Кунжутная мука Земледар 250 г
Кунжутне борошно виготовляється шляхом подрібнення макухи, що залишається після віджимання олії з насіння кунжуту методом холодного віджиму.
Кунжутне борошно виготовляється шляхом подрібнення макухи, що залишається після віджимання олії з насіння кунжуту методом холодного віджиму.
Борошно надасть будь-яким стравам вишуканий тонкий горіховий смак та ніжний запах. Це калорійний продукт, що містить багато корисних поживних речовин і не містить глютену.
Її можна використовувати в різні випічки як солодку, так і солону. Цей продукт внесе пікантну горіхову нотку і до основних страв: супи, соуси, пасту, запіканки та лазання.
Вид | Кунжутна |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 250 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові , Натуральні |
Упаковка | Паперова |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!