Мука из семян подсолнуха Земледар 500 г

Мука из семян подсолнуха Земледар 500 г

  • ID товару: 23525

Новий товар

Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.

Більше деталей

72 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Земледар

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.

У складі: вітаміни, бета-каротин, мінерали (кальцій, калій, натрій, залізо, магній, фосфор), незамінні амінокислоти.

За калорійністю рослинний білок соняшнику схожий на тварину, але набагато краще засвоюється.

Важливо: це безглютеновий продукт, що дозволяє людям з целіакією включити його до свого щоденного раціону.

Завдяки високому вмісту клітковини в продукті стимулюється перистальтика, одночасно знижується апетит, швидко приходить почуття насичення.

Соняшникова мука знаходить своє застосування при випіканні хліба, солодкої здоби, пирогів, різних десертів, печива, млинців. Ідеально підійде, як натуральний загусник для супів, пасти, паштету.

 
Характеристики
ВидЗ насіння соняшника
Країна виробникУкраїна
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Вага500 г
ВиробникЗемледар
ВластивостіБезглютенові , Дієтичні , Натуральні
УпаковкаПаперова

Напишіть відгук

Мука из семян подсолнуха Земледар 500 г

Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ