Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid 1m
Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid 1m Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid 1m

Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid, m

  • ID товару: 29128
  • Артикул: Integration Hybrid, m

Integration Hybrid, m

Новий товар

Van den Hul The Integration Hybrid - чотирипровідний "гібридний" аудіокабель, що об'єднує відразу дві новинки передовий матеріал Fusion та інший високоякісний матеріал - LSC (Linear Structured Carbon® - лінійний структурований вуглець).

Кабель продається на відріз із бухти, кратність 1,0 метр.

Більше деталей

2 699 грн.

113 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid, m

Технологія Fusion (повністю інноваційний сплав міді, цинку та срібла) втілена у чотирьох окремих дротах з використанням матеріалу LSC та трьома різними екранами – це саме те, з чого складається кабель THE INTEGRATION. Він гарантує чудове глибоко деталізоване об'ємне звучання високої роздільної здатності. Кабель захищений коричневим корпусом Hulliflex®. Переможець премії HiFi CHOICE Gold Award 2004 у номінації «Найкращий З'єднувальний Кабель»!

Чотирипровідний симетричний та несиметричний гібридний аудіокабель серії Fusion із потрійним екрануванням.

Кабель Integration Hybrid являє собою чотирипровідний гібридний аудіокабель з потрійним екрануванням для симетричного та несиметричного використання, який є першим членом найсучаснішої серії сполучних аудіокабелів та кабелів підключення акустичних систем – Fusion Series компанії Van den Hul.

Так як у цьому кабелі були об'єднані весь досвід, знання та технології компанії Van den Hul, він отримав цілком логічну назву Integration Hybrid (integration = об'єднання).

Як і у всіх інших кабелях, що входять в серію Fusion, в кабелі Integration Hybrid використовується розроблений компанією Van den Hul високоякісний провідниковий матеріал Fusion у поєднанні з технологією LSC (Linear Structured Carbon - лінійний структурований вуглець), що зарекомендувала себе.

Конструкція кабелю Integration Hybrid базується на відомому у світі кабелі компанії Van den Hul D-102III Hybrid. У кабелі Integration Hybrid два багатожильні металеві провідники замінені на чотири багатожильні провідники, виготовлених з використанням технології Fusion, в конфігурації «четвірка зіркового скручування».

Крім того, використовувалися інші технології, що дозволили створити кабель найвищої якості. До них можна віднести гібридну технологію (коли провідники оточені шаром, що містить розроблений Van den Hul матеріал LSC (Linear Structured Carbon - лінійний структурований вуглець)) та дуже ефективне потрійне екранування. І, звичайно, зовнішню оболонку золотого кольору з матеріалу Hulliflex.

Найвищі характеристики кабелю Integration Hybrid практично дорівнюють характеристикам таких кабелів Van den Hul як Second та MC-Gold Hybrid. Цей кабель не має навіть сліду шорсткості звучання або нестачі роздільної здатності. У порівнянні з будь-якими іншими металевими кабелями тепер може бути досягнута найвища роздільна здатність.

Крім звичайного використання в звуковідтворювальних системах, кабель Integration Hybrid повністю підходить для використання як кабель електромузичного інструменту або кабелю підключення мікрофона:

1. Кабель має виключно природне і чисте звучання.

2. Низька паразитна ємність кабелю є низьким навантаженням для джерела сигналу, тому можуть використовуватися кабелі великої довжини.

3. Внутрішня конфігурація провідників кабелю, «четвірка зіркового скручування», та його потрійне екранування забезпечують високу стійкість до впливу перешкод.

4. І, нарешті, цей кабель має дуже високу механічну міцність (особливість, остання у списку, але не за значимістю). Провідники кабелю, виготовлені за технологією Fusion, дуже міцні і значно менше схильні до поломки при частих вигинах кабелю, в порівнянні зі звичайними мідними провідниками. Міцна та жорстка зовнішня оболонка кабелю з матеріалу Hulliflex забезпечує чудовий захист кабелю.

Кабель Integration Hybrid також може використовуватися як цифровий аудіокабель SPDIF. Саме тому він також випускається одним кабелем в упаковці.

Характеристики Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid, m

  • Тип кабелю: Балансна «зіркова четвірка», в потрійному екрані
  • Матеріал провідника: Аморфний сплав міді, срібла та цинку за технологією Fusion + екран LSC
  • Область застосування: Балансний або небалансний інтерконект, 75 Ом провідник формату SPDIF
  • Ефективне провідника / Кількість жил: Центральна жила: 0.16 мм / ~ AWG 25 / 7;
  • Екран: 180
  • Зовнішній радіус Розміри: 7.8 мм.
  • Опір (20 °C / 68 °F): Провідник: 0,43 Ом/м
  • Екран: 0,62 Ом/100м
  • Місткість: 86 пФ/м.
  • Хвильовий опір: 75 Ом
  • Ізоляція / Електрична міцність діелектрика / Test Voltage: Обплетення: HULLIFLEX ® 4 / 300 В (rms)
  • Центральна жила: поліетиленова піна
  • Відповідні типи конекторів: RCA - 8.0, Neutrik
  • Розпаюється тільки на заводі
  • Країна (головний офіс): Нідерланди
 
Характеристики
БрендVan Den Hul
Тип кабелюАудіо, Мікрофонний, Балансний
Матеріал провідникаАморфний сплав міді, срібла та цинку за технологією Fusion + екран LSC
Зовнішня оболонкаHULLIFLEX ®
ЕкрануванняТак
Коліржовто-жовтогарячий
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Міжблочний кабель Van Den Hul Integration Hybrid, m

Van den Hul The Integration Hybrid - чотирипровідний "гібридний" аудіокабель, що об'єднує відразу дві новинки передовий матеріал Fusion та інший високоякісний матеріал - LSC (Linear Structured Carbon® - лінійний структурований вуглець).

Кабель продається на відріз із бухти, кратність 1,0 метр.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ