Олія лісового горіха сиродавлена Виготовлено шляхом механічного холодного пресування цілісних горіхів, що дозволяє зберегти у його складі всі корисні речовини.
Соняшникова олія - джерело поліненасичених жирних кислот, Омега-6, що беруть участь у синтезі гормонів та підтримують імунітет. Також містить жиророзщеплюючі вітаміни А, Е та Р.
Соняшникова олія - джерело поліненасичених жирних кислот, Омега-6, що беруть участь у синтезі гормонів та підтримують імунітет. Також містить жиророзщеплюючі вітаміни А, Е та Р.
Сафлорова сиродавлена олія - виготовлена в день замовлення з не обсмаженого насіння сафлору фарбуючого, або як його ще називають - шафран і будяки, методом холодного механічного віджиму.
Сафлорова сиродавлена олія - виготовлена в день замовлення з не обсмаженого насіння сафлору фарбуючого, або як його ще називають - шафран і будяки, методом холодного механічного віджиму, без нагрівання і тертя, що дозволяє зберегти більшу частину корисних речовин.
Рижикова сиродавлена олія виготовляється з насіння руда (рижика) методом їх пресування, без нагрівання та тертя. Має чітко виражений аромат і цибульно-гірчичним смаком, з нотками смаку редьки.
Рижикова сиродавлена олія виготовляється з насіння руда (рижика) методом їх пресування, без нагрівання та тертя. Має чітко виражений аромат і цибульно-гірчичним смаком, з нотками смаку редьки.
Олія з насіння редьки. Продукт багатий білками, жирами, поліненасиченими жирними кислотами та вітамінами, а також фітонцидами, ферментами та ефірними маслами.
Олія Чиа сиродавлене – виготовляється з сирого насіння шавлії (чіа) шляхом холодного механічного пресування та відстоюванням у вакуумному середовищі. Такий метод виробництва дозволяє зберегти всі корисні речовини, що є в насінні.
Лляна олія — ефективний протизапальний засіб, що використовується для лікування опіків, ран, забитих місць, екзем, алергічних дерматитів. Воно незамінне при комплексному лікуванні легень та бронхів, нервової системи, нирок та сечового міхура, щитовидної залози.
Мигдального горіха сиродавлене масло - виробляється з цілісних горішків шляхом механічного холодного пресування, що дає можливість зберегти в ньому всі корисні елементи і речовини.