Акустична система Polk audio HTS SUB 12
Акустична система Polk audio HTS SUB 12 Акустична система Polk audio HTS SUB 12 Акустична система Polk audio HTS SUB 12 Акустична система Polk audio HTS SUB 12 Акустична система Polk audio HTS SUB 12 Акустична система Polk audio HTS SUB 12

Сабвуфер Polk Audio HTS SUB 12 Black

  • ID товару: 4476

Новий товар

Ціна за штуку

Активний сабвуфер підвищеної потужності, 12” драйвер, потужності 400 Вт, клас D, фазоінвертор, діапазон частот: 22 – 180 Гц, лінійний стерео та LFE-входи, габарити 355 х 406 х 406 мм, вага 22,6 кг.

Більше деталей

20 202 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Polk audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Сабвуфер Polk Audio HTS SUB 12 оснащений більшим низькочастотним динаміком і вбудованим підсилювачем підвищеної потужності в порівнянні з використаними в моделі з індексом 10. Завдяки цьому Polk Audio HTS SUB 12 можна використовувати для озвучування кімнат великих розмірів, в яких він зможе стати практично непомітним, а його габарити не матимуть вирішального значення. Сабвуфер оснащений басовиком запатентованої конструкції Dynamic Balance із поліпропіленовим дифузором. Магнітна система випромінювача була оптимізована методом комп'ютерного моделювання, завдяки чому була підвищена чутливість та збільшена швидкість низьких частот. Динамік підключений до підсилювача класу D, що розвиває потужність до 400 Вт. Завдяки оптимальному узгодженню динаміка та підсилювача спотворення звуку навіть на максимальній гучності зведені до мінімуму, а опрацювання та сфокусованість басів вийшли дуже хорошими.

Корпус Polk Audio HTS SUB 12 виготовлений з товстого MDF, має витончено округлені кути та знімну захисну сітку. Навантаженням НЧ-динаміка служить фірмовий фазоінвертор Power Port, який, як і молодшої моделі, спрямований у підлогу. Фактично, порт працює на спеціальну камеру, наявність якої робить якість низьких частот, що не залежить від типу покриття для підлоги. Крім того, для отримання максимально рівномірного поширення басів у кімнаті навпроти отвору фазоінвертора змонтовано спеціальний акустичний розсікач.

Контрольна панель сабвуфера Polk Audio HTS SUB 12 містить регулятори рівня сигналу та частоти налаштування вхідного фільтра, а також перемикач абсолютної фази. Для підключення до джерела сигналу Polk Audio HTS SUB 12 передбачені лінійний стерео і LFE-входи. В апараті передбачена система автоматичного включення у разі появи сигналу на вході, а також роз'єм 12-вольтового тригера для дистанційного керування.

Сабвуфер відрізняється дуже високою якістю виготовлення і завдяки продуманій конструкції і точно налаштованим параметрам може успішно використовуватися не тільки в домашньому кінотеатрі, але і в стереосистемах.


Особливості активного сабвуфера Polk Audio HTS SUB 12

  • НЧ-динамік Dynamic Balance 12 дюймів
  • Фазоінвертор Power Port, спрямований у підлогу
  • Зручне розміщення у кімнаті прослуховування

Характеристики активного сабвуфера Polk Audio HTS SUB 12

Кількість динаміків 1
Тип корпусу фазоінвертор Power Port (спрямований у підлогу)
Діаметр та тип НЧ-випромінювача 12, довгоходовий, поліпропіленовий дифузор, конструкція Dynamic Balance
Потужність підсилювача 400 Вт, клас D
Діапазон частот 22 – 180 Гц
Можливість налаштування вхідної чутливості є
Входи стерео, LFE (RCA)
Фільтр нижніх частот (ФНЧ) регульований, 40 – 160 Гц
Система автоувімкнення є
Тригер включення є
Регулювання фази 0/180 град
Знімний гриль є
Габарити (ШхВхГ) 355 х 406 х 406 мм
Вага 22,6 кг
Оздоблення чорне покриття, що миється

Напишіть відгук

Сабвуфер Polk Audio HTS SUB 12 Black

Ціна за штуку

Активний сабвуфер підвищеної потужності, 12” драйвер, потужності 400 Вт, клас D, фазоінвертор, діапазон частот: 22 – 180 Гц, лінійний стерео та LFE-входи, габарити 355 х 406 х 406 мм, вага 22,6 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ