Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г
Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г

Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г

  • ID товару: 35224

Новий товар

598 грн.

11 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: RAO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відкрийте для себе красу та символізм із ексклюзивним набором йогічних свічок. Цей набір містить три унікальні свічки, кожна з яких має особливе значення і призначена для надання глибокої релаксації та спокою.

Свічка Ганеш 140 г – це символ мудрості та успіху. Ганеш – індійський бог, що символізує мудрість, успіх та знання. Він уособлює відкриття нових можливостей та перемогу над перешкодами. Ця форма свічки має особливе значення для тих, хто шукає духовного зростання. Символ Ганеша нагадує про важливість інтелектуального та духовного пошуку, розвитку та самовдосконалення.

Свічка Лотос 75 г уособлює чистоту, просвітлення та відродження. Лотос пробивається крізь темряву до світла, що символізує силу трансформації та внутрішнього зростання. Тому форма лотоса ідеальна для пошуку внутрішньої гармонії та знань. Вона чудово підійде для медитацій, йоги чи створення атмосфери спокою у вашому будинку.

Свічка Мандала 140 г уособлює унікальний шлях до центру самопізнання. Вона сприяє концентрації, медитації та розкриттю внутрішнього потенціалу. Малюнок Мандали символізує космічний порядок та нескінченність. При світлі цієї свічки, кожна медитація перетворюється на справжню подорож на глибини вашого «Я», для набуття внутрішнього миру та гармонії.

Переваги

  • Ідеальний подарунок для тих, хто шукає гармонії та внутрішнього спокою;
  • Натуральні матеріали та екологічність у виробництві. Свічка виготовляється із сертифікованого соєвого воску Kerasoy Pillar;
  • Кожна свічка має унікальний дизайн та глибокий символізм;
  • Ручна робота.

Характеристики

  • Матеріал ґноту: бавовна;
  • Вага набору: 355 г;
  • Час горіння однієї свічки: 24 години.
 
Характеристики
ТипСвічки
ВидДекоративні
Країна виробникУкраїна
КолірБілий
ФормаФігурки
ВиробникRAO
Час горіння11 - 30 годин
Матеріал свічкиСоєвий віск
ПідсвічникБез свічника

Напишіть відгук

Подарунковий набір свічок із соєвого воску в йогічному стилі від RAO 355 г

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ