Rotel RMB-1555
Rotel RMB-1555 Rotel RMB-1555 Rotel RMB-1555

  • ID товару: 1974

Новий товар

Багатоканальний підсилювач потужності Rotel RMB-1555 можна використовувати як у складі висококласної системи домашнього кінотеатру, так і мультирум.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис Rotel RMB-1555

Апарат має п'ять підсилювачів, що розвивають по 120 Вт на навантаженні 8 Ом. Вихідні каскади виконані на високострумових транзисторах, що забезпечує хорошу сумісність Rotel RMB-1555 практично з будь-якими акустичними системами. Підсилювачі всіх каналів виконані на однакових друкованих платах із збільшеним перерізом провідників та скороченою довжиною ланцюгів передачі аудіосигналу. Вихідні транзистори встановлені на тепловідведення з великою ефективною площею. У поєднанні з комбінованим режимом роботи підсилювачів (клас A/B) це забезпечує надійну роботу підсилювача навіть за високої гучності звуку. Усі компоненти, що використовуються у схемі підсилювача, проходять суворий вхідний контроль якості.

Блок живлення RMB-1555 виконаний на базі масивного тороїдального трансформатора, виготовленого компанією Rotel і має точно витримані параметри. Також у фільтрі встановлено кілька паралельно включених конденсаторів значної сумарної ємності.

Апарат оснащений RCA-входами та надійними гвинтовими клемами для підключення акустичних систем. Керувати включенням підсилювача можна за допомогою тригера, також передбачено тригерний вихід для подачі команди включення інші AV-компоненти. Rotel RMB-1555 виконаний у солідному металевому корпусі великої висоти, що забезпечує вільну циркуляцію повітря та відведення тепла від схем.

Значна вихідна потужність апарату передбачає наявність швидкодіючої схеми захисту, яка спрацьовує у будь-яких позаштатних ситуаціях. На передній та задній панелях підсилювача передбачені вентиляційні отвори, що додатково підвищує надійність роботи. Масивне антирезонансне сталеве шасі має додаткову п'яту опору для надання більшої стійкості всієї конструкції. Rotel RMB-1555 комплектується знімним електричним кабелем, який можна за бажання замінити на будь-який інший.


Особливості багатоканального підсилювача потужності Rotel RMB-1555

  • П'ятиканальний підсилювач потужності, робота в класі А/В
  • Тороїдальний трансформатор
  • Вхід та вихід керуючого тригера

Характеристики багатоканального підсилювача потужності Rotel RMB-1555

Вихідна потужність 5 х 120 Вт (8 Ом)
Частотний діапазон 10 Гц – 100000 Гц
Співвідношення сигнал/шум -116 дБ
Коефіцієнт демпфування 180
Коефіцієнт гармонік менше 0,003%
Входи 5 RCA, тригер
Виходи 5 пар гвинтових клем для АС, тригер
Чутливість/імпеданс 1,5 В / 12 ком
Посилення 26,5 дБ
споживана потужність 650 Вт
Габарити (ШхВхГ) 431 x 188 x 454 мм
Вага 21,8 кг

Напишіть відгук

Rotel RMB-1555

Багатоканальний підсилювач потужності Rotel RMB-1555 можна використовувати як у складі висококласної системи домашнього кінотеатру, так і мультирум.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ