Куркума – це природний антиоксидант, що має рослинне походження. Вона має протизапальні, протипухлинні, протиокислювальні та антибактеріальні властивості.
При замовленні від 5000 грн
безкоштовно
Києвом:
1-2 робочі дні
По Україні:
Нова Пошта
Відправка замовлення на наступний день
Вартість та термін уточнюйте
Куркума – це природний антиоксидант, що має рослинне походження. Вона має протизапальні, протипухлинні, протиокислювальні та антибактеріальні властивості.
Куркума багата ефірними оліями, крохмалем, куркуміном та іншими корисними речовинами. Вона здатна нормалізувати обмін речовин в організмі, знижувати тиск, розріджувати кров, знижувати рівень цукру на крові.
Якщо ви прагнете схуднути, додайте куркуму під час приготування їжі.
Куркуму використовують також для покращення запаху різноманітних страв та збагачення їх глибоким жовтим кольором. За допомогою куркуми ароматизують соуси та майонези, рагу з птиці, овочеві рагу, страви з яєць та маринади, а також страви з індійської квасолі та сочевиці, інших зернобобових.
Тип | Куркума |
Вид | Прянощі |
Призначення | Для других страв, Для випічки, Для гарніру, Для птиці, Для соусів |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 50 г |
Виробник | Lebensbaum |
Властивості | Натуральні, органічні |