Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX DS SILVER

Стерео підсилювач Pro-Ject AMP BOX DS

  • ID товару: 3466

Новий товар

Ця мініатюрна коробочка є стереофонічним підсилювачем потужності, що розвиває неабияку потужність в 100 Вт на канал при роботі на 8-омне навантаження, і до 180 Вт при роботі на акустичні системи опором 4 Ома.

Більше деталей

19 560 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ця мініатюрна коробочка є стереофонічним підсилювачем потужності, що розвиває неабияку потужність в 100 Вт на канал при роботі на 8-омне навантаження, і до 180 Вт при роботі на акустичні системи опором 4 Ома. Таких високих енергетичних показників у Pro-Ject Amp Box DS вдалося досягти завдяки використанню технології двофазної широтно-імпульсної модуляції (ШІМ), що забезпечує дуже високий (до 92 відсотків) ККД підсилювача.

Схема посилення ШІМ у цій моделі була значно вдосконалена інженерами компанії, за рахунок чого якість звуку підсилювача суттєво зросла, а шуми та спотворення знизилися. Більш того, завдяки спеціальному настроюванню звучання Amp Box DS вдалося надати такого ж характеру, який мають висококласні однотактні лампові підсилювачі. Крім того, ця модель зберігає працездатність навіть при зниженні опору навантаження до 2 Ом. Високий ККД підсилювача не тільки визначив малі габарити його корпусу, а й невелике тепловиділення, що дозволило не лише обійтися без примусової вентиляції, а й без вентиляційних отворів.

Amp Box DS оснащений парою вхідних RCA-роз'ємів, а також універсальними гвинтовими клемами для підключення колонок. Контактні поверхні роз'ємів позолочені, втім, загальна якість виготовлення підсилювача також дуже висока. Корпус Pro-Ject Amp Box DS виготовлений з металу, а передня алюмінієва передня панель має значну товщину. Також апарат оснащений керуючими тригерними входом та виходом, за допомогою яких можна керувати включенням зовнішніх пристроїв або, навпаки, отримувати зовнішні команди.

Підсилювач підключається до зовнішнього джерела живлення напругою 48 Вольт та струмом 2,5 Ампера. За допомогою цього пристрою на базі компонентів серії Box компанії Pro-Ject можна створити компактну стереосистему, функціональні можливості якої можна гнучко варіювати. Pro-Ject Amp Box DS впевнено розкачає навіть великі колонки підлоги і з гідною якістю озвучить кімнату середніх розмірів.

Особливості
Підсилювач ШІМ
Працює у разі зниження імпедансу АС до 2 Ом
Зовнішній блок живлення
Характеристики стереопідсилювача потужності Pro-Ject Amp Box DS :
Тип: кінцевий стереопідсилювач
Вихідна потужність: 2 х 100 Вт (8 Ом), 2 х 180 Вт (4 Ома)
Діапазон частот: 10 Гц – 50 кГц (-3 дБ)
Входи: RCA, керування, на зовнішній блок живлення
Виходи: на акустику, керування
Вхідна чутливість: 1,5 Вольта
Вхідний опір: 100 кОм
Співвідношення сигнал/шум: більше 90 дБ
Загальні гармонічні спотворення: менше 0,1%
Рознімання для АС: гвинтові, підходять штекери типу «банан»
Габарити (Ш х В х Г): 103 х 72 х 144 мм
Вага: 1,4 кг (без блоку живлення)

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Pro-Ject AMP BOX DS

Ця мініатюрна коробочка є стереофонічним підсилювачем потужності, що розвиває неабияку потужність в 100 Вт на канал при роботі на 8-омне навантаження, і до 180 Вт при роботі на акустичні системи опором 4 Ома.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ