Попередній підсилювач Unison Research Sinfonia

Стерео-підсилювач Unison Research Preludio

  • ID товару: 3635

Новий товар

Інтегральний ламповий підсилювач Hi-End класу, потужність: 2х14 Вт (6 Ом), ММ/МС-фонокоректор, антивібраційна конструкція, вихід на одну пару АС, вихід на сабвуфер, пульт ДУ, Розміри: (ШхВхГ) 370x170x350 мм, вага 15

Більше деталей

121 840 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Unison Research

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Новий інтегрований ламповий підсилювач Unison Research Preludio, що завершує серію лампових підсилювачів компанії Unison Research, приєднався до таких успішних моделей підсилювачів як PERFORMANCE і SINFONIA.

Цей новий підсилювач у своїй конструкції має сучасні технічні елементи, звукові характеристики та виграє порівняно з попередніми моделями, маючи оригінальні рішення в галузі дизайну та виробничого досвіду, придбаного за ці роки компанією Unison Research.

Як і інші моделі цієї серії інтегрований підсилювач Unison Research Preludio сконструйований повністю в традиціях компанії Unison Research.

Слід зазначити кілька переваг підсилювача PRELUDIO – це простота використання та якість звуку. Інтегрований підсилювач PRELUDIO вимагає менше проводів ніж інші підсилювачі, таким чином дозволяючи істотно скорочувати ефект кабельного імпедансу в тембрі та в динаміці, а також зменшувати витрати виробництва.

Досвід компанії Unison Research як у дизайні, так і у виробництві інтегрованих підсилювачів за ці роки суттєво збільшився, допомагаючи компанії створювати якісніші продукти, які є сьогодні заслуженою класикою, як широко відомий ламповий інтегрований підсилювач ABSOLUTE 845.

Хоча підсилювач PRELUDIO має невеликий розмір, він проте виробляє вихідну потужність 14-15 Вт в канал.

Як підсилювачі PERFORMANCE та SINFONIA у PRELUDIO з його боків розташовані два великі радіатори, з нержавіючої сталі для розсіювання високої температури. Матеріал покриття - amagnetic, має низьку теплову провідність, це запобігає впливу високої температури, що виробляється двома лампами KT88 на схеми, розташовані нижче і таким чином покращує стабільність, якість звуку та забезпечує повну надійність системи.

Електроживлення лампового інтегрованого підсилювача PRELUDIO здійснюється окремим тороїдальним трансформатором спеціально спроектованим, щоб зменшити дисперсію магнітного потоку.

У підсилювачах звуку ідеально анодна напруга повинна поставлятися акумуляторною батареєю, але це не можливо з ряду причин: висока вартість проекту, короткий термін експлуатації, великий розмір і вага, і т.д.

Компанія Unison Research дуже докладно вивчала цю проблему, намагаючись отримати стадію електроживлення, електричні характеристики якої були близькі до характеристик акумуляторної батареї. Компанія Unison Research знайшла чудовий компроміс – це спеціальна анодна схема електроживлення, яка має вихідну ємність набагато вище, ніж зазвичай.

PRELUDIO має схему на основі мікропроцесора, що дозволяє користувачеві керувати гучністю, використовуючи пульт дистанційного керування. Для з'єднання підсилювача з активним сабвуфером було додано термінал з низьким опором. Цей вихід пов'язаний через потенціометр керування гучністю. Покриті металом клеми для підключення акустичних систем дозволяють використовувати гучномовці з номінальним опором 6 Ом.

Загальне

Тип підсилювача: Інтегральний підсилювач
Клас підсилювача: High-End
Схемотехніка: ламповий
Країна (Головний офіс): Італія
Потужність підсилювача: 2х14 Вт (6 Ом)
Діапазон частот: 20 Гц – 30000 Гц
Функції/можливості: Вбудований фонокоректор
Тип звукознімача: MM/MC

Особливості

Пряме посилення CD: Так
Антивібраційне шасі: Так

Входи/виходи

Входи: Phono (фонокоректор), 1 х для запису (REC), 3 x лінійний (RCA)
Виходи: 1 х вихід на сабвуфер, 1 х для запису (REC), на 1 пару АС

Додатково

Пульт ДУ: Так
Габарити (ШхВхГ): 370x170x350 мм
Вага: 15 кг

Напишіть відгук

Стерео-підсилювач Unison Research Preludio
Інтегральний ламповий підсилювач Hi-End класу, потужність: 2х14 Вт (6 Ом), ММ/МС-фонокоректор, антивібраційна конструкція, вихід на одну пару АС, вихід на сабвуфер, пульт ДУ, Розміри: (ШхВхГ) 370x170x350 мм, вага 15

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ