Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black
Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black Програвач Shanling M3X Digital Audio Player Black

Знятий з виробництва

Цифровий аудіоплеєр Shanling M3X Black

  • ID товару: 22864

Новий товар

Портативний плеєр, 2x ES9219C, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, DSD256, USB ЦАП, 101 мВт @ 32 Ом, aptX HD, aptX, LDAC, LHDC, AAC, MQA.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Shanling

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Shanling M3X - аудіофільський плеєр середньобюджетного цінового сегмента. Відрізняється дорослим збалансованим звучанням, добротним складанням, вишуканим дизайном та зразковим часом автономної роботи. На відміну від попередників порівняльного рівня (виробництва Shanling), оснащений парою ЦАПів від ESS Technology.

Продовжуючи традиції сучасності, при виготовленні корпусу M3X інженери компанії звернулися до авіаційного алюмінію та загартованого скла, які виступили в ролі шасі та тильного боку конструкції відповідно. Сенсорний дисплей теж прикритий загартованим склом, але це не завадило виробнику покласти до комплекту пару захисних плівок. До речі, тачскрин виконаний за технологією IPS і має HD-дозвіл, ним комфортно користуватися завдяки помірній діагоналі в 4.2". Набір комунікацій представлений парою навушникових роз'ємів (3.5, 4.4 мм) та портом USB type-C, який знадобиться для підзарядки акумулятора, цифри та USB-ЦАП функціоналу, в наявності і слот для карт пам'яті micro-SD.Схема елементів керування (в свою чергу) представлена звичними клавішами навігації по треках, а також фірмовим колесом регулювання гучності, що служить за сумісництвом клавіші пробудження екрану та включення програвача.
Функціонування системи забезпечується перевіреним часом процесором Qualcomm Snapdragon 430, який "посилений" 2 гБ оперативної пам'яті, чого в комплексі вистачить для відносно комфортного повсякденного використання девайсу. Примітно, що всередині корпусу знайшлося місце і для вбудованого накопичувача на 32 гБ, що, безперечно, плюс, особливо в умовах відсутності карти пам'яті. Що стосується встановленої ОС, то тут на відміну від тих же M2X та M5S, виробник звернувся вже до Android (7.1). На окрему увагу заслуговує пара сучасних ЦАПів ES9219C (PCM 32 біт/768 кГц), що змінили чіпи від Asahi Kasei, які раніше встановлювалися в плеєри Шанлін середнього рівня. Завдяки встановленню нових ЦАП-чіпів, M3X отримав більш аналітичне звучання, достатню потужність (240 мВт/32 Ом), а також здатність "грати музику" протягом 19 годин при активному балансі і ~23 при виведенні аудіо по 3.5-мм джеку. Важливо згадати і про солідну мережу бездротових сервісів, представлену модулями Bluetooth (SBC, AAC, aptX, LDAC) і WiFi (повноцінна підтримка стрімінгових платформ).
У плані звучання M3X може похвалитися ефективним симбіозом аналітичності, природності та музичності, чим славляться й інші портативні DAP виробництва Shanling. Бас, будучи акуратно підкресленим, щоб уникнути надмірної лінійності загальної звукової подачі, відігрується щільно, рухомо і інформативно, попутно демонструючи розвинену палітру текстур і швидкісні характеристики. Середні частоти відтворюються чисто, об'ємно та аналітично, радуючи, до того ж, благородними, контрастними тембрами та правильною кількістю у загальній тональній гамі. Верхи (у свою чергу) звучать дзвінко, детально та граціозно, зберігаючи належну вагомість та помірну напористість. Завершує розповідь про аудіопотенціал програвача його простора стереопанорама, що добре читається, що справедливо вважати заслугою в тому числі і нових ЦАП-ів ES9219C.

особливості:


✔️ Наявність Bluetooth інтерфейсу дозволяє використовувати пристрій у парі з бездротовими навушниками або колонками.
✔️ Підтримка сучасних стрімінг сервісів це надзвичайно зручно, по одному кліку Ви отримуєте доступ до мільйонів композицій у високій якості.
✔️ Підключіть пристрій до ПК і отримайте якісніший звук, ніж звук від вбудованої звукової карти.
✔️ Android система дозволяє встановлювати різні програми для розширення функціоналу пристрою.

Характеристика:

  • Призначення: Аудіофільська
  • Можливість розширення пам'яті:
  • Об'єм пам'яті, Гб: 32
  • Bluetooth: Є
  • Підтримувані формати: DSF, DFF, ISO, DXD, APE, FLAC, WAV, AIFF, AIF, DTS, MP3, WMA, ACC, OGG, ALAC, MP2, M4A, AC3, M3U, M3U8
  • Сенсорний екран: Є
  • Wi-Fi: Є
  • Android 7.1. Рознімання: USB-C, 3,5 мм, 4,4 мм
  • Колір чорний

 
Характеристики
БрендShanling
МодельShanling M3X Black
BluetoothЄ
КолірЧорний
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Цифровий аудіоплеєр Shanling M3X Black

Портативний плеєр, 2x ES9219C, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, DSD256, USB ЦАП, 101 мВт @ 32 Ом, aptX HD, aptX, LDAC, LHDC, AAC, MQA.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ