Вініловий програвач TEAC MC-D800-B Black
Вініловий програвач TEAC MC-D800-B Black Вініловий програвач TEAC MC-D800-B Black Вініловий програвач TEAC MC-D800-B Black

Вініловий програвач TEAC MC-D800-B Black

  • ID товару: 7968

Новий товар

TEAC MC-D800-B - музичний стерео комплекс за типом "все-в-одному" (Bluetooth, що записує CD-R/RW, FM/AM тюнер з пам'яттю на 20+20 станцій, вінілова вертушка, USB плеєр, універсальний аналоговий вхід , потужність підсилювача 10+ 10ват, пара 2-х смугових поличкових АС в комплекті, регулювання низьких, високих частот, балансу, цифровий годинник, таймер на відключення системи

Більше деталей

16 684 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Включення в багатофункціональну аудіосистему настільного формату програвача вінілу – справжній наказ часу. У цьому сенсі актуальність TEAC MC-D800 важко переоцінити. Розробники пристрою традиційно сильні саме в компонентах, які він включає - і TEAC MC-D800 виправдовує високі очікування. Система поєднує в собі підтримку найсучасніших технологій поряд із звуковим винаходом столітньої давності, із відтворенням навіть платівок на 78 об/хв.

MC-D800 – аудіоплеєр/звукововідтворююча система, що підтримує широкий спектр аудіоматеріалів, що охоплюють практично всю історію звуковідтворення. Система підтримує Bluetooth з миттєвим з'єднанням. За допомогою смартфона, сумісного з NFC, можна встановити бездротове з'єднання Bluetooth просто розмістивши смартфон на верхній панелі пристрою. Якщо смартфон не сумісний із NFC, бездротове з'єднання відбувається за допомогою звичайного процесу коннекту. Бездротовий аудіозв'язок Bluetooth з миттєвим відтворенням передбачає також використання пристрою як стаціонарного hands-free.

Модель отримала тришвидкісний програвач вінілових (і шелакових!) дисків з автоматичним поверненням тонарма із сапфіровим стілусом на 33, 45 та 78 обертів за хвилину, включаючи 7-дюймові вінілові пластинки. Встановлений на заводі сапфіровий стілус, призначений для записів LP/EP, може бути замінений алмазним стілус (SPL-102, продається окремо), який призначений виключно для записів SP.

MC-D800 має бортовий CD-плеєр з підтримкою відтворення MP3/WMA (звісно, він підтримує і звичайні аудіо CD – CD-DA) з лотковим типом завантаження. Також є 32-трекове програмне відтворення, повторне відтворення та відтворення у випадковому порядку. Точно самі можливості має і порт USB, що закривається для надійності гумовим лючком.

На борту системи – PLL, що синтезує AM/FM-тюнер з попередньо встановленою пам'яттю. Вбудований підсилювач працює на виносні двосмугові гучномовці із заднім портом фазоінвертора, 1,5-дюймовий високочастотний динамік та 3,5-дюймовий вуфер.

Функція таймера дозволяє встановити таймер увімкнення та вимкнення, який можна використовувати як будильник. При цьому можна вибирати джерело – CD, USB, FM або AM та бажаний рівень гучності. Крім того, в функції таймера входить РК-дисплей, що димується, і таймер сну до 90 хвилин.

Крім всіх основних органів управління, на передній панелі також розміщується вихід на навушники. Система має власний інфрачервоний пульт дистанційного керування, крім того, в комплекті – дві антени, АМ і FM, що підключаються до роз'ємів на задній панелі пристрою. Тут же розміщуються пружинні термінали акустичного кабелю спікерів, а також дві пари роз'ємів RCA – AUX-вхід та вихід. Модель випускається у двох варіантах дизайну – чорному та вишневому дереві.

Характеристики

  • Формат акустики – 2.0
  • Інтерфейси – 3.5 мм (Mini-Jack)
  • Харчування - від Мережі
  • Тип - Стаціонарні
  • Вихідна потужність – 20
  • Комплект - Пульт дистанційного керування, Кабель живлення, Мікросистема
  • Розміри – 206х400х386
  • Гарантія – 12 місяців
 
Характеристики
МодельMC-D800-B
ТипПрогравач вінілових дисків
Потужність2 х 10 Вт (на 8Ом)
Вхід USBUSB-B
Виходи2 х RCA; 1 х 3.5 mm jack
ШвидкістьШвидкість обертання пластинки 33, 45 та 78 об/хв.
КомплектаціяЗмінна сапфірова голка STL-103: Sapphire Stylus для LP/EP (3 в упаковці); Опційна алмазна голка SPL-102: Diamond Stylus для SP (2 х в упаковці)
Розміри (Ш x Р x В), мм400 x 386 x 206 (плеєр); 144 х 224 х 154 (колонки)
ПривідПрямий
Опорний дискЛитий алюміній
Вага без упаковки6.6 кг (програвач); 2.8 (колонки)

Напишіть відгук

Вініловий програвач TEAC MC-D800-B Black

TEAC MC-D800-B - музичний стерео комплекс за типом "все-в-одному" (Bluetooth, що записує CD-R/RW, FM/AM тюнер з пам'яттю на 20+20 станцій, вінілова вертушка, USB плеєр, універсальний аналоговий вхід , потужність підсилювача 10+ 10ват, пара 2-х смугових поличкових АС в комплекті, регулювання низьких, високих частот, балансу, цифровий годинник, таймер на відключення системи

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ