Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA
Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA

Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA

  • ID товару: 34449

Новий товар

Lenco LBT-345 - програвач з Bluetooth та картриджем Ortofon 2M Red, включаючи хромований стабілізатор платівки.

Lenco представляє LBT-345WA, високоякісний плеєр Bluetooth з лінійки Lenco Expertise з корпусом ексклюзивного кольору горіха. Дизайн програвача випромінює елегантність та стиль, а теплі тони надають загальної естетики нотки вишуканості.

Більше деталей

22 279 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: LENCO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

В результаті LBT-345WA з ремінним приводом не тільки гарантує вишукане та детальне відтворення звуку, але й приносить візуальне задоволення в будь-якому стильному інтер'єрі. Програвач відрізняється відзначеним нагородами картриджем Ortofon 2M Red, розробленим для справжніх ентузіастів і з точністю пожвавлює кожну ноту. Що робить LBT-345WA ще більш ексклюзивним, так це додавання хромованого стабілізатора пластинки, а також інших функцій, таких як металевий диск програвача, тонарм з вуглецевого волокна з противагою, функція старт-стоп, повстяний килимок та пилу.

Можливість підключення Bluetooth 5.2

LBT-345WA не тільки воскрешає класичні тембри та якість звуку минулого, а й легко підключається до сучасного аудіомира. Насолоджуйтесь свободою бездротового підключення до улюбленої колонки або навушників Bluetooth, легко транслюючи улюблені треки. Завдяки Bluetooth 5.2 ви можете бути впевнені у швидкому та стабільному з'єднанні, що дозволяє насолоджуватися насиченим звуком вінілу з неперевершеною якістю.

Програвач з ремінним приводом

LBT-345WA пропонує два налаштування швидкості: 33 об/хв і 45 об/хв. Завдяки надійному пасу, технології, відомої своєю плавністю і низьким рівнем вібрації, програвач забезпечує чисте і точне відтворення ваших улюблених платівок.

Картридж Ortofon 2M Red

Цей програвач не дарма заслужив своє місце у лінійці Lenco Expertise. Одним із них є картридж 2M Red, високо оцінений елемент MM (рухомий магніт) від Ortofon, піонера в галузі аудіотехнологій. 2M Red забезпечує відкритий, динамічний звук із тонкою теплотою. У поєднанні з тонармом із вуглецевого волокна з противагою та функцією антискатування картридж 2M Red дійсно сяє. Легкість та жорсткість кронштейна мінімізують вібрації, розкриваючи кожну тонку деталь вашої улюбленої платівки.

Хромований стабілізатор платівки

LBT-345WA поставляється з Lenco TTA-076SI, хромованим стабілізатором пластинки, також відомим як вантаж, що слідкує, який можна розмістити в центрі диска програвача. Потім стабілізатор злегка натискає на платівку, забезпечуючи рівномірний контакт із програвачем. Це знижує будь-які вібрації, надійно утримує платівку на місці та забезпечує більш стабільне обертання. Більш стабільне обертання, у свою чергу, сприяє точному та збалансованому відтворенню звуку.

 
Характеристики
БрендLenco
МодельLBT-345WA
ТипПрогравач вінілових дисків
УправлінняАвтостоп
Тип картриджаMM
Інтерфейс підключенняBlueTooth
Радіус дії10 метрів
Швидкість45 об/хв, 33 ⅓ об/хв
КолірКоричневий
ПривідРемінний
вага, кг5.13
ФонокоректорЄ
Картридж у комплектіOrtofon 2M RED
КришкаУ комплекті
Матеріал тонармаКарбон
Матеріал дискаАлюміній
Версія Bluetooth5.2

Напишіть відгук

Програвач вінілових дисків Lenco LBT-345WA

Lenco LBT-345 - програвач з Bluetooth та картриджем Ortofon 2M Red, включаючи хромований стабілізатор платівки.

Lenco представляє LBT-345WA, високоякісний плеєр Bluetooth з лінійки Lenco Expertise з корпусом ексклюзивного кольору горіха. Дизайн програвача випромінює елегантність та стиль, а теплі тони надають загальної естетики нотки вишуканості.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ