІД 1, ЛІНІЙНИЙ ВХІД 2/ВХІД ЖИВЛЕННЯ), ЗВУК (MM) - 1 шт.; Коаксіальний цифровий роз'єм – 2 шт., оптичний цифровий роз'єм – 2 шт., USB-B (ПК)
ВиходиВИХІД PRE - 1 шт., ЛІНІЙНИЙ ВИХІД - 1 шт. (ТІЛЬКИ АНАЛОГОВИЙ ДЖЕРЕЛО)
живлення120 У перем. струму, 60 Гц
Імпеданс4-16 Ом
Вихідна потужність (моно) при 4 Ом140 Вт + 140 Вт
КомплектаціяПДК, Кабель змінного струму, Посібник користувача
споживана потужність85 Вт
КолірСріблястий
Розміри (Ш х В х Г), мм430 × 148 × 428
ВагаПрибл. 12.3 кг

Напишіть відгук

Стереопідсилювач Technics SU-G700EE-S Silver

Використовуючи технології референсного класу, підсилювач JENO Engine передає та обробляє цифрові аудіосигнали з мінімальними спотвореннями на всіх щаблях обробки. Технологія калібрування фази в залежності від навантаження на динамік (LAPC) забезпечує ідеальний коефіцієнт посилення та фазові характеристики для динаміків будь-яких типів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ