Книга "Технологія Йоги. Покрокова інструкція" Михайло Ахекян українською мовою
Книга "Технологія Йоги. Покрокова інструкція" Михайло Ахекян українською мовою Книга "Технологія Йоги. Покрокова інструкція" Михайло Ахекян українською мовою Книга "Технологія Йоги. Покрокова інструкція" Михайло Ахекян українською мовою

Книга Технологія Йоги. Покрокова інструкція Михайло Ахекян українською мовою

  • ID товару: 35229

Новий товар

700 грн.

19 Товари(ів)

- +

Або
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ідея цієї книги зародилася в автора, коли його учні та друзі просили порадити «почитати щось про йогу». Такі питання завжди ставили йога в глухий кут, адже радити класичні тексти людині, яка не знає в темі, — жорстоко.

Щоб проникнути в суть тексту крізь його сутричну структуру, потрібно розуміти культуру, історичний контекст, бути знайомим із шістьма даршанами індійської філософії та «сутінковою мовою», системою варн, розуміти, ким і для кого був написаний той чи інший текст, мати під рукою словник санскриту і приправити все це неабиякою посидючістю. Тобто, про нього можна просто розбити всі свої надії на світле майбутнє.

Водночас роботи сучасників досить вузько спеціалізовані та не охоплюють усіх складових йоги. Відповідно у людини може скластися помилкове враження, що йога – це лише гімнастика чи набір дихальних вправ. Не кажучи вже про те, що 99% йогічної літератури написано неприйнятною для українців мовою.

Саме тому останніх 5 років Ахекян працював над власною книгою. Що дає цілісне розуміння теми та охоплює всі складові йоги. Йому було важливо зробити книгу доступною, зрозумілою та зі стійким фундаментом на наукові факти. При цьому Михайло хотів передати красу та глибину йоги, не профануючи її спрощеннями. Автор глибоко переконаний у тому, що йому та його команді це вдалося.

Ця книга – практичний путівник, написаний йогом та адресований йогам. У книзі пояснено квінтесенцію йогічної філософії, структуровано всі її інструменти та основні йогічні терміни, без двозначності, містики та релігійних домішок. Інформація наведена у максимально прикладному ключі. Бери та роби.

Щоб віддати честь індійській філософській думці, для написання книги Ахекян обрав жанр сутри, і приправив їх автокоментарем. Завдяки цьому текст вийшов лаконічним та зручним для вивчення.

Сама книга сповнена посиланнями сама на себе, тому якщо ви забули якийсь термін або для розуміння представленої ідеї потрібно згадати якусь із вище розглянутих концепцій — ви з легкістю її знайдете.

Навігація за книгою – це взагалі одна з речей, яку варто відзначити. Сторінки, що розділяють розділи, зробили чорними , і їх видно, навіть якщо книгу закрити. Так що ви можете легко відкрити її на потрібному розділі. Самі картинки також мають концептуальне значення. Слово «сутра» із санскриту перекладається як «нитка». Спочатку книги наше знання про йогу обмежене і повне упереджень, але з кожним наступним розділом воно розрівнюється і кристалізується.

Початківці знайдуть у цій книзі стійку опору та відсутність протиріч. Вона також полегшить подальше вивчення класичних текстів, зокрема: "Йога-сутра Патанджалі", "Катха-упанішада" або "Хахта-йога Прадіпіка".

 
Характеристики
БрендКоло
Рік видання2023
ВидавництвоКоло
Кількість сторінок208
ОбкладинкаТвердий
РозділЕзотерика
МоваУкраїнський

Напишіть відгук

Книга Технологія Йоги. Покрокова інструкція Михайло Ахекян українською мовою

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ