Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII
Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII

Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII

  • ID товару: 29060

Новий товар

Блок живлення Van Der Graaf MkII надзвичайно простий у використанні, його переваги простягаються від вищої стабільності годинника (зі пов'язаними з цим підвищеною чіткістю звукової сцени та деталізацією) до темнішого фону через нижчий рівень шуму.

Більше деталей

34 400 грн.

10 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: M2Tech

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII

Коли справа доходить до відмінного звуку, то якість струму, що подається на пристрій Hi-Fi, має надмірне значення. Шум у струмі живлення може бути доданий у звук або пов'язаний з критичними ланцюгами, такими як годинник, що призведе до менш ніж оптимальної продуктивності.

Тому малошумне джерело є обов'язковим, щоб вичавити останній біт якості звуку з вашого ЦАП або підсилювача. Звичайно, конструкція з низьким рівнем шуму має на увазі якість, зайняту площу і вартість, що набагато перевищують ті, які прийнятні в бюджетних конструкціях.

Ось чому M2Tech пропонує Van Der Graaf MkII : користувачі, які придбали Young MkIII і передпідсилювач Nash Phono, можуть пізніше виділити додатковий бюджет, щоб покращити свої характеристики, додавши Van Der Graaf MkII .

Надзвичайно простий у використанні, його переваги простягаються від більш високої стабільності годинника (зі пов'язаними з цим підвищеною чіткістю звукової сцени та деталізацією) до темнішого фону через нижчий рівень шуму.

Van Der Graaf MkII запам'ятовує порядок активації чотирьох виходів: при вимкненні він слідує зворотному порядку і запам'ятовує порядок активації при наступному включенні.

Van Der Graaf MkII має ІЧ-приймач і здатний перехоплювати команди ВКЛ/ВИКЛ від пультів дистанційного керування всіх інших пристроїв серії Rockstars. Це дозволяє користувачеві вмикати та вимикати всі підключені пристрої за допомогою однієї команди з правильним порядком перемикання.


Характеристики:

  • Тип пристрою: блок живлення
  • Спосіб встановлення: поличковий, настільний
  • Входи: 100 В - 240 В перем. струму, 50/60 Гц (розетка VDE)
  • Виходи: 2 x 9 У пост. струму або 15 У пост. струму (роз'єм 5.5/2.1 мм); 2 x 5 У пост. струму: +15 У пост. струму: -15 У пост. струму (4-х контактний XLR)
  • Загальна вихідна потужність: 50 Вт
  • Залишковий шум: 3 мкВ (від 5 Гц до 22 кГц)
  • Потужність: 60 ВА
  • Розміри (Ш x Р x В): 200 мм x 200 мм x 50 мм
  • Вага з навісним обладнанням: 3 кг
  • Колір: сріблястий з чорним
  • Країна (головний офіс): Італія

 
Характеристики
БрендM2Tech
МодельVan Der Graaf MkII
Типблок живлення
Тип установкиПоличний
Вихідна потужність50 Вт загальна
Входи100 В - 240 В перем. струму, 50/60 Гц (розетка VDE)
Виходи2 x 9 У пост. струму або 15 У пост. струму (роз'єм 5.5/2.1 мм); 2 x 5 У пост. струму: +15 У пост. струму: -15 У пост. струму (4-х контактний XLR)
живлення100-240 В, 50-60 Гц
Країна виробникІталія
ФормаПрямокутна
Залишковий шум3 мкВ (при 5 Гц – 22 кГц)
споживана потужність60 ВА
Колірсріблястий з чорним
Розміри (Ш x Р x В), мм200 мм x 200 мм x 50 мм
Вага3 кг з навісним обладнанням

Напишіть відгук

Блок живлення M2Tech Van Der Graaf MkII

Блок живлення Van Der Graaf MkII надзвичайно простий у використанні, його переваги простягаються від вищої стабільності годинника (зі пов'язаними з цим підвищеною чіткістю звукової сцени та деталізацією) до темнішого фону через нижчий рівень шуму.

Напишіть відгук

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ