Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite
Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite

Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite

  • ID товару: 30012

Новий товар

Ця обмежена серія присвячена 110-річному ювілею компанії Denon, і до її складу входить унікальний інтегральний стереопідсилювач PMA-A110, який пропонує стильний графітовий колір. Підсилювач має вражаючу вихідну потужність 160 Ватт на кожен канал.

Серцем цього пристрою є вдосконалена схема підсилювача, що використовує польові транзистори надвисоких струмів (UHC) 7-го покоління. Це забезпечує високу продуктивність та якість звучання.

Більше деталей

200 475 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підсилювач також оснащений портом USB-B, який дозволяє підключити його до комп'ютера чи ноутбука. Це дозволяє відтворювати аудіофайли високої роздільної здатності з частотою дискретизації до 384 кГц і розрядністю до 32 біт, а також файли у форматі DSD до 11,2 МГц. Чотири вбудовані ЦАП (цифро-аналогові перетворювачі) забезпечують широкий динамічний діапазон і високу якість відтворення. Процесинг Ultra AL32 додає додаткової якості до звучання підсилювача PMA-A110. Цей підсилювач – справжній подарунок для поціновувачів музики та продукту з історією.

Стереопідсилювач Denon PMA-A110 silver graphite - обмежена серія присвячена 110-річному ювілею компанії Denon
Інтегральний стереопідсилювач PMA-A110 із потужністю 160 Вт на канал.

Denon PMA-A110, створений на основі 110-річного досвіду компанії Denon в галузі аудіотехніки, порадує найвибагливіших аудіофілів. Це чудовий вибір для слухачів, котрі хочуть створити стереосистему своєї мрії. Інтегральний підсилювач PMA-A110 створений за допомогою запатентованої Denon модифікованої двотактної схеми підсилювача потужності на польових транзисторах надвисоких струмів (UHC), яка забезпечує потужність 160 Вт на канал. Ви зможете підключати будь-які аналогові та цифрові джерела або програвач вінілових платівок. Вбудований цифро-аналоговий перетворювач підтримує аудіофайли у форматі Hi-Res з роздільною здатністю до 384кГц/32біт і дозволяє отримати найвищу роздільну здатність і якість звуку. Інтегральний підсилювач PMA-A110 ідеально поєднується з програвачем DCD-A110, пропонуючи закінчену систему найвищого рівня.

  • Чудова якість звуку з 1910 року: Denon з гордістю представляє наш флагманський інтегральний підсилювач PMA-A110 в унікальному графітовому кольорі.
  • Вихідна потужність 160 Вт на канал: максимальна потужність для чіткого контролю будь-якої акустичної системи.
  • Удосконалена схема підсилювача на польових транзисторах надвисоких струмів (UHC) 7-го покоління: насолоджуйтесь потужним та точним звуком у всьому діапазоні частот, від глибоких басів до чистих високих частот
  • Порт USB-B для підключення ПК або ноутбука: відтворення аудіофайлів у форматі високої роздільної здатності до 384 кГц/32 біт та файлів у форматі DSD до 11,2 МГц.
  • Чотири вбудовані ЦАП для більшого динамічного діапазону: Насолоджуйтесь улюбленою музикою з максимальним динамічним діапазоном та чудовим співвідношенням шум/сигнал для чутності тихих звуків.
  • Процесинг Ultra AL32: Ultra AL32 - це унікальна обробка звуку з підвищенням частоти дискретизації аудіопотоку та отримання більш гладкої та аналогової форми вихідного сигналу.
  • Повністю аналоговий режим відтворення звуку: увімкніть Analog, щоб вимкнути всі цифрові ланцюги підсилювача і слухати музику без будь-яких цифрових перешкод.
  • Вбудований MM і MC-фонокоректор преміум-класу: підключіть програвач і насолоджуйтесь вініловими платівками з вашої колекції.
  • Вібростійкий дизайн корпусу: чудова деталізація та якість звуку.
  • Продумана конструкція підсилювача з короткими шляхами проходження сигналу для чистого звуку.
  • Потужний трансформатор з окремими висновками для аудіо та ланцюгів управління: усунення перешкод та наведень від цифрових ланцюгів та вищу якість звуку на великій гучності.
  • Автоматичний режим очікування: просто підключіть телевізор до PMA-A110 через коаксіальний або оптичний вхід і встановіть режим «TV-Auto» для автоматичного перемикання підсилювача з музики на кіно.
 
Характеристики
БрендDenon
МодельPMA-A110
ТипСтерео підсилювач
Частотний діапазон5 Гц – 100 кГц / 20 Гц – 20 кГц (Phono)
Кількість каналів2
Вихідна потужність80 Вт (8 Ом) на канал / 160 Вт (4 Ом) на канал
Входи3 x RCA, 1 x RCA (Phono), 1 x RCA (Ext.Pre), 3 x Toslink, 1 x RCA, 1 x USB-B
Виходи1 x RCA (REC), 1 x Jack (Headphone)
Співвідношення сигнал/шум110 дБ (Line) / 89 дБ (Phono MM) / 74 дБ (Phono MC)
Вхідний опір47 ком (Phono MM) / 100 Ом (Phono MC)
споживана потужність400 Вт, в режимі очікування 0,2 Вт
КолірСірий
Розміри (Ш х В х Г), мм434 x 182 х 450 мм
ЦАП4 х ЦАП 192 кГц/32 біт
вага, кг25

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Denon PMA-A110 Silver Graphite

Ця обмежена серія присвячена 110-річному ювілею компанії Denon, і до її складу входить унікальний інтегральний стереопідсилювач PMA-A110, який пропонує стильний графітовий колір. Підсилювач має вражаючу вихідну потужність 160 Ватт на кожен канал.

Серцем цього пристрою є вдосконалена схема підсилювача, що використовує польові транзистори надвисоких струмів (UHC) 7-го покоління. Це забезпечує високу продуктивність та якість звучання.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ