Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.)
Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.) Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.) Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.) Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.) Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.) Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.)

Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.)

  • ID товару: 33795

Новий товар

Призначення: для занять фітнесом, йогою, пілатесом, домашніх вправ, тренувань у тренажерному залі та фізіотерапії. Еспандери допоможуть вам сформувати фігуру, а також зміцнити та розтягнути м'язи. Завдяки своїй простоті та одночасної ефективності вони є одним з найбільш часто використовуваних аксесуарів для домашніх вправ. Набір також можна використовувати під час реабілітації.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

1 300 грн.

1 664 грн.

-364 грн.

14 Товари(ів)

- +

Або
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Призначення: для занять фітнесом, йогою, пілатесом, домашніх вправ, тренувань у тренажерному залі та фізіотерапії. 

Еспандери допоможуть вам сформувати фігуру, а також зміцнити та розтягнути м'язи. Завдяки своїй простоті та одночасної ефективності вони є одним з найбільш часто використовуваних аксесуарів для домашніх вправ. Набір також можна використовувати під час реабілітації. Безсумнівною перевагою еспандерів є те, що вони дозволяють залучити як верхню, так і нижню частини тіла. Вони сприяють поліпшенню стану м'язів тазу, спини, грудей, живота і рук. Завдяки сумці, набір дуже зручний для транспортування і зберігання.

Опис:

  • ???? Жгути опору зі 100% натурального латексу можуть тривалий час зберігати еластичність, міцний гачок та металеве кільце карабіна та нейлонові стрічки високої щільності роблять еспандер безпечним та надійним. Набір еспандерів загальним спротивом до - 50 кг. Набір опорних жгутів поставляється з 3 різними рівнями опору: 11,34 кг,15,88 кг, 22,68 кг,  у 3 різних кольорах, 1 см діаметр. Ви можете використовувати жгути самостійно або в будь-якій комбінації, максимальний рівень опору 50 кг дозволяє чітко відчувати нарощування м’язів після кожного розтягування. Спеціальні ручки забезпечують зручний хват.
  • ????Мультифункціональність Ідеальна для CrossFit, Йога, Пілатес, фітнес та ін. Ідеально підходить для всіх, будь то початківці чи фахівці, хлопчики чи дівчатка, чоловіки, жінки чи діти.  
  • ????Набір поставляється з 3 латексними опорами, 2 ручками, 2 ременями для щиколоток, 1 анкером для дверей, сумкою для перенесення.
  • ????Тренування м’язів / схуднення тіла/ реабілітація - Цей трубчастий еспандер ідеально підходять для тренування м’язів та спалювання жиру. Еспандер допомагає наростити ваші руки, груди, спину та ноги, таким чином зміцнюючи трицепс, прес та стегна.

  • ???? Ваше обладнання для домашніх вправ, тренувань у тренажерному залі та фізіотерапії - Універсальний еспандер - ідеальний тренажер для домашнього тренажерного залу! Він поставляється з сумкою для перенесення, що дозволяє вам займатися будь-коли та будь-де. Ви можете використовувати стрічки опору з ремінцями для щиколоток і кріпленням для дверей для тренувань.

Регульоване навантаження

Кожна з трьох гумок, що входять в комплект, створює різне навантаження - в діапазоні від 11 до 50 кг. Позначення різними кольорами полегшує їх відрізняти. Завдяки регульованій системі кріплення ви визначаєте інтенсивність тренувань. Ви можете займатися фізичними вправами, використовуючи тільки одну обрану гумку або з'єднати декілька разом, тим самим збільшуючи навантаження під час вправ. Одягаючи всі гумки, які входять в комплект, ви можете досягти тиску до 50 кілограмів!

Еспандери можна залучити для більш ефективних підтягувань на турніку і віджимань на брусах, а також при розминці або розтяжці після силових навантажень, а також в період реабілітації після травм.

Вправи з використанням гумок:

  • Відведення ноги в бік (еспандер прикріплений, наприклад, до дверей). Працює в основному середній сідничний м'яз
  • Відведення ноги назад із положення стоячи (еспандер зачеплений, наприклад, за двері). Працює великий сідничний м'яз
  • Гребля з положення стоячи (гумка прикріплена, наприклад, до дверей), ефективно для м'язів спини (м'язи розгиначі спини, ромбоподібний м'яз)
  • Тяга до лиця (еспандер прикріплений, наприклад, до дверей). Працюють дельтоподібний м'яз, трапецієподібний м'яз
  • Жим із положення стоячи (еспандер прикріплений, наприклад, до дверей). Залучає грудний м'яз, триголовий м'яз руки
  • Підйом рук в бік (еспандер прикріплений, наприклад, до дверей) - дельтоподібний м'яз плеча
  • Згинання передпліч - вправа для біцепсів
  • Випрямлення рук із положення стоячи (еспандер прикріплений, наприклад, до дверей) - працює триголовий м'яз руки

Основні характеристики:

  • Три трубки опором від 11 до 50 кг
  • Два ремені на кісточку
  • Дверний якір
  • Дві ручки
  • Сумка для зберігання

 

Характеристики

Основні атрибути
Виробник  Power system
Країна виробникКитай
КонструкціяСтрічкова
Опір50 кг
СтанНовий
ТипУніверсальний
Тип навантаженняРозтягнення
Колір Різні кольори
Користувальницькі характеристики
Висновок СЕЗВідповідає санітарно-епідеміологічним нормам
Гарантія14 днів
КомплектНабір із 3
Країна РеєстраціїЧехія
МатеріалЛатекс
ЗастосуванняУніверсальні
Супротивдо 50

Напишіть відгук

Набір трубчастих еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Set Expander 3шт. (до 50кг.)

Призначення: для занять фітнесом, йогою, пілатесом, домашніх вправ, тренувань у тренажерному залі та фізіотерапії. Еспандери допоможуть вам сформувати фігуру, а також зміцнити та розтягнути м'язи. Завдяки своїй простоті та одночасної ефективності вони є одним з найбільш часто використовуваних аксесуарів для домашніх вправ. Набір також можна використовувати під час реабілітації.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ