Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1
Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1 Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1 Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1 Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1 Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1 Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1

Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1

  • ID товару: 35500

Новий товар

1 130 грн.

20 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Amber, RAO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У цьому наборі зібрано спорядження для цілісного опрацювання ніг! Починайте воркаут з кардіо – скакалка, переходьте до розтяжок з ременем, далі можете зайнятися тонусом – гумки, і закінчуйте масажем спеціальним силіконовим м'ячиком для полегшення болю та МФР після тренувань. І найголовніше цей набір займає дуже мало місця, особливо порівнюючи з можливостями, які він дає.

У набір Cardio & Stretch входить:

Скакалка спортивна швидкісна з підшипниками 270 см Amber - 1 шт.

Стрибки зі скакалкою - один з найдоцінніших видів вправ, і вважається одним з кращих кардіо-тренувань. Не дарма професійні спортсмени віддають перевагу стрибкам. Підходить як для розігріву перед професійними тренуваннями так і занять фітнесом та аеробікою в домашніх умовах, а також для тих, хто просто хоче підтримати своє тіло в хорошій формі та позбудеться зайвих кілограмів.

Набір гумок для фітнесу 5 в 1

Набір еспандерів (фітнес-гум) виготовлений з екологічного матеріалу – латексу, який навіть після тривалого тренування не втрачає форми та пружності. Спортивні гумки для фітнесу допоможуть вам опрацювати усі групи м'язів, зміцнити зв'язки. Набір входить 5 еспандерів різного рівня опору (чорний, червоний, жовтий, синій, зелений).

Бавовняний ремінь для йоги Amber 180 см - 1 шт.

Ремені є практичним додатковим аксесуаром для високої продуктивності тренувань. Ви зможете виконувати складні вправи, навіть якщо ваш рівень фізичної підготовки недостатньо високий.

Масажний м'ячик арахіс Douball 12 x 6 см Amber - 1 шт.

Універсальні масажні валики та м'ячики ідеально підходять як професійним спортсменам, так і любителям. Застосовуються для проведення самостійного точкового масажу проблемних м'язових зон або окремих м'язів рук, шиї та ніг, розташованих не лише на поверхні, а й глибоколежачих, без відвідування медичних закладів та лікарів.

Шкарпетки для йоги - 1 шт

Спеціальні короткі шкарпетки для йоги з прогумованою підошвою, пальчиками та стильним дизайном.

Гумові точки на підошві не дозволяють ніжкам ковзати по поверхні та забезпечують чудове зчеплення. Якісний матеріал, що забезпечує тепло та сухість під час практики, пропускає повітря, завдяки чому ніжки дихають. Прорізи для пальчиків не сковують рухів, особливо корисно при виконанні асан, які включають витягування пальців для балансу.

 
Характеристики
ТипНабори
Країна виробникКитай
ВиробникAmber, RAO
Склад наборуМасажний м'ячик арахіс Douball 12 x 6 см Amber, Набір гумок для фітнесу Amber 5 в 1, Шкарпетки для йоги RAO, Ремінь для йоги Amber, Скакалка спортивна швидкісна з підшипниками 270 см

Напишіть відгук

Набір для тренувань Cardio & Stretch 5 в 1

Напишіть відгук

4 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ