Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black
Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black

Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black

  • ID товару: 29210
  • Артикул: 81-1135

81-1135

Новий товар

Primare I35 - модульний інтегрований підсилювач з нашою технологією посилення UFDP 2, що забезпечує 150 Вт потужності на канал з балансними входами. Підсилювач I35 є останньою версією модульних інтегральних підсилювачів, які у компанії Primare фактично стали культовими.

Більше деталей

152 000 грн.

144 Товари(ів)

- +

Або
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black

Primare I35 це модернізований інтегральний підсилювач 2 х 150 Вт на надшвидких блоках живлення, що прийшов на заміну моделі Primare I32, що відмінно себе зарекомендувала. Конструкція підсилювача дозволяє забезпечити велику вихідну потужність із низьким рівнем спотворень та зручно керувати всією аудіосистемою. Завдяки практично миттєвому часу наростання імпульсу надшвидких блоках живлення досягається природне, чисте і живе звучання в розширеному частотному діапазоні, з хорошим запасом перевантаження. З екологічної точки зору Primare I35 значно перевершує традиційні конструкції класу А/В, надзвичайно ефективний і не виділяє зайвого тепла. У режимі очікування підсилювач споживає лише 0,2 Вт.

Згідно з багаторічною стратегією Primare, якщо компанія вирішується на випуск нових компонентів, вони мають не тільки розширену функціональність, але й покращену конструкцію з якістю відтворення, що зросла. Причому нововведення робляться із запасом на кілька років, щоб не змінювати модельний ряд щороку. Не всі виробники аудіотехніки думають так само, як Primare, але шведам ця політика приносить успіх, і міняти її компанія не збирається.

Нові компоненти виготовлені в класичному дизайні Primare – елегантні корпуси з нотками мінімалізму, що стоять на трьох опорах. З інших особливостей компанія відзначає OLED дисплеї збільшеної чіткості, покращені цифро-аналогові конвертери та присутність у всіх моделях службового порту RS232, призначеного для інтеграції пристрою до системи розумного будинку. Ще пристрої йдуть з новими пультами дистанційного керування, а нові підсилювачі комплектуються схемами автоматичного вибору активного джерела.

Не секрет, що головною перевагою підсилювачів D-класу завжди вважалася ефективність перетворення потужності в музичний сигнал: клас А має ефективність 20%, клас B - 50%, клас АВ - 75%, клас D - 90-95%. Взявши за основу високу ефективність підсилювачів D-класу, Primare розробила схему UFPD, яка однаково трактує всі сигнали, незалежно від частоти або швидкості наростання напруги, що дозволило повністю придушити резонанс вихідного фільтра і тим самим утримати на низькому рівні коефіцієнт нелінійних спотворень (THD) на всіх частоти. Маючи широку частотну смугу і нечутливість до імпедансу навантаження, модулі UFPD здатні працювати буквально з будь-якими колонками, демонструючи відмінний контроль і точність відтворення.

Плата ЦАП

Ця плата оснащена трьома цифровими входами – ізохронним USB-B (16-24 біта/44,1-96 кГц), TOSLINK (16-24 біта/44,1-192 кГц) та SPDIF (16-24 біта/44,1 -192 кГц) – і дозволяє направляти на підсилювач потокові аудіофайли з комп'ютера.

USB-хаб обслуговує чіпсет, що підтримує прийом даних із частотою дискретизації PCM до 768 кГц/32 біт і DSD 11,2 МГц по входу USB Type B (на вході типу A для флешок та змінних вінчестерів, щоправда, забезпечується зчитування аудіофайлів лише до 192 кГц ). А саме перетворення покладено на AK4497, один із найпередовіших і найдорожчих чіпом у лінійці Asachi Kasei.

Звучення аудіофайлів Hi-Res найвищої якості (як з комп'ютера, так і USB-флешки) стало справжнім одкровенням. ЦАП, побудований на новітній японській мікросхемі, творив якісь чудеса, витягуючи із записів як всі мікродинамічні нюанси, а й наділяючи їх новим змістом. Ясність основних музичних образів та впізнаваність усіх супутніх фонових складових вийшла з AK4497 на якийсь принципово новий порядок відкритості та щирості. Особливо відзначимо, що ця «добавка дозволу» виявлялася на фонограмах будь-яких жанрів – цікаво та захоплююче зазвучали навіть найпересічніші чи не надто добре зведені записи

Характеристики Підсилювач Primare I35 Black

  • Тип підсилювача: Інтегральний підсилювач
  • Клас підсилювача: High-End
  • Цап: AKM AK4497
  • Схемотехніка: напівпровідниковий
  • Країна (Головний офіс): Швеція
  • Потужність підсилювача: 2х150 Вт (8 Ом), 2х300 Вт (4 Ом)
  • Діапазон частот: 10 Гц – 20000 Гц (± 3 дБ)
  • Співвідношення сигнал/шум: 100 дБ
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНІ) %: 0,05
  • Функції/можливості: Підключення 2 пар АС
  • Алюмінієва передня панель та регулятори: Так
  • Входи: 2 х балансний (XLR), 3 x лінійний (RCA)
  • Виходи: 2 х лінійний (RCA), на 2 пари АС
  • Пульт ДК: так
  • Потужність: 37 Вт
  • Габарити (ШхВхГ): 430x420x106 мм
  • Вага: 11 кг
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендPrimare
МодельI35 black
ТипІнтегральний підсилювач
Потужність37 Вт
Частотний діапазон10 Гц – 20000 Гц (± 3 дБ)
Входи2 х балансний (XLR), 3 x лінійний (RCA)
Виходи2 х лінійний (RCA), на 2 пари АС
Лінійний вихідЄ
Співвідношення сигнал/шум100 дБ
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм430x420x106 мм
Пульт ДУЄ
Вага11 кг

Напишіть відгук

Модульний інтегрований підсилювач та мережевий програвач Primare I35 Black

Primare I35 - модульний інтегрований підсилювач з нашою технологією посилення UFDP 2, що забезпечує 150 Вт потужності на канал з балансними входами. Підсилювач I35 є останньою версією модульних інтегральних підсилювачів, які у компанії Primare фактично стали культовими.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ