Коврик для йоги PROlite Long & Wide Black Manduka 200x76x0.47 см
Коврик для йоги PROlite Long & Wide Black Manduka 200x76x0.47 см Коврик для йоги PROlite Long & Wide Black Manduka 200x76x0.47 см Коврик для йоги PROlite Long & Wide Black Manduka 200x76x0.47 см

Коврик для йоги PROlite Long & Wide Black Manduka 200x76x0.47 см

  • ID товару: 24241

Новий товар

6 480 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Manduka

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Йога-мат PROlite Long & Wide Black від виробника Manduka являє собою йога-килимок більшого розміру та меншої товщини, щоб забезпечити власнику збільшений простір для занять йогою, фітнесом та аеробікою. Дана модель має чудові амортизаційні характеристики, зручна в експлуатації і довговічна. Він має ряд особливостей та переваг у порівнянні з конкурентами.

По-перше, він досить щільний і зносостійкий, не тріскатиметься і відшаровуватиметься навіть після багаторічного використання, утримує стопи та долоні від прослизання.

По-друге, виробляється з гіпоалергенного матеріалу, що має європейський сертифікат безпеки OEKO-TEX®, поверхня йога-мату розроблена таким чином, щоб не пропускати піт усередину, це перешкоджає розмноженню бактерій.

На перших тренуваннях ви можете помітити, що він трохи ковзає - це тимчасовий ефект, зумовлений виробничими особливостями. Щоб швидше позбавитися цього, можна посипати змочений водою мат невеликою кількістю морської солі і легко протерти м'яким матеріалом, просушити. Або просто дочекатися, коли зчеплення покращиться згодом природним шляхом у ході тренувань.

Також слід зазначити, що при його виробництві знижено (наскільки це можливо) використання недружніх до навколишнього середовища сполук, що дозволяє вдруге пускати мати в переробку з мінімальними збитками для навколишнього середовища. Зберігати килимок рекомендують у спеціальному чохлі, укладаючи його туди після просихання.

 
Характеристики
ТипКилимки
Країна виробникСША
КолірЧорний
Довжина200 см
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
МатеріалPVC
ВиробникManduka
Товщина0.47 см
Ширина76 см

Напишіть відгук

Коврик для йоги PROlite Long & Wide Black Manduka 200x76x0.47 см

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ