Мука чернобровой пшеницы Земледар 500 г
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цілісних зерен пшениці, включаючи оболонки.
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цілісних зерен пшениці, включаючи оболонки.
Завдяки особливому повільному і дбайливому перемелювання, за винятком нагрівання жорнових каменів, у борошні залишаються всі корисні речовини та харчові волокна. Продукт має високу калорійну цінність та має важливі для здорового функціонування організму компоненти: високий вміст легкорозчинних білків, антиоксиданти, вітаміни та мінеральні речовини.
Чорноброва пшениця – унікальна культура і за своїми властивостями відрізняється від звичайної. Вона була створена шляхом схрещування чорнозерної пшениці та пирію, широко відомого у народній медицині. Тому сорт багатий на амінокислоти, вітаміни, такі мікроелементи, як кальцій, фосфор, цинк, залізо.
У ньому мінімальний вміст глютену, що буде особливо актуальним для людей з целіакією, непереносимістю білка, який є у звичайній пшениці. Ферменти та антиоксиданти сприяють виведенню шлаків та токсинів з організму.
Вона призначена для приготування здорових та смачних продуктів харчування: домашнього хліба, випічки, макаронних виробів, а також соусів, пасти, десертів.
Вид | З чорнобрової пшениці |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 500 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові, Натуральні, Цільнозернова |
Упаковка | Паперова |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!