Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black
Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black

Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black

  • ID товару: 35135

Новий товар

Noble Audio Falcon ANC – TWS-навушники з якісним звуком та передовим функціоналом, одягнені в оригінальний дизайн. Оснащені функцією активного шумоподавлення. Відрізняються чудовим комплектом поставки, що включає чохол та розширений набір амбушюр (є пінні та Спінфіти).

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

5 999 грн.

7 369 грн.

-1 370 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Noble Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовні Noble Audio Falcon ANC відчутно відрізняються від TWS-них попередників компанії. Цього разу навушники нагадують укорочені Bluetooth гарнітури, які, проте, виглядають досить стильно, - все завдяки ефектним вставкам відтінку блакиті. Що стосується матеріалу виготовлення корпусів вкладишів, то тут передбачувана ситуація: нові Фелкони виконані переважно з глянсового пластику - міцного і тактильно приємного.

На окрему увагу заслуговує появи знімних гумових “гачків”, що сприяють більш чіпкій посадці. У свою чергу зарядний футляр дуже схожий на футляри Ноубловських ТВС-ів минулих років – тут нічого незвичайного. До речі, зарядний футляр моделі, що оглядається, заповнює заряд по type-C або QI, а також оснащений сіткою світлодіодів, що сповіщають про доступний енергоресурс.

Характеристики

Серцем апаратної складової девайсу є сучасний DSP-процесор Qualcomm SoC QCC3056 (Bluetooth 5.2), що підтримує технологію Мультипоінт і кодеки SBC, AAC, aptX і aptX Adaptive, який і представляє найбільший інтерес, адже зчитує Hi-Res Audio аж до 2 . До того ж, новий чіп може похвалитись і підтримкою нової технології aptX Voice, яка забезпечує більш чисту та виразну передачу голосу під час телефонних розмов або запису. Варто відзначити і застосування нового гібридного шумоду, який ефективніше протистоїть зовнішньому шуму; реалізований та "режим прозорості". Щодо автономності NA Falcon ANC теж не підведуть користувача: самі навушники живуть більше 5-ти годин, тоді як заряду кейсу вистачить ще на 3-4 повних робочих сеанси.

Звук

Усередині кожного навушника працює оригінальний 10-мм динамічний випромінювач з двошаровою титановою діафрагмою, який отримав фірмовий звуковий тюнінг by John Moulton (Wizard). Насамперед, йдеться про професійно відкалібровану АЧХ, правильну температуру тональної гами, а також витримане співвідношення технічність/музикальність. Крім того, в арсеналі Noble Audio Falcon ANC гарна роздільна здатність практично по всьому частотному спектрі, чисті, окреслені тембри і простора, стереопанорама. Якщо якийсь аспект звукової сигнатури девайса слухача не влаштує, він може звернутися до здатної програми Sound Suite з широким вибором налаштувань та персоналізації звучання.

 
Характеристики
БрендNoble Audio
МодельFalcon ANC
ТипНавушники
Матеріал корпусуПластик
КолірСиній
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіРегулятор гучності, Мікрофон, Активне шумопоглинання
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вид безпровідних навушниківTrue wireless
Призначення навушниківДля телефону
Версія Bluetooth5.2

Напишіть відгук

Бездротові навушники Noble Audio Falcon ANC Black

Noble Audio Falcon ANC – TWS-навушники з якісним звуком та передовим функціоналом, одягнені в оригінальний дизайн. Оснащені функцією активного шумоподавлення. Відрізняються чудовим комплектом поставки, що включає чохол та розширений набір амбушюр (є пінні та Спінфіти).

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ