Силовий кабель AUDIOQUEST power 2.0m NRG-X3 EU-C13

Силовий кабель AUDIOQUEST power 2.0 м NRG-X3 EU-C13

  • ID товару: 12004
  • Артикул: NRGX3EUC132M

NRGX3EUC132M

Новий товар

Розроблені AudioQuest для ефективного зниження шуму у вашій аудіо/відеосистемі, кабелі живлення AUDIOQUEST NRG-X3 EU - C13 серії X підходять для музики, дозволяючи вам чути більше з того, що записується.

Більше деталей

4 729 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відзначені нагородами кабелі живлення змінного струму NRG-X від AudioQuest були улюблені багатьма – як досвідченими аудіофілами, так і новачками – за їхнє неперевершене поєднання продуктивності та вартості. Порівняно зі стандартними шнурами живлення змінного струму або навіть кабелями преміум-класу за аналогічною або вищою ціною, кабелі NRG-X завжди забезпечували покращену чіткість басів, покращену перехідну артикуляцію, більший масштаб звукової сцени та більше цінних просторових сигналів, які пожвавлюють записану музику.

Тепер ми раді запропонувати наступне покоління кабелів змінного струму NRG-X, що продовжують традицію видатних характеристик та виняткової вартості, доповнюючи та покращуючи сучасну електроніку.

У цих нових силових кабелях серії NRG-X використовується довгозерниста мідь з керованим напрямком (LGC) у напівтвердій концентричній топології - складне фізичне розташування, при якому жили покладені щільніше і ніколи не змінюють свого положення в джгуті. LGC з контрольованим напрямом зводить до мінімуму спотворення, викликані межами зерен, які існують у будь-якому металевому провіднику, що, у свою чергу, забезпечує належне розсіювання та відведення наведеного шуму - як завжди, ми направляємо шум туди, де він буде найменш шкідливий для вашої продуктивності системи.

У той час як більш ранні кабелі X мали 37 пасм в трьох шарах над одним центральним пасмом, нові силові кабелі серії X мають тільки сім більших пасм, що містять тільки один однорідний шар над центральним пасмом. Це уточнення може здатися простим, але покращений результат чудово зрозумілий.

Крім того, 3-полюсний NRG-X3 доступний з роз'ємами C13 і C5 з внутрішнім різьбленням для розміщення великої кількості сучасних компонентів.

Розроблені AudioQuest для ефективного зниження шуму у вашій аудіо/відеосистемі, наші нові кабелі живлення серії X підходять для музики, дозволяючи вам чути більше, що записується.

Характеристики Силовий кабель Audioquest NRG-X3 EU C13 2.0 м

  • Метал: Напівмонолітна концентрично упакована довгокристалічна мідь.
  • Калібр: 3 х 1.65 кв.мм. (15 AWG).
  • Геометрія: Спіральні грати.
  • Оболонка: Чорне/сіре обплетення.
  • Розробка кінців: Триполюсна стінна вилка на IEC C-13 - Вилка EU.
  • Довжина: 2м.
  • Країна: США.
 
Характеристики
БрендAudioQuest
Модельpower 2.0m NRG-X3 EU - C13
ТипСиловий кабель
Довжина шнура2 м
Країна виробникСША
Колірчорно-сірий
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Силовий кабель AUDIOQUEST power 2.0 м NRG-X3 EU-C13

Розроблені AudioQuest для ефективного зниження шуму у вашій аудіо/відеосистемі, кабелі живлення AUDIOQUEST NRG-X3 EU - C13 серії X підходять для музики, дозволяючи вам чути більше з того, що записується.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ