Межблочний аналоговий кабель Van Den Hul 3T Rock Hybrid RCA 1.0 m
Межблочний аналоговий кабель Van Den Hul 3T Rock Hybrid RCA 1.0 m Межблочний аналоговий кабель Van Den Hul 3T Rock Hybrid RCA 1.0 m Межблочний аналоговий кабель Van Den Hul 3T Rock Hybrid RCA 1.0 m

Міжблочний кабель Van Den Hul Rock Hybrid RCA 1.5 m

  • ID товару: 29142
  • Артикул: Rock Hybrid RCA 1.5m

Rock Hybrid RCA 1.5m

Новий товар

Van Den Hul The Rock Hybrid – це кабель, призначений для комутації блоків аудіосистем, який, за словами виробника, відрізняється оптимальним співвідношенням ціна/якість.

Більше деталей

31 349 грн.

113 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Van Den Hul The Rock Hybrid – найкращий у співвідношенні ціна-якість міжблочний кабель серії 3T. У ньому є всі спеціальні характеристики технології 3T. Він складається з жорсткого провідника (0,40 мм) та екрану, що складається з 11 жил (0,15 мм). Така конструкція знижує індуктивність до допустимого рівня. А шар із гібридного матеріалу LSC ще більше наближають кабель до ідеалу. Екранування виконано за рахунок двох щільних обплетень.

У чому полягає відмінності кабелів, створених за технологією 3T?

Відомо, що всі гальванічні дроти, що застосовуються на сьогоднішній день у професійній аудіо індустрії, виготовлені з м'якого матеріалу. Його перевага полягає в доступності великої кількості вільних електронів, що відіграє позитивну роль у питанні провідності кабелю. Величезна кількість вільних електронів автоматично означає низький опір провідника.

Нестача ж подібного підходу в тому, що форма кабелю може досить легко деформуватися, не маючи стійкої внутрішньої структури. Ці метали також дуже чутливі до термічного, хімічного та механічного старіння. З цієї причини звук може кардинально змінитись у відносно короткий термін. В результаті ви будете змушені придбати новий кабель, але історія повториться знову і знову. Це зовсім не схоже на вершину сучасних технологій.

Для вирішення вищеописаної проблеми та збільшення терміну служби кабелів, Van den Hul стала першою компанією, яка розпочала виробництво серії кабелів, що не містять металу та виконані за технологією Linear Structured Carbon (Лінійний Структурований Вуглець) (моделі The First, Second та Third).

Інше дослідження, що почалося з технології Fusion, яке тривало 10 років, нарешті увінчалося успіхом. Тепер Van den Hul з гордістю представляє вам новий революційний провідниковий матеріал - 3Т (абревіатура від англійської True Transmission Technology, що в перекладі означає "Технологія Точного Пропускання").

Ідея концепції матеріалу 3Т полягає у використанні максимально можливої кількості електронів для об'єднання в атоми та створення міцної стабільної структури провідника. І знову єдиним способом досягти цього стало відхилення від загальноприйнятих понять та погляд у абсолютно новому напрямку.


Van Den The Rock:
  • Два центральні провідники зроблені з 3T проводів розміром 12 x 150 мікрон. Вони також індивідуально вкриті додатковим шаром LSC.
  • Rock Hybrid 3T, мабуть, є найкращим між з'єднанням із співвідношенням ціни та якості, яке є в нашій програмі. Має вже багато щасливих користувачів по всьому світу.
  • Міцна та міцна куртка HULLIFLEX ®.
  • Тришаровий захист має структуру 2+1. Він поєднує дві мідні жили з важким срібним покриттям та одну з LSC. Він призначений придушення паразитних сигналів.
Основні характеристики Van Den The Rock:
  • Матеріал провідника: 3Т та лінійно-структурований вуглець LSC
  • Екранування: два шари срібної міді та шар лінійно-структурованого вуглецю LSC
  • Ізоляція: без галогенний HULLIFLEX®
  • Рознімання: фірмові RCA Van den Hul C-8.0 з родієвим покриттям
  • Зовнішній діаметр: 8,0 мм
  • Колір жовтий
  • Довжина: 1,5 м
  • Виробник: VAN DEN HUL (Нідерланди)
 
Характеристики
БрендVan Den Hul
Тип кабелюАудіо
Тип шнура2RCA M - 2RCA M
Довжина шнура1.5 м
Корпус роз'ємуМетал
Діаметр кабелю8,0
Матеріал ізоляціїполіетилен (PE)
Матеріал провідника3Т та лінійно-структурований вуглець LSC
Зовнішня оболонкаHulliflex ®
Матеріал контактуфірмові RCA Van den Hul C-8.0 із родієвим покриттям
ЕкрануванняТак
КолірЖовтий
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару

Напишіть відгук

Міжблочний кабель Van Den Hul Rock Hybrid RCA 1.5 m

Van Den Hul The Rock Hybrid – це кабель, призначений для комутації блоків аудіосистем, який, за словами виробника, відрізняється оптимальним співвідношенням ціна/якість.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ