Sennheiser Surround Dongle
Sennheiser Surround Dongle Sennheiser Surround Dongle Sennheiser Surround Dongle

Компактна зовнішня звукова карта для навушників Sennheiser Surround Dongle

  • ID товару: 25850

Новий товар

SURROUND DONGLE є пристроєм, який дозволяє насолоджуватися хорошим звучанням у навушниках Sennheiser без великих фінансових витрат і незалежно від конфігурації комп'ютера. Тому його можна порекомендувати всім користувачам, у яких немає професійної зовнішньої або хоча б дискретної звукової карти, але є навушники Sennheiser.

Більше деталей

1 501 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sennheiser SURROUND DONGLE - це компактна зовнішня звукова карта для навушників від даної компанії PC373D, GSP350, GSP 500, GSP 600, а також всіх інших, що мають знімний шнур. Ви можете змінити вашу виставу в іграх з такими навушниками, як G4ME ZERO або G4ME ONE. Вона дозволяє отримати якісне звучання без дорогого обладнання, а також має функцію віртуального звучання 7.1.

Комплектація

Комплектація гаджета досить проста – сам цифровий пристрій має закріплений на ньому шнурок, який підключається до навушників.

Також є стандартний USB кабель, який підключається до входу звукової карти і USB порту комп'ютера або ноутбука.

Драйвери в комплект постачання не входять, тому що користувач може завантажити їх з офіційного сайту компанії Sennheiser. У нас на сайті можна завантажити у PDF форматі докладний посібник користувача.

Особливості та дизайн

SURROUND DONGLE підключається до навушників замість звичайного шнура, що від'єднується. Тому візуально є невеликим чорним пультом, який закріплений на кінці аудіопроводу. Сам кабель досить товстий і гнучкий, має прогумоване обплетення.

На другому кінці шнура є позолочений штекер типу джек 2,5 мм. Такий штекер підходить лише для навушників Sennheiser зі знімним шнуром. По суті, звукова карта підійде для всіх навушників Sennheiser, які мають гніздо 2,5 мм. Однак виробник позиціонує її як пристрій, призначений тільки для моделей PC373D і GSP350, тобто тих, які спочатку комплектуються звуковою карткою.

Пристрій виконано в акуратному довгастому корпусі, тому його наявність навіть не впадає у вічі. Дизайн картки можна охарактеризувати як мінімалістський. На лицьовій поверхні корпусу є емблема компанії у вигляді букви «S», кнопка включення об'ємного звуку 7.1, а також світловий індикатор, який сигналізує про включення цього ефекту.

На торці звукової карти є USB порт для підключення навушників до ПК за допомогою кабелю USB. Треба сказати, що девайс має невелику вагу, тому не заважає експлуатації навушників.

Звучання та можливості

Sennheiser SURROUND DONGLE дозволяє отримати рівне та якісне звучання, досить деталізоване. Звісно, очікувати рівня Hi-End пристроїв за цю ціну не варто. Перед нами все ж таки бюджетне рішення, яке коштує дешевше навіть звичайної дискретної звукової карти. Тому головна перевага гаджета полягає у стабільності звучання. Тобто, до якого б комп'ютера ви не підключили свої навушники, їхнє звучання буде завжди на досить високому рівні, що на порядок перевершує інтегровані аудіопристрої та дешеві дискретні карти.

Як уже було сказано вище, компанія Sennheiser надає користувачеві драйвери. Вони містять три встановлені варіанти звучання – ігровий режим, прослуховування музики та кіберспорт. Перші два режими не дуже відрізняються один від одного. Обидва варіанти мають детальний соковитий бас, добре виражені і красиві високі частоти і добре пророблені середні.

У таких режимах приємно грати в ігри, оскільки виникає максимальний ефект присутності, тобто звук виходить дуже реалістичним, чітким, об'ємним та деталізованим. Тому добре чути всі задуми звукорежисера. Те саме стосується і прослуховування музики. Незважаючи на бюджетність пристрою, будь-які жанри звучать добре.

Що ж до режиму «кіберспорт», його завдання полягає над прикрасі звуку, а максимальної інформативності. Цей режим дозволяє почути геймеру навіть найдрібніші нюанси, такі як кроки противника, який пересувається на досить великій відстані, свист куль, що пролітають повз, тощо. Тому в даному режимі підняті високі частоти, а низькі задавлені еквалайзером. У плані краси та реалістичності цей режим, звичайно, програє ігровому. Але він може допомогти орієнтуватися у віртуальному просторі під час кібер-змагань.

Ефект Dolby Surround 7.1 надає звуку обсягу методом модуляції. Деякі ігри з ним звучать набагато цікавіше, оскільки віртуальна сцена робить звук природнішим. Крім того, відбувається чіткий розподіл звуку за напрямом, тобто покращується позиціонування. Тому можна з упевненістю сказати, що ця опція тут абсолютно не зайва. Хоча застосування їй не завжди. Наприклад, музику краще слухати без неї, а ось фільми переглядати з об'ємним звуком, навпаки, набагато цікавіше.

Висновок

SURROUND DONGLE є пристроєм, який дозволяє насолоджуватися хорошим звучанням у навушниках Sennheiser без великих фінансових витрат і незалежно від конфігурації комп'ютера. Тому його можна порекомендувати всім користувачам, які не мають професійної зовнішньої або хоча б дискретної звукової карти, зате є навушники Sennheiser.

Напишіть відгук

Компактна зовнішня звукова карта для навушників Sennheiser Surround Dongle

SURROUND DONGLE є пристроєм, який дозволяє насолоджуватися хорошим звучанням у навушниках Sennheiser без великих фінансових витрат і незалежно від конфігурації комп'ютера. Тому його можна порекомендувати всім користувачам, у яких немає професійної зовнішньої або хоча б дискретної звукової карти, але є навушники Sennheiser.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ