Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White
Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White

Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White

  • ID товару: 33627

Новий товар

Новинка лінійки, Sonetto Center II - найбільша високопродуктивна 3-смугова колонка центрального каналу, оснащена 2 х 150 мм вуферами для оптимального відтворення найнижчих частот. Ідеальний центральний канал для тих, хто потребує найкращих характеристик домашнього кінотеатру.

Більше деталей

92 400 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Італійці завжди асоціювали свої моделі зі справжньою музикою та мистецтвом. Серія Sonetto не стала винятком, адже в її назві – поезія, а простіше кажучи – сонет. Для тих, хто не знайомий із музичними термінами, сонет - це одинадцятискладний вірш із сюжетно-емоційним переломом. Не дарма Sonus Faber є законодавцем у сегменті luxury High End – італійці роблять продукти, які гарно виглядають, звучать і навіть називаються! І поки інші бренди прагнуть переносити на свої продукти концепції болідів "Формули 1", Sonus Faber слід, швидше за все, філософії Бентлі, де їздові характеристики - лише частина преміальних відчуттів.
Нова лінійка позиціонується виробником у нішу між Olympica та Venere та стає найбільш доступною серією "Made in Italy", т.к. Цілком збирається у Віченці на заводі Sonus Faber.


Корпус колонок Sonetto мають традиційну для SF форму лютні, що не лише елегантно виглядає, а й допомагає боротися із внутрішніми резонансами, покращуючи звучання. Причому передня панель плавно переходить у бічні стінки, покращуючи сприйняття цілісного образу колонок. Ще один традиційний штрих до образу преміальних АС – верхня панель, обтягнута шкірою ручного виготовлення із логотипом компанії. Є речі, які руки так і тягнуться доторкнутися, саме таким елементом колонок є передня панель з шикарною шкірою, яку хочеться відчути подушечками пальців. З таких дрібних елементів створюється аура преміального продукту.

Але не тільки дизайном славляться твори італійських майстрів, Sonetto є чим похвалитися і з технологічної точки зору. У всіх моделях застосовуються фірмові твітери DAD із шовковим куполом, НЧ-динаміки з алюмінієвим дифузором, а також середньочастотники з дифузором із целюлози та інших натуральних волокон. Колонки (навіть поличкові) стало простіше розміщувати з портом фазоінвертора, встановленому на підставі АС. Всі моделі випускаються у трьох кольорах: білий матовий, чорний лак та "дерево".

Великому домашньому кінотеатру – великий центральний канал! Щоб відповідати розмаху великих колонок Sonetto, інженери Sonus Faber додали в лінійку масивний центр Sonetto Center II, якому по плечу потужні пасажі з "Володаря кілець" і на високому рівні гучності, і у великому приміщенні. Цей центральний канал оснащений п'ятьма динаміками, без проблем приймає 300 Вт і звучить як невелика половина - від 42 Гц. Sonetto Center II також встановлюється на спеціальну підставку, що дозволяє направити звучання точно на слухача, який опиниться в центрі бурхливих спецефектів.

 
Характеристики
БрендSonus Faber
МодельSonetto Center II
ТипАкустика центрального каналу
Потужність50 – 300 Вт
Частотний діапазон42 Гц – 25 кГц
Імпеданс4 Ом
Кількість смуг3
Чутливість91 дБ
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм290 х 743 х 409 мм
Акустичне оформленняФазоінвертор
вага, кг16,2

Напишіть відгук

Акустика центрального каналу Sonus Faber Sonetto CENTER II White

Новинка лінійки, Sonetto Center II - найбільша високопродуктивна 3-смугова колонка центрального каналу, оснащена 2 х 150 мм вуферами для оптимального відтворення найнижчих частот. Ідеальний центральний канал для тих, хто потребує найкращих характеристик домашнього кінотеатру.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ