Стереопідсилювач Cambridge Audio Topaz AM5
Стереопідсилювач Cambridge Audio Topaz AM5 Стереопідсилювач Cambridge Audio Topaz AM5

Стереопідсилювач Cambridge Audio Topaz AM5

  • ID товару: 5070
  • Артикул: CA0600501

CA0600501

Новий товар

Інтегральний підсилювач із високим співвідношенням ціна/якість, потужність 2 х 25 Вт (8 Ом), діапазон частот 10 Гц – 30 кГц (± 3 дБ), входи: 4 RCA, mini-jack, габарити 430 x 80 x 340 мм, вага 5,1кг.

Більше деталей

7 980 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Cambridge Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Інтегральний підсилювач Cambridge Audio Topaz AM5 розроблений на базі дуже вдалої молодшої моделі AM1, але має збільшену вихідну потужність та розширений набір входів.

Підсилювач зберіг просту схемотехніку з укороченими ланцюгами передачі звукового сигналу та повний набір необхідних регулювань. На передній панелі апарату, виготовленої з шліфованого алюмінію, розташовані регулятори тембру в області низьких та високих частот, стереобалансу, селектор входів та велика рукоятка регулювання гучності. На відміну від підсилювача M1, Cambridge Audio Topaz AM5 доповнений переднім входом mini-jack 3,5 мм, до якого зручно підключати будь-які портативні плеєри, а також смартфони.

На задній панелі апарата є ще чотири входи для підключення джерел лінійного сигналу, один з яких, MP3/Aux, є альтернативним передньому входу (при встановленні роз'єму в гніздо на передній панелі цей вхід відключається). Також Cambridge Audio Topaz AM5 оснащений виходом для підключення записуючого пристрою. Дві підключення АС передбачено дві пари великих гвинтових клем.

Підсилювач сконструйований у рамках фірмової ідеології Sound First ("Насамперед звук"), тому в ньому немає другорядних функцій, але враховано всі дрібниці, здатні вплинути на якість звучання. На відміну від більшості моделей аналогічної вартості, корпус Topaz AM5 цілком виготовлений з металу, що, з урахуванням додаткового демпфування, покращує його антирезонансні та екрануючі характеристики. Кількість входів є оптимальною для більшості користувачів, у той час як їх нарощування може призвести до підвищення рівня шуму фону. Блок регулювання тембру забезпечує точну та плавну зміну АЧХ підсилювача, практично не торкаючись середньочастотної області, і дозволяє значною мірою скоригувати тональний баланс будь-яких акустичних систем. У той же час, при встановленні регуляторів в нульове положення ніякого впливу на звучання Topaz AM5 вони не будуть робити, що дозволило відмовитися від окремого перемикача.

Особливості стереопідсилювача Cambridge Audio Topaz AM5

  • Максимально короткий аудіотракт (концепція Sound First "Насамперед звук")
  • Металічний корпус
  • Вхід для портативних плеєрів на передній панелі

Характеристики стереопідсилювача Cambridge Audio Topaz AM5

Вихідна потужність 2 х 25 Вт (8 Ом)
Частотний діапазон 10 Гц – 30000 Гц (-3 дБ)
Співвідношення сигнал/шум більше 82 дБ
Коефіцієнт демпфування понад 100
Коефіцієнт гармонік менше 0,015% (1 кГц)
Входи 4 лінійні RCA, фронтальний mini-jack
Виходи на запис, 2 пари гвинтових клем для АС
Вхідний імпеданс 32 ком
Регулювання тембру
споживана потужність 180 Вт
Габарити (ШхВхГ) 430 x 80 x 340 мм
Вага 5,1 кг

Напишіть відгук

Стереопідсилювач Cambridge Audio Topaz AM5

Інтегральний підсилювач із високим співвідношенням ціна/якість, потужність 2 х 25 Вт (8 Ом), діапазон частот 10 Гц – 30 кГц (± 3 дБ), входи: 4 RCA, mini-jack, габарити 430 x 80 x 340 мм, вага 5,1кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ