Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black
Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black

Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black

  • ID товару: 35078

Новий товар

Shanling M6 Ultra – аудіофільський програвач від іменитого виробника портативного та стаціонарного Hi-Fi. Відрізняється фірмовим мелодійним звучанням, вишуканим дизайном, зразковою якістю складання та ультимативною апаратною частиною. Використовує відразу 4 ЦАП AK4493SEQ, що робить продукт одним з перших DAPів нового покоління, які "повернули" собі чіпи від Asahi Kasei.

Більше деталей

42 900 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Shanling

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

Shanling M6 Ultra успадкував естетику програвачам M8 та M3x, дизайн яких отримав високі оцінки від їх цільової аудиторії. Загалом перед нами той же алюмінієво-скляний "сендвіч", який отримав виразні, проте лаконічні відтінки оформлення. Більш того, приємним враженням від користування девайсом сприяє його відносно невеликий дисплей (5”) з роздільною здатністю Full HD, в результаті чого плеєр не сприймається громіздким як деякі його конкуренти. Схема управління основним функціоналом традиційно представлена ​​рифленим колесом гучності та трьома клавішами навігації по треках, виконаними знову ж таки з алюмінію.

Основна ж комунікація з пристроєм покладена на вже згаданий сенсорний дисплей, відгук якого завдяки новому Андроїду 10-ї версії, 4 гБ ОЗУ і спритному процесору Snapdragon 665 став ще більш плавним і оперативним. Набір дротових інтерфейсів – не менш класичний: порт USB type-C та пара навушникових джеків (3.5 та 4.4 мм) очікувано на своїх місцях.

Характеристики

Незважаючи на помірні габарити, Shanling M6 Ultra оснащений усім необхідним навіть більше. Окрім вже згаданого квартету чіпів AK4493SEQ, програвач отримав повністю балансну підсилювальну лінію, в основі якої операційники OPA1612, OPA2211, LTA8092 та BUF634A. Примітно, що сумарна вихідна потужність ще зросла і становить ~240 мВт/32 Ом для небалансного і ~720 мВт – для балансного з'єднання, і це при оптимальному вихідному опорі ~1 Ом.

Варто відзначити і ультранизькі показники шуму фону, що заслуга технології Quard DAC і оригінальних тактових генераторів. Що стосується етапу бездротових сервісів, то тут теж все на належному рівні: плеєр оснащений модулями Wi-Fi та Bluetooth, які підтримують актуальні протоколи прийому/передачі даних "повітряним шляхом". Живить всю систему акумулятор ємністю 5680 мАг, потужності якого вистачить на вражаючі 13.5 години музики Сінгл-Ендом і просто нормальні 9 годин "балансного" аудіо. Звичайно, аксесуар підтримує швидкісну зарядку QC3.0, як без неї.

Звук

Завдяки новій схемотехніці, доповненій її професійним тюнінгом, звучання нового програвача вийшло справді колоритним саме таким, як і люблять численні цінителі продукції Шанлін. А саме: збалансованим по відношенню музичність/технічність, у міру аналітичним, тембрально насиченим та масштабним.

Бас звучить щільно, тілесно та енергійно, зберігаючи належну швидкість та окресленість; середні частоти подаються чисто, мелодійно, детально, з фірмовими цілісністю та емоційністю, тоді як високим частотам властиві такі атрибути, як дзвінкість, експресивність, легкість та інформативність, без надмірної акцентованості на тлі басу та ВЧ.

На завершення слід згадати про гідний ресурс кастомізації звукової сигнатури пристрою, що реалізується опціями еквалайзера, фільтрів ЦАПа, 3-х рівнів регулювання посилення сигналу, а також відкритої ОС, що дозволяє встановлювати сторонній софт - різноманітні програвачі та стрімінгові платформи.

 
Характеристики
БрендShanling
МодельM6 Ultra
ТипHi-Fi Плеєр
BluetoothЄ
ДисплейСенсорний 5”
Вбудована ємність акумулятора5680 мАч
Час роботидо 13,5 год
КолірЧорний
WifiЄ
вбудована пам'ять64 Гб

Напишіть відгук

Hi-Fi Плеєр Shanling M6 Ultra Black

Shanling M6 Ultra – аудіофільський програвач від іменитого виробника портативного та стаціонарного Hi-Fi. Відрізняється фірмовим мелодійним звучанням, вишуканим дизайном, зразковою якістю складання та ультимативною апаратною частиною. Використовує відразу 4 ЦАП AK4493SEQ, що робить продукт одним з перших DAPів нового покоління, які "повернули" собі чіпи від Asahi Kasei.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ