Навушники Sennheiser ADAPT 260
Навушники Sennheiser ADAPT 260 Навушники Sennheiser ADAPT 260 Навушники Sennheiser ADAPT 260 Навушники Sennheiser ADAPT 260 Навушники Sennheiser ADAPT 260

Навушники Sennheiser ADAPT 260

  • ID товару: 27835

Новий товар

Професійна бездротова двостороння гарнітура Bluetooth з накладними навушниками. Модель комплектується USB-адаптером та оптимізована для роботи з сервісом Microsoft Teams та платформами Unified Communications. Дуже зручна та стильна ADAPT 260 сумісна з найрізноманітнішими аудіопристроями, відтворює та передає звук із найвищою якістю.

Більше деталей

7 525 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sennheiser ADAPT 260

Професійна бездротова двостороння гарнітура Bluetooth з накладними навушниками. Модель комплектується USB-адаптером та оптимізована для роботи з сервісом Microsoft Teams та платформами Unified Communications. Дуже зручна та стильна ADAPT 260 сумісна з найрізноманітнішими аудіопристроями, відтворює та передає звук із найвищою якістю та розроблена як елемент цифрового гібридного робочого місця з урахуванням усіх актуальних потреб сучасного бізнес-користувача, що віддає перевагу динамічному стилю в роботі.

Основні переваги моделі Універсальність та відмінний звук;

Більше комфорту, вища продуктивність;

Оптимальне рішення для роботи з Microsoft Teams та платформами Unified Communications;

Стильна та елегантна;

Компактна та легка.

Максимальна продуктивність завжди і скрізь

Найкраще бездротове рішення для роботи в гібридному режимі

Бездротові моделі Epos|Sennheiser серії ADAPT 200 — це, перш за все, комфорт та якість звуку в оптимальному поєднанні, тому і працювати в такій гарнітурі, хоч в офісі, хоч у транспорті або просто на ходу завжди однаково приємно, навіть коли попрацювати потрібно довше, ніж звичайно. .

Гарнітура для динамічного стилю роботи

Підключається вона швидко і просто і легко перепідключається між різними аудіопристроями. Виглядає завжди винятково стильно та елегантно, зручно складається та розкладається. Оптимально підходить для роботи з сервісом Microsoft Teams та платформами Unified Communications. І це все - ваша нова бездротова Epos|Sennheiser серії ADAPT 200, ваш найзручніший і найпотрібніший аудіоінструмент для спілкування в офісі, вдома або в дорозі.

Універсальність та відмінний звук

Працюйте з максимальною продуктивністю, адже ваша ADAPT 200 дозволяє організувати сучасне цифрове робоче місце практично будь-де. Ця гарнітура миттєво підключається Bluetooth-каналом відразу до двох пристроїв одночасно, і потім так само швидко можна між ними перепідключатися, наприклад, зі смартфона на комп'ютер і навпаки. А завдяки спрямованому мікрофону з системою шумозаглушення ваш голос для співрозмовника звучатиме завжди чітко і виразно, в якому шумному оточенні не довелося вести розмову.

У конференцію Microsoft Teams одним натисканням

Гарнітура має спеціальний сертифікат відповідності вимог корпоративної платформи Microsoft Teams. Окрема кнопка запуску програми Microsoft Teams зручно розташована просто на навушнику.

Високоякісний стереозвук

Якісний звук допоможе і в роботі, і у навчанні. Навушники відтворюють мову завжди точно і чітко, забезпечуючи якісний зв'язок без перешкод не тільки в режимі звичайної телефонної розмови, але і в будь-якій онлайн-конференції або в голосових чатах. І не тільки мова, музика та будь-який аудіоконтент в ADAPT 200 звучить також чисто та виразно.

Універсальна та з відмінним звуком.

Об'ємні накладки навушників з м'якого шкірозамінника допомагають працювати максимально продуктивно і з комфортом хоч цілий день.

Завдяки технології EPOS Voice мова завжди передається якісно і без перешкод, а технологія EPOS ActiveGard надійно захищає слух від шкідливих аудіоперевантажень.

Напрочуд легка, компактна, зручно складається і чудово пристосована для роботи в мобільному режимі.

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

Bluetooth-гарнітура ADAPT 260;

адаптером BTD 800 USB;

кабель USB/USB-C;

Інструкція з експлуатації;

інструкція з безпеки.

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser ADAPT 260

Професійна бездротова двостороння гарнітура Bluetooth з накладними навушниками. Модель комплектується USB-адаптером та оптимізована для роботи з сервісом Microsoft Teams та платформами Unified Communications. Дуже зручна та стильна ADAPT 260 сумісна з найрізноманітнішими аудіопристроями, відтворює та передає звук із найвищою якістю.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ