Monitor Audio Climate CLG140
Monitor Audio Climate CLG140 Monitor Audio Climate CLG140 Monitor Audio Climate CLG140 Monitor Audio Climate CLG140 Monitor Audio Climate CLG140

Monitor Audio Climate CLG140

  • ID товару: 3307

Новий товар

Сателітна акустична система Monitor Audio Climate CLG140 виконана в надійному корпусі з полімерних матеріалів, який стійкий до несприятливих кліматичних умов та механічних навантажень.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

17 100 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис: Monitor Audio Climate CLG140 Brown

Сателітна акустична система Monitor Audio Climate CLG140 виконана в надійному корпусі з полімерних матеріалів, який стійкий до несприятливих кліматичних умов та механічних навантажень. Колонка розрахована на відтворення звуку в середньо та високочастотних діапазонах оснащена надійним поворотним тримачем для монтажу на стіні або стелі. Кут нахилу колонки у разі такого розміщення становитиме до 32 градусів у будь-якому напрямку. Крім того, за допомогою додаткового утримувача Monitor Audio Climate CLG140 можна закріпити і на дереві – наприклад, за бажання озвучити заміську ділянку. Зовнішня темно-коричнева обробка робить АС малопомітною при різних варіантах розміщення, проте за бажання вона може бути пофарбована користувачем будь-який інший колір.

У корпусі конічної форми, завдяки чому вдалося суттєво знизити власні резонанси конструкції, а також зробити зовнішній вигляд Monitor Audio Climate CLG140, розташовані два динаміки. Це СЧ/НЧ-динамік з комбінованим MMPII-дифузором діаметром 4 дюйми, і розташований у його центрі фірмовим 1-дюймовий твітер C-CAM. Навантаження на рупор у поєднанні з коаксіальною конфігурацією забезпечує колонці рівномірну діаграму спрямованості у всьому діапазоні робочих частот та високу чутливість. Monitor Audio Climate CLG140 оснащений вбудованим узгоджуючим трансформатором для роботи в трансляційних мережах 70 або 100 Вольт. Вхідні клеми для підключення підсилювача розташовані у тримачі колонки і також захищені від попадання вологи.

Monitor Audio Climate CLG140 розрахована на підключення через НЧ-фільтр, налаштований на частоту не нижче 100 Гц (при крутості зрізу 12 дБ на октаву) та відтворює звук у діапазоні до 30 кГц за рівнем -3 дБ. Номінальна потужність, що підводиться для колонки становить 40 Вт, при цьому звуковий тиск, що розвивається їй, складе 104 дБ. Ця модель чудово підходить для якісного озвучування будь-яких відкритих майданчиків і завдяки надійній конструкції є відмінним вибором для багатьох інсталяційних завдань.


особливості:

  • Всепогодне виконання IP 55
  • Різні варіанти встановлення
  • Вбудований трансформатор для трансляційних ліній 70 або 100 В
  • Широка діаграма спрямованості
Висота, мм
129.98
Ширина, мм
129.98
Глибина, мм
175

Напишіть відгук

Monitor Audio Climate CLG140

Сателітна акустична система Monitor Audio Climate CLG140 виконана в надійному корпусі з полімерних матеріалів, який стійкий до несприятливих кліматичних умов та механічних навантажень.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ