Мука из семян подсолнуха Земледар 250 г
Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
У складі: вітаміни, бета-каротин, мінерали (кальцій, калій, натрій, залізо, магній, фосфор), незамінні амінокислоти.
За калорійністю рослинний білок соняшнику схожий на тварину, але набагато краще засвоюється.
Важливо: це безглютеновий продукт, що дозволяє людям з целіакією включити його до свого щоденного раціону.
Завдяки високому вмісту клітковини в продукті стимулюється перистальтика, одночасно знижується апетит, швидко приходить почуття насичення.
Соняшникова мука знаходить своє застосування при випіканні хліба, солодкої здоби, пирогів, різних десертів, печива, млинців. Ідеально підійде, як натуральний загусник для супів, пасти, паштету.
Вид | З насіння соняшника |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 250 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові , Дієтичні , Натуральні |
Упаковка | Паперова |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!