Rotel RB-1590
Rotel RB-1590 Rotel RB-1590 Rotel RB-1590

  • ID товару: 1963

Новий товар

Апарат оснащений балансними та небалансними входами, двома парами надійних гвинтових клем, має 12-вольтовий керуючий тригер. Також в Rotel RB-1590 передбачені схеми захисту від перегріву та перевищення напругою максимально допустимих значень, а також ступінчаста подача напруги живлення для зниження кидків струму.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Двоканальний підсилювач потужності Rotel RB-1590 працює в класі A/B, тому виготовлений у масивному корпусі великої висоти, з безліччю вентиляційних отворів. Апарат розвиває вихідну потужність 350 Вт на канал (при опорі підключених колонок 8 Ом), що в поєднанні зі значними струмом, що віддається в навантаження, дозволяє йому впевнено працювати з найскладнішою акустикою. Підсилювач чудово підходить для якісного озвучування великих приміщень, а кілька RB-1590 можуть стати основою висококласного домашнього кінотеатру.

Основою конструкції Rotel RB-1590, як і будь-якого Hi-Fi-підсилювача, є блок живлення. У цій моделі він виконаний на базі двох тороїдальних трансформаторів, які були виготовлені на замовлення компанії Rotel. Також у джерелі живлення використовуються випущені у Великій Британії конденсатори BHC, що мають знижені втрати енергії і малим часом заряд/розряд. Таким чином, коли для відтворення динамічних музичних пасажів навантаження потрібно миттєво віддати значний імпульсний струм, RB-1590 легко впорається з цим. Крім того, значний запас вихідного струму в блоці живлення гарантує глибокі та контрольовані баси, які є основою звучання аудіосистеми.

Наявність двох трансформаторів дозволило побудувати весь підсилювач за принципом подвійного моно. При розробці схеми нового підсилювача, одночасно з проведенням точних лабораторних досліджень, проводилися обов'язкові сеанси суб'єктивної оцінки якості звуку, що відповідає філософії Rotel Balanced Design.

Апарат можна встановити на полиці (до вибору якої, втім, треба поставитися уважно, тому що вага підсилювача складає більше 38 кг), або змонтувати в стійці (стандартні кріплення 5U додаються).


Особливості стереопідсилювача потужності Rotel RB-1590

  • Клас роботи A/B
  • Два тороїдальні трансформатори (по одному в каналі)
  • Балансні та небалансні входи

Характеристики стереопідсилювача потужності Rotel RB-1590

Вихідна потужність 2 х 350 Вт (8 Ом)
Частотний діапазон 10 Гц - 100 кГц (+/- 0,5 дБ)
Співвідношення сигнал/шум 120 дБ
Коефіцієнт демпфування 300
Коефіцієнт гармонік менше 0,03%
Інтермодуляційні спотворення менше 0,03%
Входи XLR, RCA
Виходи 4 пари гвинтових клем для АС (по дві на канал)
Чутливість/імпеданс 2,2 В / 12 кОм (RCA), 3,5 В/100 кОм (XLR)
Посилення 27,5 дБ (небалансний вхід); 23,5 дБ (балансний вхід)
споживана потужність 800 Вт
Габарити (ШхВхГ) 431 x 237 x 454 мм
Вага 38,1 кг



Напишіть відгук

Rotel RB-1590

Апарат оснащений балансними та небалансними входами, двома парами надійних гвинтових клем, має 12-вольтовий керуючий тригер. Також в Rotel RB-1590 передбачені схеми захисту від перегріву та перевищення напругою максимально допустимих значень, а також ступінчаста подача напруги живлення для зниження кидків струму.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ