Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black
Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black

Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black

  • ID товару: 32094

Новий товар

Reference R-41PM – це активна двосмугова акустична система. Комплект являє собою дві колонки з фазоінверторним типом акустичного оформлення, кожна з яких обладнана 4,5-дюймовим драйвером низькочастотним з 100 мм діафрагмою з литого під тиском графіту. І високочастотним твітер з дюймовим алюмінієвим куполом. Згідно з фірмовою запатентованою технологією, ВЧ-випромінювач розташований на горловині квадратного рупора.

Більше деталей

20 781 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустика відтворює звук у діапазоні 76 Гц – 21000 Гц при вихідній потужності підсилювача 25 Вт на канал. Підсилювач розташований у корпусі однієї колонки, а друга, що до неї підключається, є пасивною. Виробник оснастив широким набором входів: цифровими USB-B та оптичним. А також аналоговими міні-джеком і RCA, здатним виступати як лінійний або фоно. Передбачено з'єднання Bluetooth. Є вихід на сабвуфер. Кабінети чорного кольору виготовлені з MDF. У комплект входить 2 колонки, мережевий кабель, USB-кабель, аудіо-кабелі та пульт дистанційного керування.

Klipsch Reference R-40PM – активна компактна полична акустика серії Reference. Модель використовує рупори Tractrix з покращеною геометрією, а також має нове демпфування корпусів та нові фільтри для поділу. Крім того, вона має підтримку дротового та Bluetooth підключення та може керуватися пультом.

Дизайн акустики поєднує нові елементи та відомий стиль, властивий виробам компанії. Зовні корпуси покриті міцною текстурною плівкою під натуральне дерево. Захисна сітка Klipsch R-40PM передбачає магнітну фіксацію, що унеможливлює наявність на передніх панелях колонки зайвих елементів.

Технології

Klipsch Reference R-40PM

Klipsch R-40PM мають двосмугову конфігурацію та оснащені фазоінвертором, вихідний отвір якого виведено на задню панель. Низькочастотний динамік у колонці оснащений дифузором IMG, що литий під тиском, із зовнішнім мідним покриттям. Таким чином, компанія Klipsch продовжує в дизайні наголошувати на поєднанні чорного і золотисто-мідного кольорів, який робить акустику відомою серед конкурентів. Щоб захистити динаміки або змінити дизайн, можна встановити на передні панелі сітки. Зважаючи на повну акустичну прозорість, сітки не впливають на звук.

Твітер з 1-дюймовим алюмінієвим куполом поміщений у рупор Trаstrix квадратної форми (90 х 90 градусів). У нових моделях його форма вийшла плавнішою, а на його нижній край нанесений логотип компанії - ще одна зміна в дизайні моделей нової серії Reference Base. Купол твітера має конструкцію з лінійним переміщенням бані (LTS), яка раніше використовувалася тільки в моделях цієї компанії високого класу. Підвіска виготовлена з каптону - поліамідної плівки, що також є новим для моделей цієї серії.

Для підключення до підсилювача передбачені лінійний, оптичний, USB входи та Bluetooth.

Завдяки вбудованому якісному підсилювачу Klipsch R-40PM є універсальною моделлю, не вимагає фонокорректора тощо. Завдяки її самодостатності модель можна використовувати з телевізором для перегляду фільмів, щоб стримати на неї музику, грати в ігри тощо. Також є можливість додаткового під'єднання сабвуфера.

Це чудовий варіант для озвучування невеликих кімнат.

Характеристики:

  • Формат акустики.
  • Тип акустичної системи - Активна
  • Кількість смуг - 2
  • Кількість випромінювачів - 2
  • Розмір випромінювача - 1', 4"
  • Розташування фазоінвертора - заднє
  • Вхідні інтерфейси - AUX, Bluetooth, Line, Optical, RCA, USB-A
  • Вихідні інтерфейси - AUX, Клеми, Сабвуфер
  • Бездротові інтерфейси - Bluetooth
  • Розміри - 300 х 145 х 256.5 мм
  • Вага – 8.3 кг
 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельReference R-40PM
ТипАктивна акустика
Тип колонкиПолочна
Частотний діапазон60 Гц – 20 кГц
BluetoothЄ
ВходиAUX, Bluetooth, Line, Optical, RCA, USB-A
ВиходиAUX, Клемі, Сабвуфер
Кількість динаміків2
Кількість смуг2
ДинамікиВЧ: 1 дюйм (2,5 см) Алюмінієвий твітер LTS, з'єднаний із квадратом 90 x 90 НЧ: Одиночний 4-дюймовий (10,2 см) вуфер TCP з литої міді
Чутливість90 дБ
Частота кросовера1730 Гц
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм300 х 145 х 256.5 мм
Пульт ДУЄ
Акустичне оформленняЗ фазоінвертором
Вага без упаковки8,3 кг

Напишіть відгук

Полочна акустика Klipsch Reference R-40PM Black

Reference R-41PM – це активна двосмугова акустична система. Комплект являє собою дві колонки з фазоінверторним типом акустичного оформлення, кожна з яких обладнана 4,5-дюймовим драйвером низькочастотним з 100 мм діафрагмою з литого під тиском графіту. І високочастотним твітер з дюймовим алюмінієвим куполом. Згідно з фірмовою запатентованою технологією, ВЧ-випромінювач розташований на горловині квадратного рупора.

Напишіть відгук

28 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ