Мука грецкого ореха Земледар 500 г
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишається після віджимання олії.
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишається після віджимання олії.
Борошно можна поєднувати зі звичайним, додаючи у випічку, або використовувати в чистому вигляді. Борошно волоського горіха часто використовують для випікання хліба, приготування млинців, кексів, тортів та рулетів.
Цей продукт додасть родзинку та м'ясним стравам, рагу та гарнірам, доповнить незвичайним ароматом супи, соуси та пасти. У десертах відмінно поєднується з родзинками, корицею, ваніллю та шоколадом.
Вид | грецького горіха |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 500 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові, Діабетичні, Дієтичні, Натуральні |
Упаковка | Паперова |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!