Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y
Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y

Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y

  • ID товару: 11453
  • Артикул: 243996

243996

Новий товар

Pioneer SE-E8TW-Y сертифіковано за стандартом IPX5 (добрий захист від вологи). Для надійного кріплення у вушній раковині передбачені завушини. На одному з вкладок розташована тактильна зона, яка дозволяє керувати відтворенням музики, а також давати голосові команди, приймати дзвінки. Бездротове з'єднання з джерелом сигналу відбувається через Bluetooth з підтримкою ААС.

Більше деталей

6 270 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Насправді бездротовий дизайн Pioneer SE-E8TW-Y звільняє вас від кабелів, щоб ви могли зосередитися на музиці, перебуваючи в дорозі або тренуючись у залі. Чудовий звук із глибокими басами від потужних драйверів та кодека AAC, що передається за бездротовою технологією Bluetooth.

Термін служби батареї вражає: заряджайте навушники та отримуйте цілих 3 години безперервного прослуховування улюблених плейлистів та пісень, а сумка для перенесення ще двічі зарядить навушники, перш ніж потрібно повністю зарядити сам чохол. Голосовий доступ до помічників смартфона, дзвінки в режимі гучного зв'язку та керування музикою здійснюються за допомогою кнопок, розроблених для зручності. Pioneer SE-E8TW-Y працює з програмою Android, яка зчитує повідомлення - це унікальна функція компанії.

1. Повна свобода від кабелів. Попрощайтеся з кабелями, що плутаються, і докучливими адаптерами. Ця дійсно бездротова модель, створена компанією Pioneer, поєднує в собі легкі та зручні навушники відмінної якості звуку, а також вашу особисту зручність та свободу рухів. Геніальна простота: дзеркальна форма виконання лівого та правого навушників полегшить вибір для них відповідної сторони.

2. Захист від поту та води. Справжні бездротові навушники Pioneer SE-E8TW-Y ідеально підходять як для внутрішнього, так і зовнішнього використання. Вони були розроблені, щоб ви могли насолоджуватися улюбленими треками навіть під час несподіваного дощу або важкого тренування завдяки їх стандарту вологозахисту IPX5.

3. Не відривайтеся від улюблених мелодій. Крім захисту від поту та води, Pioneer SE-E8TW-Y поставляється з бездротовими стабілізаторами Ear Fin різних розмірів, які утримують їх на місці незалежно від того, наскільки інтенсивно ви займаєтесь. Вони і ідеально підходять для бігу чи їзди на велосипеді, перебування у пробках.

4. Ексклюзивний додаток для повідомлень Pioneer. Додаток Pioneer Notification для Android зачитує повідомлення, такі як електронні листи, SMS та повідомлення, тому ви можете відповісти якнайшвидше. Це чудово, коли ви не можете дотягнутися до телефону, наприклад під час тренування. Програма також попереджає вас, коли ваш календар оновлюється, читає заголовки новин у режимі реального часу та багато іншого.

5. Голосова взаємодія одним натисканням кнопки. Залишайтеся на зв'язку з бездротовим підключенням до телефонних розмов і розумним помічником за допомогою вашого голосу. Прості кнопки на корпусі активують мікрофон, щоб ви могли здійснювати та приймати дзвінки. Або попросіть Siri або Google Assistant про допомогу, не торкаючись при цьому телефону.

6. Відмінне музичне занурення. Сильні драйвери надають басовим нотам швидкість і потужність, одночасно забезпечуючи чітке та зручне відтворення звукового образу. У поєднанні з кодеком AAC та низькими втратами бездротова музика має більше енергії, а амбушури для навушників різних розмірів забезпечують глибоке занурення у музику та комфортні відчуття від прослуховування.

7. Найінтуїтивніше зрозумілі і по-справжньому бездротові навушники. Простота починається прямо з коробки: навушники незалежної форми розроблені окремо для лівого та правого вуха, тому вам не потрібно з'ясовувати, який навушник підходить якомусь юшку. Силіконовий чохол стійкий до поту та має м'яку текстуру для зручності перенесення.

8. Тривалий час відтворення із компактним футляром для транспортування. Цілі 3 години відтворення ідеально підходять більшості. Крім того, якщо потрібно буде їх підзарядити, то просто покладіть навушники у футляр, і через годину все готово. Чохол двічі заряджає Pioneer SE-E8TW-Y перед повторною зарядкою самого футляра. Навушники L/R вставляються в будь-яку док-станцію для заряджання. На корпусі є світлодіод, що показує заряд батареї, що залишився при торканні.

Характеристики бездротових навушників Pioneer SE-E8TW-Y :

  1. Тип навушників: вкладиші (затички)
  2. Акустичне оформлення: закриті
  3. Тип підключення: повністю бездротові TWS
  4. Тип кріплення: внутрішньовушне
  5. Кріплення: вушний вкладиш
  6. Конструкція: внутрішньоканальні
  7. Тип випромінювача: динамічний
  8. Діапазон частот: 20 Гц – 20 кГц
  9. Випромінювач: 6 мм (1/4˝) рідкоземельний магнітний драйвер
  10. Інтерфейси: USB для заряджання, Bluetooth
  11. Bluetooth версія: 4.2, Class 2
  12. Відстань передачі: до 10 м (32 фути)
  13. Частота, що використовується: 2.4 ГГц (2.4000 ГГц - 2.4835 ГГц)
  14. Модуляція: FHSS
  15. Підтримувані профілі Bluetooth: A2DP/AVRCP/HFP/HSP
  16. Підтримувані кодеки: SBC/AAC
  17. Додатково: вбудований мікрофон, ексклюзивний додаток Pioneer Notification для Android, голосовий помічник Siri або Google Assistant , глибокі баси та чітке відтворення деталей, Ear Direct Mount Structure, світлодіоди заряду батареї, мульти-сполучення (до 2-х пристроїв максимум)
  18. Вологозахист: IPX5
  19. Управління: багатофункціональна кнопка (пауза/пропуск/гучність, керування викликами та голосовим помічником)
  20. Матеріал корпусу: пластик
  21. Матеріал амбушюр: силікон
  22. Наушники, чохол-зарядник, змінні силіконові насадки, надійні вушні плавці, кабель USB-А - USB-С, документація
  23. Джерело живлення: літій-іонна акумуляторна батарея постійного струму 3.7 В
  24. Час автономної роботи: 3 години
  25. Час зарядки: 1 година для навушників та 3.5 години для футляра-зарядки
  26. Вага: 12 г (0.42 унції)
  27. Колір: чорний та жовтий

 
Характеристики
БрендPioneer
МодельSE-E8TW-Y
ТипБездротові навушники-вкладиші
Управліннябагатофункціональна кнопка
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
Bluetoothверсія 4.2 Class 2
живленнялітій-іонна акумуляторна батарея постійного струму 3.7 В
Призначеннядля прослуховування музики, для телефону та плеєра
Кріпленнявушний вкладиш
Приміткимодуляція: FHSS
Кількість динаміків1
Динаміки6 мм (1/4˝) рідкоземельний магнітний драйвер
Інтерфейс підключенняБездротовий
Час роботи3:00
Радіус діїдля Bluetooth – до 10 м
Матеріал корпусуПластик
Комплектаціянавушники, чохол-зарядник, змінні силіконові насадки, надійні вушні плавці, кабель USB-А - USB-С, документація
Колірчорний та жовтий
Тип навушниківВкладиші
Акустичне оформленняЗакриті
Вага12 г
ВологозахистЄ
Ступінь захистуIPX5
Час зарядки1 год для навушників та 3.5 год для кейсу

Напишіть відгук

Бездротові навушники-вкладиші Pioneer SE-E8TW-Y

Pioneer SE-E8TW-Y сертифіковано за стандартом IPX5 (добрий захист від вологи). Для надійного кріплення у вушній раковині передбачені завушини. На одному з вкладок розташована тактильна зона, яка дозволяє керувати відтворенням музики, а також давати голосові команди, приймати дзвінки. Бездротове з'єднання з джерелом сигналу відбувається через Bluetooth з підтримкою ААС.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ