Фундучная мука Земледар 500 г
Фундучне борошно – виробляється з лісових горіхів (ліщини), які попередньо очищаються від шкаралупи та шкірки, підсушуються у духовці та перетираються до оптимальної консистенції.
Фундучне борошно – виробляється з лісових горіхів (ліщини), які попередньо очищаються від шкаралупи та шкірки, підсушуються у духовці та перетираються до оптимальної консистенції.
Цей продукт найчастіше використовується для випікання кондитерських виробів. З неї можна приготувати супи, білі соуси (бешамель), гарніри, галушки, можна застосовувати як доповнення до грибів.
Завдяки дбайливій переробці фундучне борошно зберігає всі корисні властивості цільного горіха та містить велику кількість білка, рослинних жирів, натурального цукру, вітамінів (груп Е та В) та мінералів. Не має у своєму складі глютену.
Рекомендований термін зберігання – 1 місяць.
Вид | Фундучна |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 500 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові , Натуральні |
Упаковка | Паперова |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!