AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black
AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black

AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black

  • ID товару: 11527
  • Артикул: 246167

246167

Новий товар

Pioneer SC-LX704-B Black – це багатоканальний (9.2) мережевий AV-ресивер з підсилювачем Direct Energy HD потужністю 205 Вт x 9 каналів, з 6 входами HDMI (4K), IMAX Enhanced, Dolby Atmos, DTS: X, Zone 2/3, 32-бітовим ЦАП, підтримкою Alexa . Насолоджуйтесь потужним, насиченим звуком із системою передачі звуку без спотворень PQLS, а також нові режими Audio Exclusive та AV Direct підвищують деталізацію звуку.

Більше деталей

83 600 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Pioneer SC-LX704-B Black – це багатоканальний (9.2) мережевий AV-ресивер з підсилювачем Direct Energy HD потужністю 205 Вт x 9 каналів, з 6 входами HDMI (4K), IMAX Enhanced, Dolby Atmos, DTS: X, Zone 2/3, 32-бітовим ЦАП, підтримкою Alexa .

Оснащений підсилювачем Direct Energy HD 6-го покоління ресивер Pioneer SC-LX704-B Black гідний зайняти центральне місце серед компонентів вашого домашнього кінотеатру і ідеально поєднуватиметься з флагманським універсальним дисковим плеєром Pioneer. Два ЦАП ES9026PRO забезпечують високу якість звуку, а технологія автоматичного акустичного калібрування MCACC Pro з повнодіапазонним регулюванням фази затримки дозволяє повністю розкрити потенціал форматів об'ємного звучання, таких як IMAX Enhanced, Dolby Atmos та DTS:X. Насолоджуйтесь потужним, насиченим звуком із системою передачі звуку без спотворень PQLS. Нові режими Audio Exclusive і AV Direct підвищують деталізацію звуку, відключаючи всі функції, що не використовуються, щоб уникнути зайвого шуму.

Dolby Atmos/підвищує мікшування Dolby Surround. Можна відтворювати плавний та гнучкий об'ємний звук в об'єктно-орієнтованому форматі або реалістичний тривимірний звук завдяки верхнім гучномовцям. Для інших аудіокодеків, таких як PCM і DSD, можна виконати мікшування, що підвищує, за допомогою Dolby Surround, щоб насолоджуватися тривимірним об'ємним звуком.

Аудіо високої роздільної здатності. Насолоджуйтесь музикою в цифровому записі настільки близьким до аналогового оригіналу, як ніколи раніше. Цей пристрій підтримує формати за межами CD-стандартів із частотою дискретизації від 44.1 кГц та 16-бітною глибиною. Насолоджуйтесь файлами WAV та Flac у справжній студійній якості з роздільною здатністю до 192 кГц/24 біт. Пристрій відтворює формат DSD (Direct Stream Digital), який використовується на дисках Super Audio CD з частотою до 2.8 МГц.

Spotify. Цифровий потоковий сервіс Spotify забезпечує доступ до мільйонів пісень. За допомогою програми Spotify App (встановлено на мобільному пристрої) та передплати сервісу Spotify Premium можна забезпечити передачу потокової музики на аудіовізуальну систему Pioneer, використовуючи функцію Spotify Connect.

Tidal: музичний стрімінг із якістю CD. Цей пристрій сумісний із службою музичного стримінгу від Tidal. Завдяки цьому у вас під рукою завжди будуть мільйони музичних композицій у CD-якості. При цьому ви зможете в будь-який момент прослухати альбом, трек або плейлист, і без втрати якості через зменшення розміру, а з використанням стиснення абсолютно без втрат.

Fireconnect Multi-Room технологія. Бездротові динаміки підключаються автоматично в той момент, коли аудіо-відеоцентр виявляє вхідний сигнал, і відключаються самостійно, як тільки Ви перестаєте слухати. Крім програми Pioneer Remote, для навігації по простому графічному інтерфейсу з метою вибору джерел та зміни аудіо-відеоналаштувань Ви можете використовувати пульт дистанційного керування.

Spotify, Deezer та TIDAL. Отримайте максимальну насолоду від усього різноманіття музики – цей AV-ресивер має підтримку Spotify, Deezer und TIDAL. За допомогою найбільших на сьогоднішній день музичних сервісів у вас буде прямий доступ до мільйонів треків у найкращій CD- та HD-якості.

Все під контролем. Зручна програма iControlAV5, дозволить керувати плеєром зі смартфона або планшетного комп'ютера. Цю програму можна безкоштовно завантажити в App Store or на Google Play.

Вбудований Bluetooth. Просте завантаження пісень із сумісних пристроїв з використанням бездротових технологій вбудованого Bluetooth. АВ-ресивери з A2DP та профілем дистанційного керування аудіо/відео (AVRCP). Підтримка кодеків, включаючи SBC, AAC та aptX.

IMAX Enhanced. Цей AV-ресивер має сертифікацію IMAX Enhanced – програми для забезпечення потужного звучання відповідно до задуму режисера, а також для створення атмосфери занурення у домашньому кінотеатрі.

Працює з Alexa. Ця функція надає можливість використання голосових команд для керування AV-ресивером через пристрої з підтримкою цієї функції, наприклад Amazon Echo, дозволяючи відтворювати, зупиняти та пропускати файли або регулювати гучність. Користувачі можуть насолодитися відтворенням музики через потокові послуги, такі як Amazon Music, а також вибирати контент за назвою пісні, імені виконавця, роком випуску або жанром.

D TS:X/підвищує мікшування DTS Neural:X. DTS:X - це аудіокодек наступного покоління від компанії DTS, який використовує об'єктно-орієнтований формат для відтворення більш обволікаючого та інтерактивного звуку. Оскільки завдяки DTS:X аудіосигнал автоматично адаптується до поточних каналів та акустичної системи, немає необхідності розташовувати гучномовці за якоюсь певною схемою. Насолоджуйтесь обволікаючим, насиченим та реалістичним звуком. Для інших аудіокодеків, таких як PCM і DSD, можна виконати мікшування, що підвищує, за допомогою DTS Neural, щоб насолоджуватися тривимірним об'ємним звуком.

Повнодіапазонне регулювання фази затримки. Основним принципом даної технології є групова затримка у мережному фільтрі динаміка та регулювання фази кожного блоку, а також групової затримки для кожного динаміка. При використанні цієї технології багатодіапазонні динаміки звучать як повнодіапазонні, зберігаючи всі переваги широкого діапазону частот.

Підтримка відеостандарту наступного покоління. AV-ресивер підтримує перехід на HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) та Dolby Vision. Підключивши пристрій-джерело, ви можете дивитися відео цих новітніх стандартів на будь-якому сумісному дисплеї. Більше того, всі пристрої HDMI підтримують 4K(60p/4:4:4/24-bit), Wide Colour Gamut (BT.2020) та HDCP 2.3, тому у вас не буде проблем при переході на нові пристрої, і ви зможете насолоджуватися контентом преміум-класу, наприклад відео 4K, із цифровим захистом від копіювання.

Підсилювач Direct Energy HD. Тепер модельний ряд підсилювачів серії Direct Energy HD виробництва компанії Pioneer, що постійно вдосконалюються, поповнився пристроями 6-го покоління. Система доповнена новими силовими котушками та спеціальними плівковими конденсаторами, розробленими спільно з компанією Shinyei Capacitor, для зниження шуму та покращення звуку. Розробка системи харчування та її конфігурації стала результатом тривалих тестувань. Крім того, для створення збалансованої схеми було змінено весь тракт передачі з попереднього ступеня на ступінь живлення, щоб забезпечити передачу вільних від перешкод високоякісних сигналів на ступінь живлення.

Система автоматичного акустичного калібрування MCACC Pro. Система MCACC Pro, найпередовіша технологія Pioneer у галузі калібрування автозвуку, аналізує характеристики фази та групової затримки для точного керування зсувами фаз між динаміками. Система MCACC Pro коригує зсуви фаз у всіх діапазонах та всіх каналах, від зсуву фази в початковому аудіоматеріалі до звуку, що виходить із динаміків.

Основні характеристики AV-ресивера Pioneer SC-LX704-B Black:

Секція підсилювача:

  • Номінальна вихідна потужність (для країн Півн. Америки): 135 Вт на канал при 8 Ом (навантажено 2 канали), КНІ не більше 0.08%
  • Номінальна вихідна потужність (для інших): 9 каналів × 205 Вт при навантаженні 6 Ом, 1 кГц, навантажений 1 канал, КНІ 1%
  • Максимальна ефективна вихідна потужність: 250 Вт на 6 Ом, 1 кГц, навантажений 1 канал, КНД 10% (Півн. Америка)
  • Максимальна реальна вихідна потужність: 240 Вт на 6 Ом, 1 кГц, при навантаженні на 1 канал, КНД 10% (інші)
  • Одночасна вихідна потужність на кілька каналів (1 кГц, 1%, 8 Ом): 760 Вт (всього 9 каналів)
  • КНД + Ш: 0.04% (1 кГц, 100 Вт)
  • Вхідна чутливість та імпеданс: 200 мВ/82 кОм (лінійний RCA) та 3.5 мВ/47 кОм (фоно, головка MM)
  • Номінальний рівень вихідного сигналу та імпеданс RCA: 1 В/470 Ом (вихід передпідсилювача та вихід передпідсилювача на сабвуфер) та 200 мВ/1.2 кОм (лінійний вихід на зону B/зону 2/зону 3), 2 В/1.2 кОм (вихід підсилювача на зону 2/зону 3)
  • Напруга при максимальному рівні вхідного сигналу звукознімачів: 70 мВ (головка ММ, 1 кГц 0.5%)
  • Параметри регулювання тембру (MAIN): ±10 дБ, 20 Гц (НЧ) та ±10 дБ, 20 кГц (ВЧ)
  • Параметри регулювання тембру (Зона 2): ±10 дБ, 100 Гц (НЧ) та ±10 дБ, 10 кГц (ВЧ)
  • Відношення сигнал/шум: 107 дБ (IHF A-зваж., LINE IN, вих. на АС) та 90 дБ (IHF-A, вхід звукознімача, вих. на АС)
  • Імпеданс АС: 4 – 16 Ом
  • Номінальна вихідна потужність, що подається на навушники: 57 + 57 мВт (32 Ом, 1 кГц, КНД 10%)

Секція відеосигналів:

  • Рівень сигналу: 1 В (амплітуда)/75 Ом (композитний відеосигнал), 1 В (амплітуда)/75 Ом (компонентний та S-Video Y), 0.7 В (амплітуда)/75 Ом (компонентний відеосигнал Pb/Pr)
  • Максимальна роздільна здатність компонентного відеосигналу: 480i/576i

Секція тюнера:

  • Частотний діапазон FM: 87.5 – 107.9 МГц (Півн. Америка), 87.5 – 108.0 МГц (інші)
  • Номінальна чутливість, 50 дБ (FM моно): 1.0 мкВ, 11.2 дБф (IHF, 75 Ом)
  • Діапазон частот, що приймаються AM: 530 - 1710 кГц (Півн. Америка), 522/530 - 1611/1710 кГц (інші)
  • Кількість налаштувань, що зберігаються в пам'яті: 40

Секція мережі:

  • Порт Ethernet: 10BASE - T/100BASE - TX
  • Стандарт бездротової мережі LAN: IEEE 802.11 a/b/g/n (стандарт Wi-Fi)
  • Діапазон бездротової мережі: 5/2.4 ГГц

Секція Bluetooth:

  • Система зв'язку: технічний стандарт Bluetooth
  • Версія Bluetooth: 4.2
  • Смуга частот: 2.4 ГГц
  • Метод модуляції: FHSS (розподілений спектр із «стрибаючою» частотою)
  • Сумісні профілі Bluetooth: A2DP 1.2, AVRCP 1.3
  • Підтримувані кодеки: SBC, AAC
  • Діапазон передачі (А2DP): 20 Гц – 20 кГц (частота дискретизації 44.1 кГц)
  • Максимальна дальність зв'язку: прибл. 15 м

HDMI:

  • Входи: IN1 (GAME), IN2 (BD/DVD), IN3 (CBL/SAT), IN4 (STRM BOX), IN5, IN6, AUX INPUT HDMI (фронтальний)
  • Виходи: OUT MAIN (ARC/eARC), OUT SUB, OUT ZONE 2
  • Підтримуються: Deep Color, xvColor, Lip Sync, eARC, 3D, 4K 60 Hz, CEC, Extended Colorimetry (sYCC601, Adobe RGB, Adobe YCC601), Content Type, HDR (HDR10, BT.2020, HLG),
  • Аудіоформати: Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS: X, DTS - HD Master Audio, DTS - HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS - ES, DTS Express, IMAX DTS, IMAX DTS:X, DSD, PCM
  • Версія HDCP: 2.3
  • Макс. роздільна здатність відеосигналу: 4K 60 Гц (YCbCr 4:4:4)

Відеовходи:

  • Компонентні: IN1 (BD/DVD), IN2 (GAME)
  • Композитні: IN1 (CBL/SAT), IN2 (STRM BOX)

Роздільна здатність вхідного сигналу:

  • Вхід HDMI: 4K, 1080p/24, 1080p, 1080i, 720p, 480p/576p
  • Компонентний вхід: 480i/576i
  • Композитний вхід: 480i/576i

Аудіовходи:

  • Цифрові: оптичний (GAME, CD, TV), коаксіальний (BD/DVD, CBL/SAT)
  • Аналогові: CBL/SAT, STRM BOX, BD/DVD, GAME, CD, TV, PHONO

Аудіовиходи:

  • Аналогові: попередній вихід (фронтальні Л/П, центральний, просторового звучання Л/П, тилові просторового звучання, ефект висоти 1 Л/П, ефект висоти 2 Л/П, сабвуфер 2) лінійний вихід на зону або попередній/лінійний вихід зони 2 , попередній/лінійний вихід зони 3
  • Рознімання для підключення АС: передні Л/П, центральний, ефекту висоти 2 Л/П або зони 2 Л/П або SB-B, тилові просторового звучання Л/П, просторового звучання Л/П або SP-A, ефекту висоти 1 Л /П або двосмугові Л/П або зони 3 Л/П (у моделях для Півн. Америки є роз'єми «банан».)
  • Вихід на навушники: роз'єм PHONES (передня панель, 6.3 мм)

Інші роз'єми:

  • Вхід для настроювального мікрофона: 1 (на передній панелі)
  • Порт USB: 2 (вер. 2.0, 5 В/0.5 A (передній/задній)
  • Порт Ethernet: 1
  • Інтерфейс RS232: 1
  • Інфрачервоний вхід: 2
  • Інфрачервоний вихід: 1
  • Виходи тригера 12 В: 2 (A: 100 мА, B: 25 мА)

Загальні характеристики:

  • Макс. потужність радіочастот, що транслюються на частотних діапазонах (Європа): 2400 МГц – 2483.5 МГц (20 дБм (екв. потужн. ізотропного випромінювання)); 5150 МГц - 5350 МГц (23 дБм (екв. потужн. ізотропного випромінювання)); 5470 МГц - 5725 МГц (23 дБм (екв. потужн. ізотропного випромінювання))
  • Параметри електроживлення: 120 В перем. струму, 60 Гц (для Півн. Америки) та 220 - 230 В перем. струму, 50/60 Гц (Європа), 220 - 230/240 У перем. струму, 50/60 Гц (Азія)
  • Потужність: 310 Вт
  • Потужність, що споживається в повному режимі очікування: 0.1 Вт (Півн. Америка) і 0.2 Вт (інші)
  • Потужність (мережевий режим очікування, провідна мережа): 1.6 Вт
  • Потужність (мережевий режим очікування, бездротова мережа): 1.5 Вт
  • Потужність (режим активізації ресівера по каналу Bluetooth): 1.4 Вт (Півн. Америка) і 1.5 Вт (інші)
  • Потужність (HDMI CEC): 0.1 Вт (Півн. Америка) і 0.2 Вт (інші)
  • Потужність (HiNA-сумісний пристрій з режимами Standby, Network Disconnect і Network Standby ON): 2.6 Вт
  • Потужність в режимі очікування "все вкл.": 1.6 Вт (Півн. Америка) та 1.7 Вт (інші)
  • Розміри в мм (Ш × В × Г): 435 × 185 × 440 мм
  • Розміри в дюймах (Ш × В × Г): 17 1/8 × 7 5/16 × 17 5/16 дюймів
  • Маса: 15.5 кг
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельSC-LX704-B Black
ТипAV Ресівер
Тип установкиПоличний
Управлінняпульт ДУ
максимальна потужність250 Вт/240 Вт на 6 Ом
номінальна потужність9 каналів × 205 Вт при навантаженні 6 Ом
Кількість каналів9.2
Вихідна потужність760 Вт (всього 9 каналів)
Вихідна потужність на навушники57 + 57 мВт (32 Ом, 1 кГц, КНД 10%)
Версія HDCP2.3
Роздільна здатність відео4K 60 Гц (YCbCr 4:4:4)
FM-тюнерЄ
Bluetoothверсія 4.2
Входи7 х входів HDMI, цифрові оптичні та коаксіальні аудіовходи, аналогові аудіовходи, 2 × інфрачервоні входи, 2 х компонентних відеовходу, 2 х композитних відеовходу
Вхід USB2 х USB входу версія 2.0
Мікрофонний вхід1 х роз'єм настроювального мікрофона на передній панелі
Виходи3× виходу HDMI, 1× вихід на навушники 6.3 мм, аналогові аудіовиходи, аналогові роз'єми для підключення АС, 1× порт Ethernet, 1× інтерфейс RS232, 1× інфрачервоний вихід, 2× виходи тригера
Вихід на сабвуферЄ
Лінійний вихідЄ
Частота дискретизаціїдо 192 кГц/24 біт
Співвідношення сигнал/шум107 дБ та 90 дБ
живлення100-240 В, 50-60 Гц
ІмпедансАС: 4 - 16 Ом
ПриміткиРівень відеосигналу: 1 В/75 Ом та 0.7 В/75 Ом
ФормаПрямокутна
Розширення1080p Full HD (1920x1080), 4K/60Hz та 4K/3D
Підтримувані форматиDolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS: X, DTS - HD Master Audio
Вихідна напруга70 мВ
Радіус діїдля Bluetooth – до 15 м
споживана потужність310 Вт
Потужність у режимі очікування0.1 Вт/0.2 Вт
Колірчорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 × 185 × 440 мм
Пульт ДУЄ
Додатководіапазон FM: 87.5 – 107.9 МГц (Півн. Америка), 87.5 – 108.0 МГц (інші)
ІнтерфейсиSpotify, Deezer та TIDAL, Alexa, Bluetooth та Wi-Fi
Особливостідіапазон AM: 530 - 1710 кГц (Півн. Америка), 522/530 - 1611/1710 кГц (інші)
Підтримка аудіоформатівDTS - HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS - ES, DTS Express, IMAX DTS, IMAX DTS: X, DSD, PCM
Діапазон бездротових частотдля Bluetooth – 2.4 ГГц
Вага15.5 кг
Роз'єми для підключення АСє
Тип підсилювачаDirect Energy HD
Wifi802.11 a/b/g/n
THD+N0.04%
ФункціїBluetooth, Поточні послуги, USB, Мультірум

Напишіть відгук

AV-ресивер Pioneer SC-LX704-B Black

Pioneer SC-LX704-B Black – це багатоканальний (9.2) мережевий AV-ресивер з підсилювачем Direct Energy HD потужністю 205 Вт x 9 каналів, з 6 входами HDMI (4K), IMAX Enhanced, Dolby Atmos, DTS: X, Zone 2/3, 32-бітовим ЦАП, підтримкою Alexa . Насолоджуйтесь потужним, насиченим звуком із системою передачі звуку без спотворень PQLS, а також нові режими Audio Exclusive та AV Direct підвищують деталізацію звуку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ