Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black
Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black

Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black

  • ID товару: 35089

Новий товар

iFi ZEN Signature Set 6XX Black – настільний аудіофільський сет, що складається з мультибітного ЦАП iFi Zen DAC Signature V2 і потужного підсилювача для навушників iFi Zen CAN Signature 6XX. Примітно, що підсилювач для навушників має фірмову опцію (можна відключити) адаптації вихідних характеристик під параметри повнорозмірних навушників Sennheiser 600 серії. Про кожен компонент сетапу Ви можете прочитати на його окремій сторінці.

Більше деталей

29 250 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: IFI

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

iFi Zen DAC Signature V2

iFi Zen DAC Signature V2 - продуманий ЦАП від іменитого англійського виробника аудіоелектроніки. Відрізняється гідним звучанням, оригінальним дизайном і виправданою вартістю. Підтримує нативне читання DSD та MQA. Постачається у комплекті з фірмовим адаптером живлення, а також кабелями USB та RCA.

Корпус пристрою продовжує естетичну концепцію лінійки Zen: і цього разу покупцеві пропонується стильний сплюснутий циліндр, що нагадує фляжку. Але на відміну від молодших Зеновських девайсів, ЦАП, що розглядається, отримав трохи цікавіше колірне оформлення, досягнуте шляхом додавання в загальний екстер'єр деталей синього кольору, що органічно доповнюють фірмовий кільцевий світлодіод. До речі, всі деталі конструкції – металеві, інакше не могло бути.

Схема управління представлена оригінальним рифленим регулятором потужності (гучності) та тумблером перемикання режимів виведення аналогового сигналу Fixed/Variable. Примітно, що фіксований режим відключає можливість регулювання вихідного рівня, забезпечуючи струм 4.2 (баланс) і 2.1 Вольта (S/E). Набір інтерфейсів представлений цифровим входом USB type-B 3.0, а також аналоговими виходами RCA і Pentaconn. На окрему увагу заслуговує останній: завдяки цьому можна максимально зручно і ефективно використовувати зв'язку ЦАП + підсилювач виробництва iFi або вивести сигнал на наступну ланку ланцюга, що звучить, використовуючи спеціальний перехідник на XLR.

Незважаючи на відносну доступність, iFi Zen DAC Signature V2 отримав дійсно якісну апаратну частину, що об'єднала сучасний ЦАП Burr Brown Bit-Perfect DAC (PCM: 32 біт/384 кГц, DSD 256 NOS, MQA), 16-ти ядерний асинхронний низькошумні тактові генератори, а також надійні конденсатори ELNA Japan Silmic II, muRata та Panasonic OS-CON. Варто відзначити і наявність потенціометра Tokyo Cosmos Electric Co, що забезпечує точне та плавне регулювання вихідного струму (гучності).

Що стосується безпосередньо звукових характеристик девайсу, то тут спостерігається традиційна Zen-івська картина: загалом йдеться про збалансовану, навколонейтральну подачу з вивіреним балансом частот і акуратним ухилом в аналітику без шкоди для музичної складової. Крім того, порадувало і вміння ЦАПу "креслити" природні вагомі тембри, завдяки яким композиції звучать живо та цільно. На завершення слід згадати, що для повного розкриття музичного потенціалу пристрою потрібен підсилювач/активна акустика зіставного класу.

iFi Zen CAN Signature 6XX

iFi Zen CAN Signature 6XX – стаціонарний підсилювач для навушників/підсилювач. Має всі необхідні характеристики для комфортного і продуктивного прослуховування багатої фонотеки. Чудово працює у зв'язці з ЦАП iFi Zen Dac Signature. Оснащений еквалайзером для оптимізації звучання під вимоги повнорозмірних навушників Sennheiser 600 серії.

iFi Zen CAN Signature 6XX має найвиразніший дизайн серед пристроїв лінійки Zen. Цьому сприяє його оригінальне чорно-синє забарвлення, яке зустрічається в продуктах подібного класу вкрай рідко. А ось матеріали корпусу залишилися тим самим: тільки шліфований алюміній, ніякого пластику. Якість збірки – висока: жодних помітних щілин, огріхів анодування, шорсткості та інших небажаних артефактів не спостерігається. Схема управління функціоналом представлена фірмовим ребристим колесом регулювання гучності та класичними апаратними кнопками.

Серед клавіш найбільший інтерес представляють кнопки, що відповідають за включення додаткового посилення (PowerMatch) та активацію спеціального звукового фільтра для оптимальної кооперації девайсу з повнорозмірними моніторами Sennheiser 600-ї серії. Набір інтерфейсів підключення (у свою чергу) представлений парою навушникових входів стандарту 6.3 та 4.4 мм Pentaconn, лінійними входами формату 3.5-мм та RCA, а також вихідним роз'ємом підсилювача – того самого стандарту Pentaconn.

iFi Zen CAN Signature 6XX побудований на основі повністю балансної аналогової схеми, без застосування цифрових схем, що робить рішення унікальним у своїй ціновій категорії. До речі, підсилювальний тракт поєднує кастомний операційний підсилювач серії OV, а також конденсатори Panasonic OS-CON, TDK C0G та силові конденсатори ELNA Japan Silmic II. За точне та плавне регулювання гучності відповідає потенціометр OCOS, відомий і за іншими продуктами виробництва iFi.

Що стосується значення сумарно видається потужності, то тут ситуація гідно: на 16 Ом навантаження балансний ланцюг видає вражаючі 1600 мВт при 3 В напрузі, чого достатньо навіть для кооперації підсилювача з рядом планарних навушників, не кажучи вже про популярні динамічні. Single Ended (у свою чергу) при порівнянні навантаженні видає 1000 мВт, чого знову-таки більш ніж достатньо для більшості сценаріїв використання пристрою.

Внаслідок оснащення ультимативною начинкою, iFi Can Signature 6XX порадує слухача збалансованим аналітичним звучанням з благородними натуральними тембрами, витриманим балансом частот, просторою стереопанорамою, що читається, а також добре узгодженими музичністю і технічністю загальної подачі. Бас відіграється щільно, фактурно та інформативно, попутно демонструючи неабияку швидкість та вміння відображати нижні шари; середина звучить чисто, тембристо і мелодійно, тоді як ВЧ, будучи правильно "дозованими", відтворюються дзвінко, детально і повітряно, при цьому зберігаючи належну вагомість.

На завершення слід згадати про фірмовий звуковий фільтр (аналоговий еквалайзер), після активації якого відбувається оптимізація параметрів вихідного сигналу, виходячи зі специфіки повнорозмірних відкритих навушників Sennheiser 600-ї серії. Крім того, не обійшлося і без фірмової технології XSpace, що сприятливо впливає на характеристики і так об'ємного віртуального простору.

 
Характеристики
БрендiFi
МодельZEN Signature Set 6XX
ТипЦАП та підсилювач
Вихідна потужність на навушники4.4 мм: 1600 (16 Ом); 6.3 мм: 1000(16 Ом)
Входи3.5 мм, RCA
Виходи4.4 мм, 6.3 мм
КолірЧорний

Напишіть відгук

Комплект ЦАП та підсилювач iFi ZEN Signature Set 6XX Black

iFi ZEN Signature Set 6XX Black – настільний аудіофільський сет, що складається з мультибітного ЦАП iFi Zen DAC Signature V2 і потужного підсилювача для навушників iFi Zen CAN Signature 6XX. Примітно, що підсилювач для навушників має фірмову опцію (можна відключити) адаптації вихідних характеристик під параметри повнорозмірних навушників Sennheiser 600 серії. Про кожен компонент сетапу Ви можете прочитати на його окремій сторінці.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ