Миндальная мука Земледар 250 г
Мигдальне борошно – дієтичне, поживне та легко засвоюване, виготовляється шляхом помолки очищених та підсушених горіхів.
Мигдальне борошно – дієтичне, поживне та легко засвоюване, виготовляється шляхом помолки очищених та підсушених горіхів.
Вона користується великою популярністю в багатьох національних кухнях, особливо у Франції, за свої здібності до поглинання повітряної водяної пари, що дозволяє випічці залишатися свіжою протягом тривалого часу.
Часто використовується для виготовлення вегетаріанських страв та каш, пудингів та домашніх цукерок,
З неї роблять мигдальне молоко і беруть як паніровку при обсмажуванні м'яса для соусів.
На відміну від стандартного пшеничного борошна мигдальне практично не має у своєму складі глютена (клейковини) і показує максимально можливі показники за вмістом білка, вітамінів, мінералів (особливо Са, Mg, Р) та жирних кислот.
Рекомендований термін зберігання – 1 місяць.
Вид | Мигдальна |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 250 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові, Вегетаріанські, Дієтичні, Натуральні |
Упаковка | Паперова |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!